Harsh ارسال شده در November 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون توهین شدت پاین کرده و همینطور Non-Rp کردن. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoeinHmd ارسال شده در November 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2017 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Harsh گفته است : • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون توهین شدت پاین کرده و همینطور Non-Rp کردن. • مدارک (فیلم یا عکس): با سلام خدمت مولتی محترم خوبه خدا رو شکر همه Cmd هارو زدین که یه SS خوشکل بگیرین شما وقتی میای DM میکنی هواپیما رو میزنی انتظار داری بهت بگیم ایول ، دس خوش؟ بعد که میگین Non rp کردم، لطفا مدرک کامل تر ارائه بدین که من relog یا /q کردم. بعدشم، وقتی @zigma ایونت Find and kill میزاره، من حق دارم که ازش دفاع کنم وگرنه دیوونه نیستم که تفنگ بگیرم دستم ملتو بکشم مرسی که هستی دوست عزیز، خوش باشی ویرایش شده November 27, 2017 توسط moeinhmd7899 تغییرات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Harsh ارسال شده در November 27, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2017 سلام مولتی خوده شمای که طبق قوانین جلو نمیرید! حرف هاتون رو با مدرک ثابت کنید و توهین چی؟ شما به چه حقی توهین میکنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در November 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2017 (ویرایش شده) با سلام. شکایت پذیرفته شد(با لیدر مورد نظر برخورد لازم انجام شده و اخطار لازم را دریافت کرد). بسته شد. ویرایش شده November 27, 2017 توسط Adrenaline 2 ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده