WaR ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 با سلام من یک HUD می خواستم مینی مپ به شکل دایره یا به طوری که در PV شما ارسال کردم فونتش عادی باشه مشکلی نیست فقط قابل خوندن باشه خوبه به جایه مشت عکسی که برای شما ارسال کردم باشه طرح زمینه تغییر نکنه اگر سریع انجام بده ممنون میشم @PedarKhande & @Bad و ... ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2023 باسلام خدمت شما بازیکن عزیز ، بله چشم براتون انجام میدم ولی به خاطر اینکه تعداد درخواست ها بسیار بالاست ممکنه این مورد کمی زمان بر باشه تیم گرافیست مجموعه و بنده نیز سعی میکنیم تا در سریعترین زمان پاسخگو بازیکنان عزیز باشیم. از صبر و شکیبایی شما نیز متشکریم ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2023 باسلام خدمت شما بازیکن عزیز، HUD درخواستی شما اماده شده و بدون باگ و کاملا بهینه با بازی میباشد. لینک دانلود HUD رمز استخراج: به PV شما ارسال شده است ( حق استفاده فقط برای @MasTerGod میباشد ) +در صورتی که میخواهید تغییرات جدیدی اعمال گردد لطفا اعلام کنید و در غیر این صورت با ارسال عبارت "بسته شود" اتمام پروژه را اعلام کنید. ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2023 تاپیک بسته شود. علت: درخواست جدید @MasTerGod در تاپیک دیگر ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2023 با سلام @MasTerGod عزیز, HUD شما آماده شد ... مخفی کننده Download (187 KB) Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2023 +مطلب بسته شد. Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده