Chernobyl ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: بنده در ساعته 13:47 دقیقه امروز گلد خریدم و فکشن پونیش هامو کلیر کردم و اینکه الان در فروم انلاین شدم میبینم رد شدم و اینکه مشکل از UCP بوده که اکانت منو با FP نشون داده در صورته امکان رسیدگی کنید +آقایه Henrik مجازات نشه و فقط پست هاید و دوباره رسیدگی بشه +یکسری از دوستان رو اکسپت کرده ولی در الویت نیستند اگر امکان داره اونم رسیدگی کنید ولی مجازات نشه • مدارک (فیلم یا عکس): 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Hide شکایت شما در حال بررسی می باشد... @iHeNriK لیدر محترم، 24 ساعت فرصت برای ارسال مدارک رو دارا هستید. 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Hide شکایت شما قبول شد! شما با 53 ساعت تایم آنلاین بازی در لیست قرار گرفتید! +بسته شد! King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده