RoHaM ارسال شده در October 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام! بنده حدود تقریبا یک ماهی هست که من بازی نمیکنم و مشغول درس هستم, من امروز UCP اکانت های خودم رو چک کردم یکی از اکانت هام بن شده برای همیشه به دلیل تقلب یا Cheat!!!!! من واقعا تعجب میکنم 1ماه هست آنلاین نشدم میتونین چک کنین بعدشم اصلا ب کنار میدونم دروغ هست ولی با این هال چرا Premanently؟؟ انگار که الان ایشون ادمین نیستن! و قسمت قوانین نوشته شده: ز. تقلب، مود ها، تبلیغ کردن تقلب (Cheats): ما اجازه نخواهیم داد بازیکنی از تقلب (Cheat) استفاده کند و در صورت مشاهده برای 20 روز از سرور محروم خواهیم کرد. افرادی با سطح زیر 4 به صورت کامل همراه آی پی اشان از سرور محروم خواهند شد. خوب این یعنی چی؟ چرا من الکی و بی دلیل بن شدم؟! لطفا رسیدگی کنید و این اکانت منو انبن کنید و مدرکی که من cheat زدم رو لطفا بدن! با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): ممنون میشم رسیدگی کنید. نقل قول Dr.Roham لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در November 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2017 با سلام شخص مورد نظر ادمين نيستند لطفا دوباره تاپيك بزنيد بسته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.