Feu ارسال شده در September 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2022 در 10 دقیقه قبل، Roi گفته است: از شنبه شروع به ساختنه ۲ درصد باقی مانده میکنن این هفته زوده انشالله از هفته بعد:)) دعا کن که بشه نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 4 ساعت قبل، Dnis گفته است: دوسال پیش گفتن سال دیگه حالا میگن هفته دیگه خدا داند کی بیاد از سال دیگه رسیدیم به ماه دیگه و هفته دیگه این اگه پیشرفت نیست پس چیه آقای دنیس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 من وقتی بمیرم فردا همون روز... ArSaCiA: نسخه Beta AG-Samp و نسخه AG-Android منتشر شد نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArSaJuice ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 عالی نقل قول Juice in the house لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorena ارسال شده در September 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 14 ساعت قبل، Feu گفته است: دعا کن که بشه ارزو میکنم ارزو در 4 ساعت قبل، DeatShot گفته است: من وقتی بمیرم فردا همون روز... ArSaCiA: نسخه Beta AG-Samp و نسخه AG-Android منتشر شد قبل اینکه بری نیک اریجینال ارش رو هم بده:)) در 1 ساعت قبل، SuzieArSaCiA گفته است: عالی :)) نقل قول منم شاعر امید و رشد ، تو عصر شمایی که خورشیدُ کشت ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ سورنا ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در September 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2022 در در ۱۴۰۱/۶/۱۴ در 14:40، MILADemon گفته است: کلاغا خبر دادن 1مهر میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2022 در در ۱۴۰۱/۶/۱۴ در 18:04، JvDAdler گفته است: گفته اخر تابستان نگفته کدوم تابستان کدوم سال نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Screw ارسال شده در September 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 خوب بود نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 یه چیزیم قبلش بود اسمش PYL از اون کی خبر داره نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BAsil ارسال شده در September 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2022 در 3 دقیقه قبل، Rony گفته است: یه چیزیم قبلش بود اسمش PYL از اون کی خبر داره خود علی @ArSaCiA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rabin ارسال شده در September 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2022 10سال بعد: AG:Samp بزودی نسخه بتاش میاد بیرون و اینکه ۹۹درصدش تکمیل شده ۱درصد دیگه مونده به امید و یاری خدا تکمیل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در September 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2022 ۳ سال دارم بازی میکنم هر سال میپرسم بهم جواب میدن به زودی خواهد امد من موندم اینا چقدر عمر میکنن که به زودی اونا واسه ما یه ساله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در September 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2022 در 2 ساعت قبل، erfan110 گفته است: ۳ سال دارم بازی میکنم هر سال میپرسم بهم جواب میدن به زودی خواهد امد من موندم اینا چقدر عمر میکنن که به زودی اونا واسه ما یه ساله نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در September 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2022 در 18 ساعت قبل، erfan110 گفته است: ۳ سال دارم بازی میکنم هر سال میپرسم بهم جواب میدن به زودی خواهد امد من موندم اینا چقدر عمر میکنن که به زودی اونا واسه ما یه ساله داش زمانی که شروع به ساخت کردن گفتن هفته ها زمان میبره! ولی العان سال ها گذشته نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در September 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2022 در در ۱۴۰۱/۶/۱۴ در 14:37، Roi گفته است: وقتی منتظری AG:Samp بیاد @Lean@JvDAdler@TizMAR@Rasputin@Omid@Alireza@mohamad@Dnis@iKamyar@HaajAgha@RoseRain@Ellery@Iranian@AlBeRT@SajAli@iAziz@iArash@MILADemon@NtXorG@Lazyboy@iMahyar@ORTEGA@Feu@Nate@Aone@SpiCy@SkuiL@OsTaDFaRaZ@EnDWaY@AbbasMZ علی گرامی @ArSaCiA آخر هرهفته راجب AG:SAMP : انشالله از شنبه هفته دیگه نقل قول Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در September 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2022 از شنبه نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در September 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2022 در 15 ساعت قبل، mohamadamin3 گفته است: شنبه هفته دیگه عزیز شنبه هفته دیگه کدوم سال ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordreza ارسال شده در October 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2022 به امید خدا برا نوه نتیجمون میاد نقل قول کسی که میخواهد مثل خورشید بدرخشد اول باید مثل خورشید بسوزد. [ آدولف هیتلر ] 𝓶𝔂 𝓫𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در October 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2022 میاد نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radical ارسال شده در October 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۱۱ در 13:28، lordreza گفته است: به امید خدا برا نوه نتیجمون میاد مطمعنی فک کنم ببشتر بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در October 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲ در 22:50، Rony گفته است: یه چیزیم قبلش بود اسمش PYL از اون کی خبر داره مگه توعم اونجا بودی نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در October 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2022 در در ۱۴۰۱/۶/۱۴ در 03:10، MILADemon گفته است: شاید این جمعه بیاید پ.ن کلاغا خبر دادن 1مهر میاد من از 23 مهر اومدم خبری نیست نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در October 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2022 در در ۱۴۰۱/۶/۱۴ در 14:40، MILADemon گفته است: کلاغا خبر دادن 1مهر میاد خب کلاغا اشتب گفتن الان دیگه داریم میریم ماه ابان و نیومد نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در October 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۲۳ در 13:40، Mysterious گفته است: من از 23 مهر اومدم خبری نیست در در ۱۴۰۱/۷/۲۳ در 13:40، Mysterious گفته است: من از 23 مهر اومدم خبری نیست 1مهر امسال نه سال آینده هم نه سال های آینده منظورم بود. نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.