این ارسال پرطرفدار است. Universe ارسال شده در August 26, 2022 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 با سلام هی تویی که داری این پست رو میخونی میدونم که الان داری به یه چیزی فکر میکنی ولی بدون اون چیز به زودی درست میشه پس نگران نباش خب میریم سراغ اصل مطلب چرا یه پلیر باید به من برای Mayor (شهردار) رای بدهد؟ این سوال را در قالب سوال و جوابی که الان می نویسم متوجه میشوید پس بیایید تا شروع کنیم : -کدام پلیر با لول 100+ در سرور فقط و فقط و فقط با میکروفون صحبت میکنه و هرگز چت نمیکنه؟ جواب Universe ، سایر پلیر های لول 100 اکثرا چت میکنن و High class هستن ولی من نه من فقط میکروفون میدم و خواهم داد چون اومدم اینجا که حرف بزنم و بگم و بخندم نیومدم که چت کنم -کدام پلیر با لول 100+ میاد به یه لول 20 یهو بگه هی خوشحالم که میبینمت تو یه گنگستر واقعی هستی؟ جواب Universe ، هیچکسی این کار را تا به حال انجام نداده که یهو به یه مدیک لول 20 که اصلا کسی اونو نمیشناسه بگه هی خوشحالم میبینمت فقط من دارم این کارو انجام میدم اونایی که منو دیدن میدونن -کدام پلیر با لول 100+ میاد و جلوی یه لول 15 تایپ میکنه Washup/ ؟ جواب Universe ، زیرا خودم رو بالا نمیگیرم و فقط میخوام بخندم هیچکسی نمیاد این کار رو انجام بده چون عزت نفس خودش رو میاره پایین ولی برا من مهم نیست من فقط میخوام بخندم -کدام پلیر با لول 100+ اومده با یه پلیر تازه وارد روی میکروفون صحبت کنه؟ جواب Universe ، شما فرض کن یکی لولش 185 باشه یا 60 باشه خب به نظرت میاد با یکی که لول 15 یا 20 داره صحبت کنه؟ صحبت که هیچی چت هم نمیکنه ! -کدام پلیر برای اولین بار میاد در سرور ''میز'' و ''لپ تاپ'' میسازه؟ جواب Universe ، من تنها کسی بودم که با استفاده از خلاقیت تونست با ترکیب Toys ها یک میز و یک لپ تاپ و همچنین سپر جنگی بسازه الان به نظر تو یه لول 100 میاد این کارو انجام بده؟ نه یه لول 100 میخواد بالا باشه وقت این کارارو نداره ولی من نه من عاشق خلق کردنم -کدام پلیر از سال 2020 داره داخل سرور آرساکیا گیم ، رول پلی میکنه؟ جواب Universe ، عکس ها و فیلم هاش کاملا موجوده ما در نقش شوالیه ، صاحب یک سازمان ، سامورایی ، برنامه نویس و ... داخل چهارراه ایفای نقش کردیم پلیر هایی که از سال 2020 منو میشناسن میدونن ولی کسانی که از 2021 به بعد با من اشنا شدن ممکنه ندونن چون من از 2021 به بعد به خاطر حذف شدن چهارراه به پینت بال اومدم __________________________________________________________________________________________ مهم مهم مهم تمام این مواردی که گفته شد برای انها مدرک وجود دارد پلیر هایی که منو دیدن و مخصوصا جلوی پینت بال میدونن که من اخلاق و رفتارم چه شکلی است تمام این مواردی که گفتم رو از سال 2020 تا الان دارم انجام میدم من سال 2020 با طراحی یک میز کار خودم رو شروع کردم که هیچکسی هیچکسی تا به حال ایده ساخت آن را نداشت و خوشحالم که الان اینجا هستم حالا از شما یک سوال دارم چرا شما میخواهید به Jallad رای بدهید یا به افراد دیگر؟ اگر دوست شما است که هیچی ولی اگر او را نمیشناسید با چه منطقی میخواهید به او رای بدهید؟ فکر میکنید اگر او Mayor شود میاد جلوی پینت بال بگه و بخنده؟ میاد میکروفون بده جلوی همه؟ نههههههه پس فردا میبینی Mayor شده با اینفرنوس داره چرخ میزنه تو شهر . آقایون و خانوم ها من تنها پلیری هستم که با لول 102 دائم داره با میکروفون صحبت میکنه و چت نمیکنه کاندید های دیگه همه چت میکنن !!! من یهو میام جلوت میگم هی خوشحالم که میبینمت قبلا اسمم Expect بود (عکس و فیلم از قدیم خیلی زیاد دارم نمیتونم همرو اینجا بذارم حجم مطلب میره بالا) @Mahi @Sanaka @Alireza @ORTEGA @Meli @iKamyar @TheScofield @Pause @Elone @Lazyboy @DrEaMeR @JET @Feu @Markeloff @Carroll @BourBoN @iNViSiBIe @DeatShot @iAziz @Aone @Nate @JvDAdler @ARAWMIXIA @Nuclear @Holyevil @iArash @Omid @Arda @Dnis @Wise @Carroll @RoseRain @ZakharAsli @Asall @Brutalest @AmuMamaD @EzRail @NesT @Sae @AlmosT @MrFaRZaD @Farab @SaLiMaRoNi @Mohana @Erfan @Aralya @Dihan @Palycity @Spicyy @WoW @Radan @AbbasMZ @OmidGH @Holly @Pizzaro @Hoody @Asli @Horamone @MashruB @Roya @MILADemon @FeLFLi @KiNgSiNa @Strong @Aliherfei @Forget @LukeCage @SFC @CrystalMaiden @Roi @LilPeep @ElmiraKamrani58 @Navy @SinaHarD @hoomansa @AliAgent @Shayawn @Beigi و ... ببخشید اگه کسی رو یادم رفت 30 4 1 نقل قول ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohana ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 هنوز نخوندم ولی من که رای میدم جیگر نقل قول ?Do I look like someone who gives a fuck لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 رای ما آیدی @Universe نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 در 2 دقیقه قبل، Mohana گفته است: هنوز نخوندم ولی من که رای میدم جیگر شما بشی اسپانسر Universe فکر کنم دیگه شهردار شدنش قطعیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 لیاقتشو داری پسر رای ما Universe نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 از جمله خود من بخاطر mohana سنسی این دوره شهردار رای خواهم دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 شک نکن رای من @Universe هست /تمام/ نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 اره واقعا آدم خاکی و با معرفتی هستی رای ما @Universe نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 (ویرایش شده) پتانسیل یه شهردار خوب شدن رو واقعا داری سینا جان، برو جلو حمایتت میکنیم @Universe در 10 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: از جمله خود من بخاطر mohana سنسی این دوره شهردار رای خواهم دادم حالا اگه خدایی نکرده بد بود که نمیتونی یقه Mohana رو بگیری ویرایش شده August 26, 2022 توسط iMahDi نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 ماشالله ایدی یونیورس نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 بسیار هم عالی آیدی @Universe نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 شهردار خودتی دابش نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 آیدی @Universe دوست داریم نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 در 30 دقیقه قبل، Universe گفته است: با سلام هی تویی که داری این پست رو میخونی میدونم که الان داری به یه چیزی فکر میکنی ولی بدون اون چیز به زودی درست میشه پس نگران نباش خب میریم سراغ اصل مطلب چرا یه پلیر باید به من برای Mayor (شهردار) رای بدهد؟ این سوال را در قالب سوال و جوابی که الان می نویسم متوجه میشوید پس بیایید تا شروع کنیم : -کدام پلیر با لول 100+ در سرور فقط و فقط و فقط با میکروفون صحبت میکنه و هرگز چت نمیکنه؟ جواب Universe ، سایر پلیر های لول 100 اکثرا چت میکنن و High class هستن ولی من نه من فقط میکروفون میدم و خواهم داد چون اومدم اینجا که حرف بزنم و بگم و بخندم نیومدم که چت کنم -کدام پلیر با لول 100+ میاد به یه لول 20 یهو بگه هی خوشحالم که میبینمت تو یه گنگستر واقعی هستی؟ جواب Universe ، هیچکسی این کار را تا به حال انجام نداده که یهو به یه مدیک لول 20 که اصلا کسی اونو نمیشناسه بگه هی خوشحالم میبینمت فقط من دارم این کارو انجام میدم اونایی که منو دیدن میدونن -کدام پلیر با لول 100+ میاد و جلوی یه لول 15 تایپ میکنه Washup/ ؟ جواب Universe ، زیرا خودم رو بالا نمیگیرم و فقط میخوام بخندم هیچکسی نمیاد این کار رو انجام بده چون عزت نفس خودش رو میاره پایین ولی برا من مهم نیست من فقط میخوام بخندم -کدام پلیر با لول 100+ اومده با یه پلیر تازه وارد روی میکروفون صحبت کنه؟ جواب Universe ، شما فرض کن یکی لولش 185 باشه یا 60 باشه خب به نظرت میاد با یکی که لول 15 یا 20 داره صحبت کنه؟ صحبت که هیچی چت هم نمیکنه ! -کدام پلیر برای اولین بار میاد در سرور ''میز'' و ''لپ تاپ'' میسازه؟ جواب Universe ، من تنها کسی بودم که با استفاده از خلاقیت تونست با ترکیب Toys ها یک میز و یک لپ تاپ و همچنین سپر جنگی بسازه الان به نظر تو یه لول 100 میاد این کارو انجام بده؟ نه یه لول 100 میخواد بالا باشه وقت این کارارو نداره ولی من نه من عاشق خلق کردنم -کدام پلیر از سال 2020 داره داخل سرور آرساکیا گیم ، رول پلی میکنه؟ جواب Universe ، عکس ها و فیلم هاش کاملا موجوده ما در نقش شوالیه ، صاحب یک سازمان ، سامورایی ، برنامه نویس و ... داخل چهارراه ایفای نقش کردیم پلیر هایی که از سال 2020 منو میشناسن میدونن ولی کسانی که از 2021 به بعد با من اشنا شدن ممکنه ندونن چون من از 2021 به بعد به خاطر حذف شدن چهارراه به پینت بال اومدم __________________________________________________________________________________________ مهم مهم مهم تمام این مواردی که گفته شد برای انها مدرک وجود دارد پلیر هایی که منو دیدن و مخصوصا جلوی پینت بال میدونن که من اخلاق و رفتارم چه شکلی است تمام این مواردی که گفتم رو از سال 2020 تا الان دارم انجام میدم من سال 2020 با طراحی یک میز کار خودم رو شروع کردم که هیچکسی هیچکسی تا به حال ایده ساخت آن را نداشت و خوشحالم که الان اینجا هستم حالا از شما یک سوال دارم چرا شما میخواهید به Jallad رای بدهید یا به افراد دیگر؟ اگر دوست شما است که هیچی ولی اگر او را نمیشناسید با چه منطقی میخواهید به او رای بدهید؟ فکر میکنید اگر او Mayor شود میاد جلوی پینت بال بگه و بخنده؟ میاد میکروفون بده جلوی همه؟ نههههههه پس فردا میبینی Mayor شده با اینفرنوس داره چرخ میزنه تو شهر . آقایون و خانوم ها من تنها پلیری هستم که با لول 102 دائم داره با میکروفون صحبت میکنه و چت نمیکنه کاندید های دیگه همه چت میکنن !!! من یهو میام جلوت میگم هی خوشحالم که میبینمت قبلا اسمم Expect بود (عکس و فیلم از قدیم خیلی زیاد دارم نمیتونم همرو اینجا بذارم حجم مطلب میره بالا) @Mahi @Sanaka @Alireza @ORTEGA @Meli @iKamyar @TheScofield @Pause @Elone @Lazyboy @DrEaMeR @JET @Feu @Markeloff @Carroll @BourBoN @iNViSiBIe @DeatShot @iAziz @Aone @Nate @JvDAdler @ARAWMIXIA @Nuclear @Holyevil @iArash @Omid @Arda @Dnis @Wise @Carroll @RoseRain @ZakharAsli @Asall @Brutalest @AmuMamaD @EzRail @NesT @Sae @AlmosT @MrFaRZaD @Farab @SaLiMaRoNi @Mohana @Erfan @Aralya @Dihan @Palycity @Spicyy @WoW @Radan @AbbasMZ @OmidGH @Holly @Pizzaro @Hoody @Asli @Horamone @MashruB @Roya @MILADemon @FeLFLi @KiNgSiNa @Strong @Aliherfei @Forget @LukeCage @SFC @CrystalMaiden @Roi @LilPeep @ElmiraKamrani58 @Navy @SinaHarD @hoomansa @AliAgent @Shayawn @Beigi و ... ببخشید اگه کسی رو یادم رفت بهترین گزینه خودتی داش نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 هر کی اومد چیزی نشد تو بیا یه کاری کن نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 دفعه قبل که با اختلاف خیلی کم شهردار نشدی این دفعه شهردار خودتی دادا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Holyevil ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 به به ایدی سینا این دفعه شهردار خودتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 بنازم به خلق و خوی خاکیت آیدی یونیورس، @Universe سینا شک نکن رای من تویی داداشم نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 شهردار چیه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 شهردار خودتی؟ گوش کن من ممدم دیروز کسی زنگ زده گفته من بهت رای ندادم تو گفتی چرا؟ 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 تو یک شهردار خواهی بود! نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 چه بدم چه ندم فرقی به حالم ندارع? نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 حتما بهت رای میدیم ایدی @Universe 1 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 26, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 شک نکن شهردار خودتی نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.