jansuz ارسال شده در August 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2022 روزی روزگاری در شهر سان فرانسیسکو ممد از خواب پرید دید که وسط پذیرایی خوابش برده و ساعت 9 شده و نرفته سر کار خیلی سریع بلند شد و رفت بیرون از خونه که بره سر کار (شغل ممد خبرنگار هست)بیرون از خونه که رفت سوار ماشین شد و ماشین رو روشن کرد و راه افتاد ممد ماشین رو روشن کرد و راه افتاد به سمت خبرگزاری و چون از پول خبرنگار خیلی درامد نداشت ماشین خوبی نداشت و خونش بالای کوه بود از جاده بالای کوه رفت پایین به پایین کوه رسیده بود که یهو یک ون با سرعت زد به ماشینش و ممد سرش خورد به فرمون و چند ثانیه گیج شد که دوباره ون اومد و زد به ماشینش و یکم هواسش سر جاش برگشت وقتی که هوش و هواسش اومد سر جاش ماشین رو استارت کرد به زور و گاز رو تا ته فشار داد که فرار کنه ولی اون ون دنبالش اومد و هی میکوبید به ماشینش اون راننده ون اینقدر کوبید به ماشینش که ممد کنترل ماشین از دستش در رفت و مستقیم رفت توی دیوار پایین پل و سرش شکست همون موقع بود که یه ون دیگه اومد و اون راننده ون ترسید و زد کنار خیابون که مثلا اومده کمک کسی بهش شک نکنه وقتی که اون راننده رد شد و رفت راننده ون اومد و ممد رو از ماشین کشید بیرون و کلتش رو گرفت روی سر ممد و گفت : دستاتو ببر بالا عوضی اینا ته خطه و ممد دستاشو گرفت و گفت : از من بدبخت چی میخوای من پول ندارم که بهت بدم بدبختم بخدا ادامه داستان اونجا بود که اون راننده ون ممد رو شناخت و گفت : ممد تویی؟! ممد که دیگه پشمی نمونده بود براش گفت: جاسم جمالی خودتی؟! دبیرستان باهم بودیم؟! جاسم گفت : که اره خودمم داداش اینجا چیکار میکنی چخبرا ؟ ممدگفت : داداش من اینجا چیکار میکنم تو اومدی کوبیدی به ماشین من و تفنگ گرفتی روم !! جاسم گفت: داداش من معموریت داشتم که تورو بکشم حالا ولش از این چند سال بگو برام که همو ندیدیم و سیگارشو در اورد به ممد تعارف کرد که میکشی ؟ همونجا بود که ممد زد زیر گریه ممد گفت : داداش من خیلی وقته سیگارو ترک کردم چون زنم و بچه هام سرطان ریه گفتن و مردن سر سیگار کشیدن من (اینجا نویسنده که خودمم قصد دارم که بگم سیگار نکشید ) همونجا ممد و جاسم نشستن روی زمین و ممد از زندگیش گفت چند ساعت ممد براش از زندگیش گفت که جاسم نگاه به ساعت روی گوشیش کرد دید که وقت گذشته و بلند شد و به ممد گفت: تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود. و یه تیر توی قلب ممد خالی کرد و ممد مرد ! جاسم جنازه ممد رو برداشت و سوار ون کرد و برد مکان مخفی خودش و به کسی که خواسته بود ممد رو بکشه زنگ زد و صداشو کلفت گفت معموریت با موفقیت انجام شد و اخرش یک خنده شیطانی کرد و رفت بیل رو که دم در خونش بود برداشت و رفت قبرستون مکان مخفیش و قبر ممد رو کند و انداخت ممد رو داخلش و ممد رو چال کرد و یک سنگ به اسمم ممد (85) گذاشت روی قبرش ( نکته این 85 تعداد نفرای بوده که کشته و ممد 85 مین نفر بوده ) بعد از اینکه ممد رو چال کرد رفت و ون رو از دره پایین انداخت که اثری از جنایت جاسم نباشه و ون ترکید و توی آب افتاد پایان قسمت 1این داستان ادامه دارد.....ممنون از داشم و همکار خوبم که توی ساخت این مجله به من کمک کرد @Hideنویسنده و کارگردان : امیدوارم که خوشتون بیاد و حمایت کنین تا قستم بعدش رو بسازم در 42 دقیقه قبل، fered گفته است: قستم قسمت @iKamyar@Mahi@JET@kazemnaj@Oldman 6 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2022 عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در August 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2022 قشنگه نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 خوب بود نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shapur ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 قشنگ بود نقل قول THEY SMILE IN MY FACE BUT IN THEIR EYES I SEE THE HATE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHADMAN ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 زیبا بود نقل قول با خدا باش پادشاهی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 داداش چرا چت فکشن مخفی نکردی؟ در 7 ساعت قبل، fered گفته است: و بلند شد و به ممد گفت: تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود. و یه تیر توی قلب ممد خالی کرد اینجا پوکیدم از خنده نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jansuz ارسال شده در August 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 در 4 دقیقه قبل، DeatShot گفته است: داداش چرا چت فکشن مخفی نکردی؟ چت فکش که معلوم نیست یه اوکی هست اونم خودم گفتم فکر نکنم مشکلی داشته باشه نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad60402 ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 (ویرایش شده) بنازم بازیگر دوم در 8 ساعت قبل، fered گفته است: ممنون از داشم و همکار خوبم که توی ساخت این مجله به من کمک کرد @ عشقی ویرایش شده August 6, 2022 توسط Hide هعب نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 عالی. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 خوب بود نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jansuz ارسال شده در August 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 در 45 دقیقه قبل، Hide گفته است: بنازم بازیگر دوم نقش اصلی دو قسمتی نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 در 5 ساعت قبل، fered گفته است: نقش اصلی دو قسمتی خب کجارو امضا کنم؟ راستی این داستان ایسترگ داره هرکی تونست ایسترگ رو پیدا کنه ۱میلیون پوله داخل بازی بهش داده میشه نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 عالی نواختی نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 باطنت با ظاهرت فرق داره نوش جونت نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 در 16 ساعت قبل، fered گفته است: ماشین پرتاب شدم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jansuz ارسال شده در August 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2022 در 59 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: باطنت با ظاهرت فرق داره نوش جونت داش تو یه توریسمو ترید دادی به ما با رضایت خودت بود نه زورت کردم نه چیزی حتی موقع ترید من 5 دیقه صبر کردم نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در August 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2022 در 19 ساعت قبل، Hide گفته است: راستی این داستان ایسترگ داره هرکی تونست ایسترگ رو پیدا کنه ۱میلیون پوله داخل بازی بهش داده میشه ممد مرده ولی اونجا که داره ونو میترکونه ممد داره حرف میزنه چت فکشن داستانت عالی بود نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در August 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2022 در 2 ساعت قبل، Rony گفته است: ممد مرده ولی اونجا که داره ونو میترکونه ممد داره حرف میزنه چت فکشن داستانت عالی بود امم مرسی بابته نظرت ولی ایسترگش این نیس یذره بگرد نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2022 @fered مجله هفتگی شما تایید شد نقاط قوت: خلاقیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در August 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2022 (ویرایش شده) ممد یبار اومد پیشم گفت بسته ۲ ساعته میخوام 10k اگه تو فکشن نبودم الان ممدی وجود نداشت @fered ویرایش شده August 8, 2022 توسط 404 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad60402 ارسال شده در August 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2022 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jansuz ارسال شده در August 8, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2022 در 5 ساعت قبل، 404 گفته است: ممد یبار اومد پیشم گفت بسته ۲ ساعته میخوام 10k اول اینکه بسته 1 ساعت دوم اینکه میخواستی منو چه کنی مگه نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.