Mysterious ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 (ویرایش شده) سلام دوستان من بعد از مدتها دارم برمیگردم به بازی(میدونم به کتفتونه)برای ورود به بازی مشکل دارم. توی بخش مشکلات فرستادم یکسال طول میکشه تا جواب بدن اگر راحشو بلدین راهنمایی کنین @Guardian @Ali @Meli ویرایش شده July 28, 2022 توسط Mysterious نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Political ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 لانچر رو پاک کن از اول نصب کن اگر درست نشد لانچر رو بریز به پوشه C نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در July 29, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 در 11 ساعت قبل، Maichael گفته است: لانچر رو پاک کن از اول نصب کن اگر درست نشد لانچر رو بریز به پوشه C توی درایو ویندوز نصب کنم حل میشه؟ نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Political ارسال شده در July 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 اره بکن ببین شاید درست شد بعد شاید مود ریختی نیمه کاره زده خراب کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در July 29, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2022 در ۱ ساعت قبل، Maichael گفته است: اره بکن ببین شاید درست شد بعد شاید مود ریختی نیمه کاره زده خراب کرده کردم درست نشد نه سیستم رو قطعاتشو عوض کردم دوباره بازیو نصب کردم مود نریختم هنوز نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 فایل بازیتو از Ag5.ir دانلود کن تو درایو C نصب کن نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 سلام دوستان من بعد از مدتها دارم برمیگردم به بازی(میدونم به کتفتونه)برای ورود به بازی مشکل دارم. توی بخش مشکلات فرستادم یکسال طول میکشه تا جواب بدن اگر راحشو بلدین راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در July 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2022 چه مشکلی؟ نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۹ در 00:57، Political گفته است: چه مشکلی؟ بالا عکسش هست 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در August 4, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۹ در 00:57، Political گفته است: چه مشکلی؟ ارور 1005 در در ۱۴۰۱/۵/۸ در 15:47، Feu گفته است: فایل بازیتو از Ag5.ir دانلود کن تو درایو C نصب کن کردم نشد بازم نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.