Blank ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ----- • توضیحات: اد دادن 100ک متریالس برای فروش 50ک وقتی رفتم برای خرید 10ک متریال دادن 50ک وقتی گفتم اشتباهه از بازی خارج شد و وقتی که بعد از انلاین شدنش کال دادم گفت سل دادم یکی دیه ولی دروغ می گفت. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده July 18, 2022 توسط JoRDeN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 (ویرایش شده) سلام من دستم خورد 1دونه 0 کم گذاشتم بعدم من همون وقتی سل دادم ویرایش شده July 18, 2022 توسط Mmhh8330 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 @JoRDeN با سلام و احترام: شکایت شما قبول شد. با بازیکن mahdiar2847 به شدت برخورد خواهد شد و در صورت تکرار مجازات خواهند شد. +بسته شد. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده