این ارسال پرطرفدار است. Universe ارسال شده در July 3, 2022 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 سلام به همه کسانی که دارید این پست را می خوانید من تصمیم گرفتم که از کامیونیتی (مجموعه) آرساکیا گیم خداحافظی کنم و برم من میخواستم این کار را در سال 2021 انجام دهم ولی با خود گفتم که صبر کنم ولی دیگه واقعا نمی تونم صبر کنم واقعا سرور تکراری شده این زیر چند تا دلیل براتون می نویسم که چرا انقدر سرور بی حال شده و پلیر ها کم شده: (حتما مطالعه کنید چون به اکثر موارد اشاره شده) 1. نبودِ Achievement ، یعنی یه سری ماموریت روزانه باشه که ما اونارو بریم که حوصلمون سر نره بعد که اون هارو تکمیل کنیم جایزه بهمون بده داخل اکثر مجموعه ها این وجود داره نمیدونم چرا اینجا نیست! این سیستم باعث میشه که ما ساعت ها سرگرم بشیم تا اون هارو تکمیل کنیم و جوایز ببریم و هیچوقت احساس بی هدفی نمی کنیم! 2. چهار راه خالی از پلیره ، سال 2020 جمعیت سرور آرساکیا گیم تا 600 پلیر رفته بود (خود بنده شاهد بودم) ولی الان جمعیت سرور در بین بازه 300 تا 400 پلیر است چرا کسی حرفی از این مورد نمیزنه؟ برای چی Safezone را از چهارراه برداشتید و CNN چهارراه را حذف کردید؟ بله درسته من هم میدانم که در سال 2020 در چهارراه افت FPS زیاد بود و ماشین ها با هم تصادف می کردند و خیلی مشکلات دیگر در چهارراه بود ولی خب این دلیل منطقی نیست که چهارراه به کلی حذف بشه و پلیری اونجا نباشه توی چهارراه کلی می گفتیم و می خندیدیم و همه دور هم بودیم چرا این جو دوستانه را خراب کردید؟ (منظور از حذف چهارراه حذف منطقه چهارراه از مپ نیست بلکه منظور حذف عواملی هستند که چهارراه را خالی از جمعیت کرد) 3. بد قولی ها ، چه بر سر پروژه Play your Life (PYL) آمد؟ چرا AG:SAMP منتشر نمی شود؟ چرا نسخه اندروید منتشر نمی شود؟ و هزاران چرای دیگر... 4. سرور آرساکیا گیم تعامل ندارد ، مجموعه آرساکیا گیم قدمت زیادی دارد ولی جای تعجب است که چرا تعدادی Content creator (تولید کننده محتوا در یوتیوب و ...) و استریمر رسمی ندارد ، باید با خیلی از مردم در شبکه های اجتماعی تعامل داشته باشیم و سرور را به افراد بیشتری معرفی کنیم پس چرا در ها را می بندید؟ و فکری برای این قضیه نمی کنید؟ 5. بی هدفی و تکراری شدن ، شما اگر مدت خیلی زیادی داخل سرور بازی کنید (مثال : 3 سال) شما دچار بی هدفی می شوید یعنی نمی دانید که باید چیکار کنید همه چیز را تجربه کرده اید یعنی در استف عضو بودید یا تمام فکشن ها را رفتید یا بهترین ماشین ها را گرفتید و ... و آن وقت است که دچار بی هدفی می شوید و سرور برایتان خسته کننده می شود (به بیان دیگر: نمی دانید وقتی می آیید داخل سرور باید دقیقا چیکار کنید) خیلی ها با آمدن جلوی پینتبال و پریدن از روی سکو های پینتبال وقت خودشون رو پر می کنند در حالی که این اصلا جذاب نیست! (باید خیلی بازی کنید تا این مورد را درک کنید کسانی که تازه وارد سرور شدند این موضوع شامل آنها نمی شود و شاید درک نکنند) و من سر این قضیه مورد 5 خیلی ناراحت و روان پریش شدم و در Paintball کار های عجیبی می کردم و حرف هایی می زدم که منطقی نبود و داشتم عقل خودم رو از دست می دادم (اون هایی که در پینتبال بودن در جریان هستند) 6. سیستم های شغلی کم و خیلی ساده هستند ، ما انتظار داریم که سیستم های شغلی به کلی بروز شوند. من برای درک بهتر مثال هایی برایتان می زنم: مثلا سیستم قطع کردن چوب و تبدیل آن به چوب بسته بندی شده و فروش آن یا مثلا سیستم استخراج نفت از پالایشگاه LV و فروش آن یا مثلا سیستم قصابی و ... اینها است که جذابیت داره و پلیر ها ساعت ها سرگرم می شن تا کسب درآمد کنند ولی اینکه شما در آپدیت ها فقط اسکین اضافه کنید (یا مثلا یک سیستم Bid/ فقط اضافه کنید) هیچگونه جذابیتی ندارد شما باید به صورت اساسی یک اپدیت خوب و رضایت بخش منتشر کنید. 7. هلپر ها به فکر اکتیویتی هستند نه به فکر پیشرفت مجموعه ، به صورت کلی هر کس که وارد استف می شود هدفش این است که با زدن اکتیویتی سریع تر ادمین شود در حالی که این اشتباه است. یک هلپر باید به پیشرفت مجموعه آرساکیا گیم فکر کند باید با نهایت تلاش پلیر های تازه وارد را راهنمایی کند ، باید در جلسات نکاتی را بگویند که سرور برای پلیر ها جذاب تر شود نه اینکه راجبه نحوه جواب دادن به Helpme/ سوال کنند باید هدف تمام هلپر ها فقط و فقط یک چیز باشد: ''پیشرفت آرساکیا گیم و رضایت پلیر ها'' واقعا دیگه حوصله نداشتم پلی بدم مورد شماره 5 خیلی منو اذیت می کرد و با روان من بازی می کرد این ها بود دلایلی که من دیگه نمیخواهم در آرساکیا گیم بازی کنم که البته دلایل بیشتری هم بود که به آنها اشاره نشد. امید است که موسس محترم مجموعه ، @ArSaCiA این تاپیک را نگاه کنند و پاسخی دهند چون من به نمایندگی از تمام پلیر هایی که از سرور رفتند و تمام کسانی که خسته شده اند این پست را ارسال کردم چون هیچ کس صدایش در نمی آمد دیگه منو داخل سرور نمی بینید ، شاید بعد ها یه روزی اومدم که اونم بستگی داره تغییری ایجاد بشه یا نه ، خدانگهدار موفق باشید 19 7 60 ?ℕ ??? ℕ??? ?? 90'S ℍ?ℙ-ℍ?ℙ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 دوست قدیمی و عزیزم @Universe این مواردی که گفتی همه درسته منم که سابقه طولانی ای تو استف داشتم شاید همین روزها بهت ملحق شم 2 یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 حرفات رو کامل قبول دارم ولی به نظرم خود علی هم یک نظر کلی راجب این موضوعات بده خیلی برام جالب میشه سرور بدون اپدیت داره میگذره و روز به روز پلیر ها دارن ریزش میکنن و این به ضرر هممون هستش من خودم به شخصه دارم فقط تایم سبز میکنم که فقط تایم رو بزنم کسی چیزی به من نگه و اکتیویتی فکشن هم همین وضعیت هستش پیشنهاد خیلی هست ایده خیلی هست ولی خبری از علی نیست تولید کننده محتوا هم به شدت قبول دارم کسی اصلا توی سرور وجود نداره که تولید کننده محتوا باشه یا بخواد استریم کنه این میتونه خیلی بازیکن جذب کنه ولی خبری نیست خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @Universeسینا جان من هم با نظرات شما موافق هستم برسد روزی ک تمام این مشکلات رفع شوند و آرساکیا مثل سابق شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 در 3 دقیقه قبل، Universe گفته است: نبودِ Achievement کل گیم شده دور دور الکی و بی هدف در 3 دقیقه قبل، Universe گفته است: چهار راه خالی از پلیره خدا شاهده دوره اوج سرور بود در 4 دقیقه قبل، Universe گفته است: بد قولی ها نوار پیشرفت کمک مالی چرا برداشته شد...؟ در 4 دقیقه قبل، Universe گفته است: سرور آرساکیا گیم تعامل ندارد اگه اینجوری تبلیغات میشد جمعیت به حداقل ۷۰۰ تا میرسید در 5 دقیقه قبل، Universe گفته است: بی هدفی و تکراری شدن جدی منم همینجوری شدم. یه مدت توانایی فکر کردن نداشتم روزی دو سه ساعت بیکار میگشتم در 6 دقیقه قبل، Universe گفته است: سیستم های شغلی کم و خیلی ساده هستند نسبت به سالهای گذشته به جرات میگم هیچ تغییری نداشتن در 7 دقیقه قبل، Universe گفته است: هلپر ها همچنین ادمین ها حتی در بالاترین رنک ها آقا علی، اینجا تو سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ خیلی بهتر بود، درست کن شرایطو... @ArSaCiA 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @Universe با سلام پلیر خوب سرور ما! سینا جان با حرف های شما موافقم و از این موضوع بسیار ناراحت ام نه تنها من بلکه کله پلیر ها امیدوارم که مارو فراموش نکنی ما همیشه قدر دان کار های خوب شما هستیم! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @ArSaCiA باید آپدیت بدن بیرون که حداقل شامل اضافه شدن سیستم های جدید(ایجاد اقلیت ها , شغل ها و ویرایش سیستم های قبل( مثل دزدی از بانک و تزعینات مپ (نقشهء بازی) که در بالا تر اشاره شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 جانا که سخن از دل ما میگویی.... 1 ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 ایشالا همه موارد درست شه ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 در 16 دقیقه قبل، Universe گفته است: تولید کننده محتوا در یوتیوب و . ArshiXo YT / و اینکه خوبه که بهم ملحق شدی و به امید روزی که سرور این تغییراتی که گفتی رو اعمال کنه 1 ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 در 1 دقیقه قبل، Asli گفته است: ArshiXo YT / و اینکه خوبه که بهم ملحق شدی و به امید روزی که سرور این تغییراتی که گفتی رو اعمال کنه ویدیو هات رو دیدم آرشیا جنبه فان داره تولید محتوا در سطح فروم هست که باید فراتر بره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @Universe ناراحت شدم این خبرو شنیدم سینا جان ولی با توجه به توضیحاتی که دادی و درست هم بود نه تنها تو بلکه خیلی از پلیرای دیگه حتی کسایی که تازه با سرور اشنا شدن هم میرن. نیاز به اپدیت هست. دوست دارم علی بیاد و جواب سوالاتتو بده ماهم متوجه بشیمچهار راه و پل فیش بهترین دوران بود که تبدیل به خاطره شد. 1 3 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 متاسفانه خیلی وقته که سرور حال و هوای قدیم رو نداره، خیلیا فقط انگار به زور موندن یا شاید فقط آخر ماه بیان (تایم های House, biz & ... ) و دیگه انگیزه ای برای بازی کردن ندارن نکات خیلی خوبی رو بیان کردی سینا جان ولی تا وقتی که کسی گوش نده چه فایده .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semicolon ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 سلام به دوست خوبم @Universe واقعا ناراحت شدم از رفتنت ولی کاملاً راست میگی... مورد 5 منم درگیر کرده چون خودم نزدیک به ۲ ساله با اکانت های مختلف پلی میدم و واقعا وقتی که میام تو سرور نمیدونم چیکار باید بکنم واقعا تو بازی سردرگم برای خودم میچرخم و اگه همینطوری پیش بره تا چند سال دیگه جمعیت آرساکیا حتی از ۲۰۰ نفر هم کمتر میشه... امید وارم دوباره تو آرساکیا ببینیمت برات آرزوی سلامتی میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 واقعا سرور دیگه سرور قدیم نیس... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 خب من هم خیلی موافقم به شخصه زمانی که وارد سرور میشم هیچ کاری ندارم در واقع همچی تکراری و خسته کننده شده و هیچ چیزی نیست که سرگرمت کنه، امروز و فرداس که دیگه ما هم به جمع رفتنی ها میپیوندیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 در 36 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: دوست قدیمی و عزیزم @Universe این مواردی که گفتی همه درسته منم که سابقه طولانی ای تو استف داشتم شاید همین روزها بهت ملحق شم من هم همین تور ? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 Seven reason why گله زیاد کردیم پیشنهاد هم زیاد دادیم خبری نیس Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 در 45 دقیقه قبل، Universe گفته است: من تصمیم گرفتم که از کامیونیتی (مجموعه) آرساکیا گیم خداحافظی کنم خیلی ناراحت کننده هست که داری میری امیدوارم دوستانت رو فراموش نکنی و تمام مواردی که گفتی درسته موفق باشی سینا جان 1 ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 سینا @Universe جان عزیزم تو واقعا خیلی آدم درست فکری هستی و من با تمام حرف هایی که زدی موافقم کاش چاره ای پیدا میشد بر این وضع حرف حق رو به معنای واقعی به زبان آوردی کاش مارو ترک نمیکردی جای خالیت و میز گرد هات جلوی PaintBall حتما حس میشه امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی? -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 با نظرات موافقم اول از همه باید بگم که این چیزایی که تو گفتی، خیلی از پلیر های قدیمی میدونن و خیلیاشون تجربه کردن دوم اینکه خیلی ما تکرار کردیم اینارو هم تو تاپیک های پیشنهاد ها تکرار کردیم و تک تک بازیکنان پیشنهاد های محشری دادن، ولی فعلا کسی چشمش رو باز نکرده، تو جلسات هم زیاد تکرار کردن ولی فعلا هیچ واکنشی نشون ندادن سوم اینکه هرچیزی مشکلات خودش رو داره، فعلا باید صبر کنیم. خیلی ها مجبورن چون غیر از این سرگرمی و این گیم، گیم دیگه براشون نمیکشه. (خودم یکی از اون ها) چهارم، باید خیلی روی پیشنهاد ها کلیک کنن تا روی AG:SAMP چون تا اینجا که پیشرفتیم انگاری AG:SAMP خیلی طول میکشه تا تموم بشه، پس بهتره پیشنهاد هارو نگاه کنن و اول یه دستی بزنن تو اون کارا تا AG:SAMP درست شه وگرنه همینجوری هر روز باید درجا بزنیم You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 موافقم. >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 سلام سینا جان @Universe امیدوارم در تمامی مراحل زندگیت موفق باشی ۵ موردی هم گفتی کامل درسته و باید یه تغییراتی ایجاد شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 آقا سینا عزیزم @Universe مرسی از اینکه وقت گزاشتی و حرف دل همه ی مارو زدی. امیدوارم حرفای ارزشمندت برای مالک سرور @ArSaCiA آقا علی هم ارزشی داشته باشه تا بلکه فکری اساسی برای حال وخیم سرور بشه. 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 در ۱ ساعت قبل، Universe گفته است: این ها بود دلایلی که من دیگه نمیخواهم در آرساکیا گیم بازی کنم سلام حق با شماست و خیلی ناراحت کنندست....... با گزینه ی 1 و 2 بشدت موافقم ممنون که تگ کردید امیدوارم هرجا که هستید سالم و شاد باشید ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده