BlaCkJusTiCe ارسال شده در August 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر وقت حسش باشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام این جا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمی دونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2018 @AmirBlack, @Kiyarash, @RADIKAL, @mohammad120, @AwmiN درخواست شما دوستان قبول شد. (آماده ی تست باشید) دوستانی که قصد ورود با اکانت غیراصلی دارند با توجه به کم بود slot نمیتوانند وارد اقلیت شوند. و دوستان عزیز @MoHaMMaDNICEeE, @MRKBAD, @Mamad0061, @ArminLord در خواست شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
error8 ارسال شده در August 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: mmd • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:شیطون و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ اگه نت داشته باشم ۲۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordEvil ارسال شده در August 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امیر • اسم واقعی: 17 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ مطیع قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الی 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00-01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فک نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): قوی هست و ممبر های خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟قوی هست و ممبر های خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKD ارسال شده در August 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مهران • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسره خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ملوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به خاطره رسیجن لیدرش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اشنایی با اعضای دیگر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ .... • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahler ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سر به زیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش و بچه هاش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 @AriianDeaD, در خواست شما رد شد, لطفا اطلاعات را دقیق تر بدهید.@BlackHeart, @TKD, @LordEvil, @error8 در خواست شما قبول شد. (آماده تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriianDeaD ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ارین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسره خوب با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8تا12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ریساین دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی فکشن خوب ممبرای خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BardiaNexeN ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: بردیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هروقت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با استورم و لیدرش حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 (ویرایش شده) @AriianDeaD در خواست شما قبول شد. (آماده تست باشید) ویرایش شده August 17, 2018 توسط Night نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10بار نقل قول .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 @BardiaNexeN, @aMin202 در خواست شما قبول شد. (آماده تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amiirsenatour ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اشنایی با اعضای دیگر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با استورم و لیدرش حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kenobi ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام با اخلاق مهربان جدی شوخ با صبر بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هروقت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با استورم و لیدرش حال میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول Are man 3 salame ki be to hamchin haghi dade sene forume mano taghir bedi? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش و بچه هاش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش و بچه هاش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 @amiirsenatour, @Kenobi, @Th3Un4Giv3N, در خواست شما قبول شد. (آماده تست باشید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoMeR ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 16 • اسم واقعي: هومر • در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: آدم خوبي ام تو کارمم جدي ام • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ ? - ? • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: به عشق اينجا • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): بنظرم جاي خوبيه • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ چون نظم توش اهميت زيادي داره • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ 5 - 7 بار نقل قول ο Όμηρος لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sina9533 ارسال شده در August 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون شوخ رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 4:000 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): متوسطو دوست دارم کلا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون همع چیشو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThisIsEziO ارسال شده در August 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهرشاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عوض شدن Leader • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون مناسب من هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مدیریت خوب و داشتن مهارت های لازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2018 @ThisIsEziO, @HoMeR, درخواست شما قبول شد و پس از خالی شدن slot آماده تست باشید. و دوست عزیز @sina9533 در خواست عضویت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در August 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: فرحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی بچه جالبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نمیدونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5-6 بار نقل قول Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در August 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: رویا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عصبی بی حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8تا12شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تکراری شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط رو دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارشو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در August 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2018 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - از چه تاریخی تا چه تاریخی درخواست مرخصی دارید؟ (تاریخ باید میلادی باشد، مثال: از 2016/11/11 تا 2016/12/11): 22/08/2018 تا 33/08/2018 - به چه دلیل درخواست مرخصی دارید؟ مسافرت_________ایشون خورشون مسافرت رفتن نت در دسترس ندارن من براشون پست گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 @NazLi, @FaRHaN, درخواست شما قبول شد و پس از خالی شدن slot آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال - آرام - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون که بران تکراری شده بود! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم یکبار امتحانش کنم و علاقه هم دارم به این فکشن! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول زیادی توش هست. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8-10 نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.