Night ارسال شده در December 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2017 با سلام خدمت دوستان عزیز The.unforgiven, Rudeboy va Theboss در خواست عضویت شما قبول شد. ( آماده تست باشید ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smoking ارسال شده در December 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2017 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي:17 • اسم واقعي:حسین • در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: با ادب خوش رفتاردانا • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟10ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00تا22:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد:نداشتم • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوسش دارم •چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ چون علاقه فراواني به فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
danial4134 ارسال شده در December 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون باحال جدی و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دلیل اینکه دسته متوسطرو دوست دارم و لیدرش هم همینطور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaSmd ارسال شده در December 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2017 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي:17 اسم واقعي:سینا • در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: مودب با اعتماد به نفس و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 7 الی 8 ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ 15 تا 22 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: دلیل خاصی نداشت براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ لیدر خوب و مقتدر •چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ به دلیل لیدر خوب و علاقه خودم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mili ارسال شده در December 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای عضویت این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشنو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 6 بار نقل قول FreeDoM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در December 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2017 با سلام خدمت دوستان عزیز Mili, Sinasmd, Smoking و danial4134 در خواست عضویت شما قبول شد. ( آماده تست باشید ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheNighT ارسال شده در December 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2017 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان شوخ عاشق بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای عضویت در این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبی است با لیدر عالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشنو دوست دارم و ممبرای باحالی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
conjuring ارسال شده در December 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی:امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون شوخ با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون از دسته متوسط خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون STorm رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobinNeD ارسال شده در December 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2017 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:مبین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون شوخ با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: DT • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون عاشقه لیدرشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون STorm رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8 تا 10 بار نقل قول از مکافات عمل غافل مشو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Keshish ارسال شده در December 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 40 • اسم واقعی: غلام حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی شوخ عصبی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00-04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برگشت به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): شروع مجدد دوره ی دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه ای که دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در December 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2017 با سلام خدمت دوستان عزیز TheNight, aammiinn99, Hercules, Keshish در خواست عضویت شما قبول شد. ( آماده تست باشید ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
conjuring ارسال شده در December 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ باادب سرم تو کاره خودمه ! • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:30-01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از دسته متوسط کلا خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟12 تا 13 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi81 ارسال شده در December 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان فعال شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00) :3:00-9:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:با لیدر مشکل داشتم و میخواستم به دسته ی متوسط بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): زیرا به استورم علاقه دارم و زیاد مت جمع میکنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا به استورم علاقه دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3yn ارسال شده در December 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: hossein • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیکینه مهربان و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14الی17 19الی22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون هیجان داره و همین طور علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بدلیل علاقه و وظیفه شناسیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2الی3 نقل قول ☆ زشتے مے تونـہ حل بشـہ اما حماقت ابـבیه ★ ★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi81 ارسال شده در December 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2017 در هم اکنون، mahdi81 گفته است : • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان فعال شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00) :3:00-9:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:با لیدر مشکل داشتم و میخواستم به دسته ی متوسط بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): زیرا به استورم علاقه دارم و زیاد مت جمع میکنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا به استورم علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2الی 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در December 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2017 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ ه.ش. در 21:12، Ali گفته است : • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: انسانی ارام و خوب و باهوش هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زیاد خوب نبود و استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدرش خوبه و رنگ و اسکین با وار هاشون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در December 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2017 با سلام خدمت دوستان عزیز mehdi81, Hossein81, amin99 در خواست عضویت شما قبول شد. ( آماده تست باشید ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahler ارسال شده در December 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خدا شاهده پسر خوبیم :دی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تایم مشخصی نداره بالایه 1 ساعت معمولا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حس و حالشو نداشتم دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اگه کاپ نشدم گزینه ی خوبیه اینجا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دست به گانم خوبه و لیدرش آقای گلیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aliRezaFlash ارسال شده در December 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال حرف گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):15:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر نداشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنگ و اسکسنشو دئست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دست به گانم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار پسندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi3mmm ارسال شده در December 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2017 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:23 • اسم واقعی: مهدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-15:00 و 21:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 1 هفته بدون مرخصی آنلاین نشدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaharBahar ارسال شده در December 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب.شوخ.باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن خیلی خوببه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوببه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3.4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در December 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2017 + عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: - + سن واقعی: - 18 + اسم واقعی: -فرحان + در 30 کلمه خود را توصیف کنید: - تعریفی ندارم به موقعش جدی به موقعش شوخ + روزانه چقدر بازی می کنید؟ - 2-3 ساعت + در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): -20:00-22:00 + چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: - کیک شدم + برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): - خوبه خوشه حال میده کناره دوستانمون + چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ - دوستان هستن در کنارشون چیزی یاد میگیریم + روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ -8-9 بار نقل قول Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrlor ارسال شده در December 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خون گرم مقداری عصبی سر به زیر و عشق لوو رایدر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-15:10 و 18:00-23:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یه مدت نبودم تو سرور • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):کلا به دسته متوسط علاقه دارم مخصوصا این دسته از دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به خاطر علاقه ای ک بهش دارم و دست به گامم بد نیست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در December 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2017 با سلام خدمت دوست عزیز ..BigDaddy, Mr.lor, Farhan, Abbas1379, mehdi3mmm, Diamond در خواست عضویت شما قبول شد. ( آماده تست باشید ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در December 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2017 (ویرایش شده) • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي:15 • اسم واقعي:عباس • در 30 کلمه خود را توصيف کنيد: با ادب خوش رفتاردانا • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟10ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00تا22:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد:خسته شدم • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوسش دارم •چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ چون علاقه فراواني به فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟10بار ویرایش شده December 21, 2017 توسط AlBeRT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.