Xanax ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل (ویرایش شده) در ۱۴۰۴/۵/۲۸ در 02:53، Xanax گفته است: با سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز در پست بالا میتوانید مشاهده کنید قبول شدن و رد شدن پست هارو! اقلیت VLA تنها به 3 عضو نیاز دارد و از اونجایی که پست عضویت شما دوستان عزیز +100 عدد هستش بنده فعلا 10 نفر اول اولویت بندی رو قرار میدم و تست هارو شروع میکنم اگر جای خالی در اقلیت ماند برای تست, ادامه اولویت بندی هارو در همین تاپیک اعلام میکنم... --------------------------------- ---------------------- !!!! اگر بعد از گرفتن تست این عزیزان اقلیت فضای خالی برای گرفتن اعضا داشت بنده بقیه اولویت ها را در همین تاپیک اعلام میکنم !!!! هرگونه تماس با لیدر و ساب لیدر جهت گرفتن تست, باعث رد شدن شما در تست میشود. با سلامی دوباره دوستان عزیز گل و محترم 10 نفر بعدی اولویت بندی تست به شکل زیر است: !!!! اگر بعد از گرفتن تست این عزیزان اقلیت فضای خالی برای گرفتن اعضا داشت بنده بقیه اولویت ها را در همین تاپیک اعلام میکنم !!!! هرگونه تماس با لیدر و ساب لیدر جهت گرفتن تست, باعث رد شدن شما در تست میشود. ویرایش شده 7 ساعت قبل توسط Xanax نقل قول بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/26-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/385/#findComment-869547 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.