alin1387 ارسال شده در June 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2022 امروزه حاج اقا شکست ..... خورده و خیلی افسرده و ناراحت هست و دوست دارد با زندگی خداحافظی کند و از این جهان برود به جهان دیگر , ما حاج اقا رو دوست داریم اما اون به ما دوست نداره رفتش بدون خداحافظی با بقیه به دنیای جدید , اما حاج اقا با من خداحافظی کرد . میریم عکس خداحافظی کردن و کشته شدن حاج اقا را ببینیم . روحت شاد HaajAgha ما مردم شهر ArSaCiA تو را خیلی دوست داشتیم اما خوب خودت دوست داشتی بری . خداحافظ زندگی و حاج اقا گفت من باید خودم را بندازم توی دره و راحت شم اما من نزاشتم اما خوب اصرار داشت چی بگیم بهش گوش نمیداد اما به نظر شما حاج اقا خودش را انداخت توی دره ؟ قضاوت با شما 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PopuList ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 حاج آقا از شما بعیده خودکشی که گناه کبیره بود نقل قول ,People who bite the hand that feeds them .Usually lick the boot that kicks them Eric Hoffer- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alin1387 ارسال شده در June 26, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در 18 ساعت قبل، Parsa37 گفته است: حاج آقا از شما بعیده خودکشی که گناه کبیره بود @HaajAgha حاج اقا جواب بده حرف خودت به خودت میزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alin1387 ارسال شده در June 26, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۳ در 22:32، alin1387 گفته است: امروزه حاج اقا شکست ..... خورده و خیلی افسرده و ناراحت هست و دوست دارد با زندگی خداحافظی کند و از این جهان برود به جهان دیگر , ما حاج اقا رو دوست داریم اما اون به ما دوست نداره رفتش بدون خداحافظی با بقیه به دنیای جدید , اما حاج اقا با من خداحافظی کرد . میریم عکس خداحافظی کردن و کشته شدن حاج اقا را ببینیم . روحت شاد HaajAgha ما مردم شهر ArSaCiA تو را خیلی دوست داشتیم اما خوب خودت دوست داشتی بری . خداحافظ زندگی و حاج اقا گفت من باید خودم را بندازم توی دره و راحت شم اما من نزاشتم اما خوب اصرار داشت چی بگیم بهش گوش نمیداد اما به نظر شما حاج اقا خودش را انداخت توی دره ؟ قضاوت با شما لطفا نظراتتون را بنویسید 3پاس @HaajAgha @MILADemon@ORTEGA @Holly @Camera @adwinedward @TOR @404 @Sobi @Fru @Roi @Mohammadhasan @pitrik1387 @AbbasMZ @Maichel @roham8787 @SpiD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در 43 دقیقه قبل، alin1387 گفته است: لطفا نظراتتون را بنویسید 3پاس @HaajAgha @MILADemon@ORTEGA @Holly @Camera @adwinedward @TOR @404 @Sobi @Fru @Roi @Mohammadhasan @pitrik1387 @AbbasMZ @Maichel @roham8787 @SpiD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در 49 دقیقه قبل، alin1387 گفته است: لطفا نظراتتون را بنویسید 3پاس @HaajAgha @MILADemon@ORTEGA @Holly @Camera @adwinedward @TOR @404 @Sobi @Fru @Roi @Mohammadhasan @pitrik1387 @AbbasMZ @Maichel @roham8787 @SpiD Pain نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alin1387 ارسال شده در June 26, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در 14 دقیقه قبل، 404 گفته است: مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alin1387 ارسال شده در June 26, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در 10 دقیقه قبل، Mohammadhasan گفته است: Pain نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 حاج اقا قرار بود بریم نماز صبح چی شد؟ مردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در 6 ساعت قبل، alin1387 گفته است: لطفا نظراتتون را بنویسید 3پاس @HaajAgha @MILADemon@ORTEGA @Holly @Camera @adwinedward @TOR @404 @Sobi @Fru @Roi @Mohammadhasan @pitrik1387 @AbbasMZ @Maichel @roham8787 @SpiD حاج اقا کجایی دقیقا کجایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sorena ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 حاج اقا عمامت برعکسه سلام بنده رو به مادرتون ابلاغ فرمایید. نقل قول منم شاعر امید و رشد ، تو عصر شمایی که خورشیدُ کشت ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ سورنا ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaajAqA ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 من هنوز زندم، حراااا.....م هست دست به نامحرم زدن در 4 دقیقه قبل، Roi گفته است: حاج اقا عمامت برعکسه سلام بنده رو به مادرتون ابلاغ فرمایید. به عمه گرامی یه سلامی هم عرض کنید! در 2 ساعت قبل، roham8787 گفته است: حاج اقا کجایی دقیقا کجایی تو گلبت در 5 ساعت قبل، TOR گفته است: حاج اقا قرار بود بریم نماز صبح چی شد؟ مردی؟ نه من هنوز زدم اما یکم... https://s6.uupload.ir/files/img_20220625_170529_480_xbuu.jpg در در ۱۴۰۱/۴/۴ در 18:25، Parsa37 گفته است: حاج آقا از شما بعیده خودکشی که گناه کبیره بود به خدا که این دنیا از جهنمم بدتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PopuList ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 در 1 ساعت قبل، HaajAgha گفته است: من هنوز زندم، حراااا.....م هست دست به نامحرم زدن به عمه گرامی یه سلامی هم عرض کنید! تو گلبت نه من هنوز زدم اما یکم... https://s6.uupload.ir/files/img_20220625_170529_480_xbuu.jpg به خدا که این دنیا از جهنمم بدتره حق بود... نقل قول ,People who bite the hand that feeds them .Usually lick the boot that kicks them Eric Hoffer- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در June 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2022 برای شادی روح حاج اقا ی صلوااااااات نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در June 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۵ در 22:04، HaajAgha گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pitrik1387 ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 خیلی خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۵ در 22:04، HaajAgha گفته است: من هنوز زندم، حراااا.....م هست دست به نامحرم زدن به عمه گرامی یه سلامی هم عرض کنید! تو گلبت نه من هنوز زدم اما یکم... https://s6.uupload.ir/files/img_20220625_170529_480_xbuu.jpg به خدا که این دنیا از جهنمم بدتره سید زیر و بندی صورتت یکم خرابه، خواستم یه جراح پلاستیک و زیبایی خوب معرفی کنم ولی بهتره بری پیش یه کشاورز یه کله جدید برات بکاره نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaajAqA ارسال شده در July 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2022 در 3 ساعت قبل، Umbrella234 گفته است: سید زیر و بندی صورتت یکم خرابه، خواستم یه جراح پلاستیک و زیبایی خوب معرفی کنم ولی بهتره بری پیش یه کشاورز یه کله جدید برات بکاره سبز شده یکی فقط یکم بالا کلم سبز شده کلاه سیدی زدم تابلو نشه و اینکه اون جراح هم بگو اسمشو برای حاچ خانوم میخوام :)) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadzhd ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 نقل قول ℭ𝔞𝔩𝔪 𝔞𝔫𝔡 𝔔𝔲𝔦𝔢𝔱 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARASHml ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 کوتاه ولی باحال بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.