Qaribe ارسال شده در April 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2022 سلام اکه میشه ی قابلیت اضافه کنید که وقتی ماشینی رو اسپورت میکنیم و میترکه بعد از ترکیدنش وقتی سوارش مبشیم یک گزینه بیاره که میخواید اسپوتا برگرده یا نه مثلا اینفرنوس اگه ۴.۳۰۰.۰۰۰$ باشه بیمش ۲۳.۰۰۰$ میشه فکر کنم ما ۱۵.۰۰۰$ بدیم اسپورتا برگرده @ArSaCiA 1 من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammad1387 ارسال شده در April 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2022 فکر نکنم بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 پیشنهاد خوبیه واسه ماشین هایی که اسپورت زیادی دارن دهن آدم صاف میشه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۵ در 18:30، Qaribe گفته است: سلام اکه میشه ی قابلیت اضافه کنید که وقتی ماشینی رو اسپورت میکنیم و میترکه بعد از ترکیدنش وقتی سوارش مبشیم یک گزینه بیاره که میخواید اسپوتا برگرده یا نه مثلا اینفرنوس اگه ۴.۳۰۰.۰۰۰$ باشه بیمش ۲۳.۰۰۰$ میشه فکر کنم ما ۱۵.۰۰۰$ بدیم اسپورتا برگرده @ArSaCiA یعنی تو به اندازه پول بیمه NRG-500 میدی تا ماشینت اسپورت شه؟ طرف میره کل مپو میگرده هم اودو میبره بالا هم از جاده لذت میبره با هزینه خیلی کم (انگار چالوسه) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 در 3 ساعت قبل، OstadFaraz گفته است: یعنی تو به اندازه پول بیمه NRG-500 میدی تا ماشینت اسپورت شه؟ طرف میره کل مپو میگرده هم اودو میبره بالا هم از جاده لذت میبره با هزینه خیلی کم (انگار چالوسه) دقیقاً چرا باید ده برابر پول واسه برگشت پولش بدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در May 20, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۲۹ در 15:05، iKamyar گفته است: دقیقاً چرا باید ده برابر پول واسه برگشت پولش بدی اینو مثال زدم و برای ماشین هایی مثل ساوانا یا سلطان چیز خوبی میشه من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در May 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2022 خو چه کاریه پول بیشتر میدیم به جاش برا همیشه ست شه و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در August 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۵ در 18:30، Qaribe گفته است: سلام اکه میشه ی قابلیت اضافه کنید که وقتی ماشینی رو اسپورت میکنیم و میترکه بعد از ترکیدنش وقتی سوارش مبشیم یک گزینه بیاره که میخواید اسپوتا برگرده یا نه مثلا اینفرنوس اگه ۴.۳۰۰.۰۰۰$ باشه بیمش ۲۳.۰۰۰$ میشه فکر کنم ما ۱۵.۰۰۰$ بدیم اسپورتا برگرده @ArSaCiA پیشنهادت بد بود، چون اینطوری دیگه بیز های تیونینگ سود نمیکنن، از طرفی بازی دیگه خیلی از حالت Rp دور میشه، درسته سرور rpg عه، اما دلیل نمیشه که از حالت طبیعی انقد خارج بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در December 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۲۱ در 22:09، SOA گفته است: پیشنهادت بد بود، چون اینطوری دیگه بیز های تیونینگ سود نمیکنن، از طرفی بازی دیگه خیلی از حالت Rp دور میشه، درسته سرور rpg عه، اما دلیل نمیشه که از حالت طبیعی انقد خارج بشه. اینجوری بهتره که مثلا نیترو ۲۰۰$ اونجوری ۱ک سود میکنه پولش میره تو بیز من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2022 تو زندگی عادی وقتی میشینی تو ماشین برات گزینه میاد که ماشینت تیونینگ شه یا خودت ماشینتو میبری تیونینگ کنی؟ ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2023 نظرم - هست دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 نظر من نیز ( - ) است. زیبایی های بازی به همین چیز ها و کار های ساده هست که میفرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodeAlireza ارسال شده در June 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 در در ۱۴۰۱/۲/۵ در 18:30، Qaribe گفته است: سلام اکه میشه ی قابلیت اضافه کنید که وقتی ماشینی رو اسپورت میکنیم و میترکه بعد از ترکیدنش وقتی سوارش مبشیم یک گزینه بیاره که میخواید اسپوتا برگرده یا نه مثلا اینفرنوس اگه ۴.۳۰۰.۰۰۰$ باشه بیمش ۲۳.۰۰۰$ میشه فکر کنم ما ۱۵.۰۰۰$ بدیم اسپورتا برگرده @ArSaCiA از اینکه اینف تیون خاصی نداره که 15ک بدی اگه بگذریم بنظرم خودت بری تیون کنی جذاب تره Glory is reserved for those who have touched darkness لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در June 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۹/۲۲ در 11:17، Cocaine گفته است: تو زندگی عادی وقتی میشینی تو ماشین برات گزینه میاد که ماشینت تیونینگ شه یا خودت ماشینتو میبری تیونینگ کنی؟ تو زندگی عادی میزنی Towcar/. ? ویرایش شده June 7, 2023 توسط Qaribe من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 در 10 ساعت قبل، Qaribe گفته است: تو زندگی عادی میزنی Towcar/. ? اینم حرفیه ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد _ می باشد. King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 18 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 درود، ممنون بابت پیشنهاد خوبتون. این مورد به دلیل مخالفت دوستان، رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده