404 ارسال شده در June 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2022 در هم اکنون، Camera گفته است: از وقتی این تاپیک دیدم نسبت به سن عقلی بچه 17 ساله ها شک کردم با اینا شدم هم وطن من. جدا تا الان فک میکردم تا ۱۷ سالگی آدم به درجاتی از عقل میرسه. هنوز بچهان الله وکیلی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در June 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2022 در 21 دقیقه قبل، 404 گفته است: جدا تا الان فک میکردم تا ۱۷ سالگی آدم به درجاتی از عقل میرسه. هنوز بچهان الله وکیلی. فقط هیکل گنده میکنن تازگی همینم نمیکنن دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در June 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2022 در 1 ساعت قبل، Camera گفته است: فقط هیکل گنده میکنن تازگی همینم نمیکنن دیگه اکثرا همینن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در June 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2022 در 13 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: من حصینم با سین صاد کسی که همه چی رو از هیچی ساخت بدون دلیل خاص طرف ادبیاتش صفره حالا چه با سین چه با صاد نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 17 ساعت قبل، Asli گفته است: طرف ادبیاتش صفره حالا چه با سین چه با صاد مثه تو این طرفا یه چندتایی بود پر کشید نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.