AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 بچه ها یه کانال پیدا کردم بهترین کانال یوتیوب ایران هست خیلی با معنی هست فقط اگ اومدی بیرون لطفا مغز خودتون یکبار ریست کنید!!!لینک کانال نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 هر کی بعد این پست چیزی بفرسته کودکه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 دوستان شما نظرتون رو بگین در 2 دقیقه قبل، 404 گفته است: هر کی بعد این پست چیزی بفرسته کودکه این حساب نی یا کسی حسابش نمیکنعه نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 کودک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 5 دقیقه قبل، 404 گفته است: کودک ع اینطوریه؟ اقا اگه این @404 کم سطح اومد تو تایپیک شما بهش بگید کودکی که پست بزارید از فشار جر بخوره ماهم بخندیم! تایپیک ازاد هرچی میخواد بگید! #فشار نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 6 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: کودکی که پست بزارید میگم بچه ای میگی نه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، 404 گفته است: میگم بچه ای میگی نه کسی که بیشتر زجه سن میزنه از همه سنش کمتره! پ.ن: سن ام شده 17 حالا بشین سره جات نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 1 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: کسی که بیشتر زجه سن میزنه از همه سنش کمتره! پ.ن: سن ام شده 17 حالا بشین سره جات خب الان خودت چتارو بخون قضاوت کن کی داره زجه میزنه ۱۷ ساله کی بودی تو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، 404 گفته است: خب الان خودت چتارو بخون قضاوت کن کی داره زجه میزنه ۱۷ ساله کی بودی تو جون میخوای دابل کنم سنت رو کسی حسابت کنه؟ نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 1 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: جون میخوای دابل کنم سنت رو کسی حسابت کنه؟ نگفتم سنم خیلی بالاس اتفاقا فقط چن سال از تو بزرگ ترم. ولی همینکه ب قول ی عزیزی @Rasputin کوه اس اف رو بهت غالب میکنن برا اثبات کودک بودنت کافیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 3 دقیقه قبل، 404 گفته است: نگفتم سنم خیلی بالاس اتفاقا فقط چن سال از تو بزرگ ترم. ولی همینکه ب قول ی عزیزی @Rasputin کوه اس اف رو بهت غالب میکنن برا اثبات کودک بودنت کافیه دیدی داری زجه سن میزنی کسی حسابت کنه؟ در 3 دقیقه قبل، 404 گفته است: نگفتم سنم خیلی بالاس اتفاقا فقط چن سال از تو بزرگ ترم. چپ پوتین زیاد حرف میزنه تو هم از امثالش بدتر نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 3 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: دیدی داری زجه سن میزنی کسی حسابت کنه؟ مثال دیگری از علل ایجاد فشار در کودکان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، 404 گفته است: مثال دیگری از علل ایجاد فشار در کودکان. مثال دیگری از علل ایجاد فشار در کم سطح ها!!! نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 4 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: !!! همینکه ریخته تو دست پات مشخصه کی بهش فشار اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در هم اکنون، 404 گفته است: همینکه ریخته تو دست پات مشخصه کی بهش فشار اومده تو روستا شما !!! این علامت فشاره؟؟ در 2 دقیقه قبل، 404 گفته است: همینکه ریخته تو دست پات مشخصه کی بهش فشار اومده واقعا روستای خوبی دارین!!! نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 1 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: تو روستا شما !!! این علامت فشاره؟؟ نه ولی تو بوشهر !!! علامت فشاره مث الانت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در هم اکنون، 404 گفته است: نه ولی تو بوشهر !!! علامت فشاره مث الانت داش تو بوشهر همه فهش رک میگن ناموصی پدری فرقی نداره نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 26 دقیقه قبل، 404 گفته است: نگفتم سنم خیلی بالاس اتفاقا فقط چن سال از تو بزرگ ترم. ولی همینکه ب قول ی عزیزی @Rasputin کوه اس اف رو بهت غالب میکنن برا اثبات کودک بودنت کافیه نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 3 دقیقه قبل، 404 گفته است: نه ولی تو بوشهر !!! علامت فشاره مث الانت یادت رفته 1 سال بوشهری تو ارساکیا بودن تو cnn از اول سرور تا اخرش زیر فوحش ناموص میکشیدن فک کنم یادت رفته؟ ادمین هم میومد کاری نمیکرد در ۱ ساعت قبل، 404 گفته است: هر کی بعد این پست چیزی بفرسته کودکه خوب دیگ همه چی معلوم شد!!! در 1 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 23 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: چپ پوتین زیاد حرف میزنه والا من اصلا نمیشناسمت ولی عملم زیاد میکنم خواستی شب بیاد یه حال ۸۰ درصدی بهت بدم خوشگل پسر نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در هم اکنون، Rasputin گفته است: ۸۰ درصدی بهت بدم خوشگل پسر 100% کنارم هست تو بیا شاید خدا خواست بعدش ما میایم نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 15 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: 100% کنارم هست تو بیا شاید خدا خواست بعدش ما میایم عه پس دم و دسگات دوتایی هم هس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در April 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، 404 گفته است: عه پس دم و دسگات دوتایی هم هس هن دانلود سطح نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 2 دقیقه قبل، iXXXTENTACION گفته است: هن دانلود سطح بیا. میگم هنو بچهای میگی نه نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در April 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2022 در 27 دقیقه قبل، 404 گفته است: عه پس دم و دسگات دوتایی هم هس ۱درصد هم این نفهمید من چی گفتم فقط یه چیزی تایپ کرد که جوابی داده باشه نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.