Reject ارسال شده در April 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام ایشون درخواست عضویت بنده رو چون رنک 2 دسته متوسط ندارم رد کردن، در حالی که بنده رنک 5 PD دارم و لولمم مشخصه چنده و 6 صفحه فکشن لاگ دارم، بنده رنک 2 و همچنین لیدری دسته متوسط هم داشتم خیلی قبل (سال 2018-2017 تقریبا) ولی به خاطر هاستری که گرفتم فکشن لاگمو از بین برده و مشخص نیست ولی بازم من تا رنک 5 پلیس رو رفتم و قانونا نباید ایشون درخواست عضویت بنده رو رد کنن و همچنین در اولویت بندی که قرار دادن، اگر رد نکرده بودن درخواست منو، من با 81 ساعت تایم پلی اولویت اول برای تست قرار میگرفتم • مدارک (فیلم یا عکس): در ۱۴۰۱/۱/۱۸ در 08:30، Reject گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام ایشون درخواست عضویت بنده رو چون رنک 2 دسته متوسط ندارم رد کردن، در حالی که بنده رنک 5 PD دارم و لولمم مشخصه چنده و 6 صفحه فکشن لاگ دارم، بنده رنک 2 و همچنین لیدری دسته متوسط هم داشتم خیلی قبل (سال 2018-2017 تقریبا) ولی به خاطر هاستری که گرفتم فکشن لاگمو از بین برده و مشخص نیست ولی بازم من تا رنک 5 پلیس رو رفتم و قانونا نباید ایشون درخواست عضویت بنده رو رد کنن و همچنین در اولویت بندی که قرار دادن، اگر رد نکرده بودن درخواست منو، من با 81 ساعت تایم پلی اولویت اول برای تست قرار میگرفتم • مدارک (فیلم یا عکس): نمایش پس میگیرم شکایتو! ویرایش شده April 7, 2022 توسط Reject لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25318-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-universe/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در April 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2022 در ۱۴۰۱/۱/۱۸ در 08:30، Reject گفته است: پس میگیرم شکایتو! نمایش +بسته شد. 【F】【F】【F】 ••¤('× 𝒇*𝒄𝒌 𝒇𝒂𝒌𝒆 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒔 ×')¤•• لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/25318-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-universe/#findComment-323322 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده