Destroyed ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 عالی بود ممنون♥ نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 Nice نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 2, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 @Owner New Personal Best Record قابل توجه بازیکنان که من خودم دیشب 3 الی 4 بار بُردم ولی به دلیل لگ زمانی که وارد Checkpoint میشدم حساب نمیکرد. متأسفانه این فاکتور های "شانس" و "کیفیت اینترنت" رو شامل مسابقه می کنه اما در بروزرسانی امروز لانچر (بروزرسانی دیگر) دیگر حتی اگر لگ هم باشید فقط کافی هست که نزدیک چک پوینت بشید و 100% مواقع چک پوینت رو براتون حساب میکنه. اگر لگ شدید وارد چک پوینت شدید اما چک پوینت نرفت اصلاً نگران نباشید، بعد از لحظاتی چک پوینت قبلی میره و بعدیو براتون میاره. 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 آفرین ولی ما قبلیارم تکمیل نکردیم که بتونیم اینو بریم 1 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robby ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 ایول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 در 3 ساعت قبل، Ali گفته است: @Owner New Personal Best Record قابل توجه بازیکنان که من خودم دیشب 3 الی 4 بار بُردم ولی به دلیل لگ زمانی که وارد Checkpoint میشدم حساب نمیکرد. متأسفانه این فاکتور های "شانس" و "کیفیت اینترنت" رو شامل مسابقه می کنه اما در بروزرسانی امروز لانچر (بروزرسانی دیگر) دیگر حتی اگر لگ هم باشید فقط کافی هست که نزدیک چک پوینت بشید و 100% مواقع چک پوینت رو براتون حساب میکنه. اگر لگ شدید وارد چک پوینت شدید اما چک پوینت نرفت اصلاً نگران نباشید، بعد از لحظاتی چک پوینت قبلی میره و بعدیو براتون میاره. نظرت چیه وقتشو تمدید کنی اخه فردا ۱۴ هم هست خیلی وقت کمی داریم ? و اینکه اون ۵۰ تارو ۱۰۰ تا کن? نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARiM ارسال شده در April 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2022 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2022 @MobinNeD @Mohammad 1 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در April 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2022 (ویرایش شده) یکی بیاد اینو برع برام? ویرایش شده April 3, 2022 توسط JvDAdler نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در April 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2022 سیستم من به فنا رفت کی برام میره اینو نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در April 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۱۲ در 20:58، Owner گفته است: درود بر شما.از اونجایی که @Ali یک مسابقه خیلی سخت و نفس گیر رو به عنوان کوئست آخر ترتیب داده، من واسه اینکه بتونید این مرحله رو رد کنید فیلمی واستون آماده کردم. پ.ن: ببینید کجاها نیترو زدم، چیکار کردم، دقت کنید علی یک جا میوفته تو بوته ها و خیلی عقب میوفته، اونجا باید ازش بزنید جلو، اصلا تا 1 دقیقه آخر ازش نزنید جلو که از روتون رد میشه. پ.ن 2: دوستان من اینقدر به فکر شمام یه لایک به ما نمیرسه ؟:) لینک ویدیو: https://trainbit.com/files/1271147484/Saate حجم: 105 مگابایت مطالب پنهان @Omid @Nope @BiG @emadasiaban @Meli @Markeloff @Asall @LasTBrok @AmirTataloo @Patrick @PowerCell @Olden @Nervure @LiN @Harir @BourBoN @iArash @DarkHell @Lea @Sardar @SalaRc @Mahi @Vanitas @Farab @AghaPosh @HurtHeart @M4mad00 @Nikootine @Erfan @DeatShot @Alireza @Reaver @AnDriaS @AriaGh @ESALAT @Spartan @RoseRain @Danir @Hello @OverGrown @imArash @Jepeto @Zack @KARiM @Fadaei @Adriyan @salehe1385 @SaIeHe @Leox @Guardian @Mohana @MohaNaa @Dani @DrEaMeR @ORTEGA @Forget @Reyhane @Rasputin @WonDerBoy @RudeKid @Atiyee @drStop @Sobi @OmidGH @Moltaf @CaD @TheSolo @Deev @Reject @BigZMoge @kian @MILADemon @Universe @Troll @iCeT @CaKe @Whiskey @DarKlife @NFC @FanT @404 @OmidGH @Lazyboy @Astroid @Mohammad @Anticheat @Umbrella234 @Original @Demise @ArCana دیر دیدم ولی خب ماهی رو هر موقعه از آب بگیری تازست نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در April 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2022 مرسی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در April 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۱۲ در 21:50، ArSaCiA گفته است: اونجارو از قصد نیوفتادم داخل بوته. موقع ضبط تنها اشتباهم اون قسمت بود که دیگه گفتم برای آسون تر شدن بذارم باشه منی که کل عید مسافرت بودم و اصلا خبر ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.