این ارسال پرطرفدار است. Owner ارسال شده در April 1, 2022 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 درود بر شما.از اونجایی که @Ali یک مسابقه خیلی سخت و نفس گیر رو به عنوان کوئست آخر ترتیب داده، من واسه اینکه بتونید این مرحله رو رد کنید فیلمی واستون آماده کردم. پ.ن: ببینید کجاها نیترو زدم، چیکار کردم، دقت کنید علی یک جا میوفته تو بوته ها و خیلی عقب میوفته، اونجا باید ازش بزنید جلو، اصلا تا 1 دقیقه آخر ازش نزنید جلو که از روتون رد میشه. پ.ن 2: دوستان من اینقدر به فکر شمام یه لایک به ما نمیرسه ؟:) لینک ویدیو: https://trainbit.com/files/1271147484/Saate حجم: 105 مگابایت مخفی کننده @Omid @Nope @BiG @emadasiaban @Meli @Markeloff @Asall @LasTBrok @AmirTataloo @Patrick @PowerCell @Olden @Nervure @LiN @Harir @BourBoN @iArash @DarkHell @Lea @Sardar @SalaRc @Mahi @Vanitas @Farab @AghaPosh @HurtHeart @M4mad00 @Nikootine @Erfan @DeatShot @Alireza @Reaver @AnDriaS @AriaGh @ESALAT @Spartan @RoseRain @Danir @Hello @OverGrown @imArash @Jepeto @Zack @KARiM @Fadaei @Adriyan @salehe1385 @SaIeHe @Leox @Guardian @Mohana @MohaNaa @Dani @DrEaMeR @ORTEGA @Forget @Reyhane @Rasputin @WonDerBoy @RudeKid @Atiyee @drStop @Sobi @OmidGH @Moltaf @CaD @TheSolo @Deev @Reject @BigZMoge @kian @MILADemon @Universe @Troll @iCeT @CaKe @Whiskey @DarKlife @NFC @FanT @404 @OmidGH @Lazyboy @Astroid @Mohammad @Anticheat @Umbrella234 @Original @Demise @ArCana 34 7 1 نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Posh ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 بنازم نقل قول فکر میکنن میدونن کی ام , فکر میکنم میدونم کی ان , فکر میکنن نمیدونم کی ان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 بابا ایول نقل قول 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asall ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 نقل قول ...ᴛʜᴇʀᴇ'ꜱ ᴀʟᴡᴀʏꜱ ᴀ ʀᴀɪɴʙᴏᴡ ᴀᴛ ᴛʜᴇ ᴇɴᴅ ᴏꜰ ᴇᴠᴇʀʏ ʀᴀɪɴ. ════════════════════════════════════════════════════════════════ ════════════════════════════════════════════════════════════════ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 دمت گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WonderB0Y ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 داداش دمت گرم همیشه به داد ما رسیدگی میکنی نقل قول мy ᒪ?ᶠⒺ ๓¥ ᖇ???Ŝ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adriyan ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 Nice نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 Ez man نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 1, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 اونجارو از قصد نیوفتادم داخل بوته. موقع ضبط تنها اشتباهم اون قسمت بود که دیگه گفتم برای آسون تر شدن بذارم باشه 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 @Kentish نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 واقعا سخته اصلا نمیشه رد کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 من کلونا گرفتم هنوز نتونستم بیام ? نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 ایول داداش نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در April 1, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 لینک اختصاصی برای دوستانی که نتونستن با لینک اول دانلود کنن:https://2ad.ir/Saate_Mosabeghe 1 نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KianRy ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 ولی خدایی قبل از اینکه بره تو بوته ها من ازش جلو زده بودم 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 بسیار عالی, دمت گرم نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 Wow Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emadasiaban ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 (ویرایش شده) بنازم ایول ویرایش شده April 1, 2022 توسط emadasiaban . نقل قول "! Ne mutlu Türküm diyene" ???? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://agsa.arsacia.ir/players/bars/EmaD.png † EmaD † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 (ویرایش شده) عالییی پسر دمت گرم که انقدر به پلیر ها اهمیت میدی. ویرایش شده April 1, 2022 توسط DeatShot نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 سخت بود ولی میشه رفت ولی اینقدر میکوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 امیدوارم بتونم جزو ۵۰ نفر باشم? نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
StillAlive ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 باو بنازم نقل قول ?You think I'm funny? Funny how ?funny like clown ?Do I amuse you لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 در 5 ساعت قبل، Owner گفته است: @Moltaf من خودم اهل اونت و متفرقه های گیم از اول نبودم ولی دمت گرم حامد زحمت میکشی و اپلود میکنی نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در April 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2022 (ویرایش شده) بنازم حامد جان زیبا بود ویرایش شده April 1, 2022 توسط SinAHarD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.