این ارسال پرطرفدار است. Owner ارسال شده در March 29, 2022 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 (ویرایش شده) درود بر شما تا ته ببینید.https://uupload.ir/view/mahmuleye_tanbakoo_gy8p.mp4/زمان: 1 دقیقهحجم: 30 مگابایت پ.ن: برای دوستانی که این کوئست رو نرفتن، اگر سرعت ماشین به 101 برسه ماموریت ناموفق میشه و ماشین حذف میشه و باید از اول شروع کنی. مخفی کننده @BiG @Days @KARiM @Guardian @SalaRc @Fadaei @iRamtin @Alireza @Hello @Nervure @Asall @OmidGH @DarkHell @Mahi @RoseRain @Norvis @OverGrown @ESALAT @Spartan @Omid @Reaver @ORTEGA @Forget @Lea @Olden @Leox @Vanitas @HurtHeart @MohaNaa @Mohana @FcPoker @Patrick @Markeloff @Wagner @BourBoN @Nikootine @Harir @Farab @Phantasy @Nefrat @Erfan @Sepehr @Jepeto @Zack @LiN @DeatShot @Meli @Brutalest @AnDriaS @SaLiOne @DrEaMeR @Reyhane @AriaGh @Adriyan @LasTBrok @Sardar @Tormenta @salehe1385 @AghaPosh @Dani @Forrest @Universe @WonDerBoy @SFC @Noghte @Rony @Nuclear @Lazyboy @AbbasMZ @DoNaLd @FeLFLi @MILADemon @Umbrella234 @PainT @drStop @God @Wampire @SWAT @Ali @Asli @Moltaf @404 @Whiskey @CaKe ویرایش شده March 29, 2022 توسط Owner 11 1 8 1 نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 خوب بود ولی کسایی بودن با گان وایساده بودن تا ما بیایم میزدن مارو 3 بار سره اون از اول رفتم @Ali رسیدگی کن نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 وای این چی بود دیگه در 15 دقیقه قبل، iRamtin گفته است: خوب بود ولی کسایی بودن با گان وایساده بودن تا ما بیایم میزدن مارو 3 بار سره اون از اول رفتم @Ali رسیدگی کن اره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 حاجی سمو نگا 4 بار fail کردم این مرحله رو نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 در 24 دقیقه قبل، Owner گفته است: درود بر شما تا ته ببینید.https://uupload.ir/view/mahmuleye_tanbakoo_gy8p.mp4/زمان: 1 دقیقهحجم: 30 مگابایت پ.ن: برای دوستانی که این کوئست رو نرفتن، اگر سرعت ماشین به 101 برسه ماموریت ناموفق میشه و ماشین حذف میشه و باید از اول شروع کنی. نمایش محتوا مخفی @BiG @Days @KARiM @Guardian @SalaRc @Fadaei @iRamtin @Alireza @Hello @Nervure @Asall @OmidGH @DarkHell @Mahi @RoseRain @Norvis @OverGrown @ESALAT @Spartan @Omid @Reaver @ORTEGA @Forget @Lea @Olden @Leox @Vanitas @HurtHeart @MohaNaa @Mohana @FcPoker @Patrick @Markeloff @Wagner @BourBoN @Nikootine @Harir @Farab @Phantasy @Nefrat @Erfan @Sepehr @Jepeto @Zack @LiN @DeatShot @Meli @Brutalest @AnDriaS @SaLiOne @DrEaMeR @Reyhane @AriaGh @Adriyan @LasTBrok @Sardar @Tormenta @salehe1385 @AghaPosh @Dani @Forrest @Universe @WonDerBoy @SFC @Noghte @Rony @Nuclear @Lazyboy @AbbasMZ @DoNaLd @FeLFLi @MILADemon @Umbrella234 @PainT @drStop @God @Wampire @SWAT @Ali @Asli @Moltaf @404 @Whiskey @CaKe نایس در 5 دقیقه قبل، Beigi گفته است: حاجی سمو نگا 4 بار fail کردم این مرحله رو من ۲۰ بار فیل شد یه بارش هم یکی بهم تیر زد نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 سم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 عالی بود حامد شانست خوبه نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 من بار اول رد کردم این مرحله سمو نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 در هم اکنون، DeatShot گفته است: من بار اول رد کردم این مرحله سمو شما رانندگیت خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 در 50 دقیقه قبل، Owner گفته است: درود بر شما تا ته ببینید.https://uupload.ir/view/mahmuleye_tanbakoo_gy8p.mp4/زمان: 1 دقیقهحجم: 30 مگابایت پ.ن: برای دوستانی که این کوئست رو نرفتن، اگر سرعت ماشین به 101 برسه ماموریت ناموفق میشه و ماشین حذف میشه و باید از اول شروع کنی. عالی بود احسنت بهت من همش تا میرسم SF رد میشم? ممنون از ویدیو جالبت نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 عالی فقط من چند بار تا 104 رفت اما Fail نشد، فکر کنم 105+ باشه در اصل. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARiM ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 قشنگ 3 بار رد شدم بار اول بخاطر سرعت بار دوم برقا رفت بار سوم یکی به اسم Arda زد ترکوند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 منه بدبخت رسیدم تا اخر فقط باید میرفتم محموله رو تحویل میدادم که کرش شدم نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 (ویرایش شده) هه، منی که هنوز دنبال قنبرم تا سیبو ازش بگیرم ویرایش شده March 29, 2022 توسط AlnXxXamir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 در 4 ساعت قبل، Owner گفته است: درود بر شما تا ته ببینید.https://uupload.ir/view/mahmuleye_tanbakoo_gy8p.mp4/زمان: 1 دقیقهحجم: 30 مگابایت پ.ن: برای دوستانی که این کوئست رو نرفتن، اگر سرعت ماشین به 101 برسه ماموریت ناموفق میشه و ماشین حذف میشه و باید از اول شروع کنی. نمایش محتوا مخفی @BiG @Days @KARiM @Guardian @SalaRc @Fadaei @iRamtin @Alireza @Hello @Nervure @Asall @OmidGH @DarkHell @Mahi @RoseRain @Norvis @OverGrown @ESALAT @Spartan @Omid @Reaver @ORTEGA @Forget @Lea @Olden @Leox @Vanitas @HurtHeart @MohaNaa @Mohana @FcPoker @Patrick @Markeloff @Wagner @BourBoN @Nikootine @Harir @Farab @Phantasy @Nefrat @Erfan @Sepehr @Jepeto @Zack @LiN @DeatShot @Meli @Brutalest @AnDriaS @SaLiOne @DrEaMeR @Reyhane @AriaGh @Adriyan @LasTBrok @Sardar @Tormenta @salehe1385 @AghaPosh @Dani @Forrest @Universe @WonDerBoy @SFC @Noghte @Rony @Nuclear @Lazyboy @AbbasMZ @DoNaLd @FeLFLi @MILADemon @Umbrella234 @PainT @drStop @God @Wampire @SWAT @Ali @Asli @Moltaf @404 @Whiskey @CaKe دنده عقب میرفتی ۴۵ تا بیشتر نمیره نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در March 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2022 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، Owner گفته است: پ.ن: برای دوستانی که این کوئست رو نرفتن، اگر سرعت ماشین به 101 برسه ماموریت ناموفق میشه و ماشین حذف میشه و باید از اول شروع کنی. جهت اطلاع: سرعتی که بری و ماشین Respawn میشه 105 هستش؛ من خودم با کورز کنترلی که با تند تند زدن دکمه ی W داشتم 100 رو فیکس میرفتم☺ در 3 ساعت قبل، Olden گفته است: عالی فقط من چند بار تا 104 رفت اما Fail نشد، فکر کنم 105+ باشه در اصل. دقیقا همین چیزی که علی گفتش درسته ولی به جز این مورد @Ali ی بی انصافیی کردی این مسابقه ی پست برای Quest رو زمانی Add کردی که ما 6/7 تا Quest رو تکمیل کردیم ی Screen shot هم ازش نگرفتیم :(((( ویرایش شده March 29, 2022 توسط Aone 1 1 نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Norvis ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 در 9 ساعت قبل، Owner گفته است: درود بر شما تا ته ببینید.https://uupload.ir/view/mahmuleye_tanbakoo_gy8p.mp4/زمان: 1 دقیقهحجم: 30 مگابایت پ.ن: برای دوستانی که این کوئست رو نرفتن، اگر سرعت ماشین به 101 برسه ماموریت ناموفق میشه و ماشین حذف میشه و باید از اول شروع کنی. مطالب پنهان @BiG @Days @KARiM @Guardian @SalaRc @Fadaei @iRamtin @Alireza @Hello @Nervure @Asall @OmidGH @DarkHell @Mahi @RoseRain @Norvis @OverGrown @ESALAT @Spartan @Omid @Reaver @ORTEGA @Forget @Lea @Olden @Leox @Vanitas @HurtHeart @MohaNaa @Mohana @FcPoker @Patrick @Markeloff @Wagner @BourBoN @Nikootine @Harir @Farab @Phantasy @Nefrat @Erfan @Sepehr @Jepeto @Zack @LiN @DeatShot @Meli @Brutalest @AnDriaS @SaLiOne @DrEaMeR @Reyhane @AriaGh @Adriyan @LasTBrok @Sardar @Tormenta @salehe1385 @AghaPosh @Dani @Forrest @Universe @WonDerBoy @SFC @Noghte @Rony @Nuclear @Lazyboy @AbbasMZ @DoNaLd @FeLFLi @MILADemon @Umbrella234 @PainT @drStop @God @Wampire @SWAT @Ali @Asli @Moltaf @404 @Whiskey @CaKe گنگ بود کاش از کوئست سلاح سری میزاشتی گیر افتادم نقل قول ♡ ♡ کوـہ بـہ کوـہ کـہ نمیرسـہ اـבم بـہ اـבم شایـב ولے تو کارت بـہ من میوـ؋ـتـہ اخر ♡ ◉━━━━━━─────── رفیق ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hakam ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 در 10 ساعت قبل، Owner گفته است: درود بر شما تا ته ببینید.https://uupload.ir/view/mahmuleye_tanbakoo_gy8p.mp4/زمان: 1 دقیقهحجم: 30 مگابایت پ.ن: برای دوستانی که این کوئست رو نرفتن، اگر سرعت ماشین به 101 برسه ماموریت ناموفق میشه و ماشین حذف میشه و باید از اول شروع کنی. نمایش محتوا مخفی @BiG @Days @KARiM @Guardian @SalaRc @Fadaei @iRamtin @Alireza @Hello @Nervure @Asall @OmidGH @DarkHell @Mahi @RoseRain @Norvis @OverGrown @ESALAT @Spartan @Omid @Reaver @ORTEGA @Forget @Lea @Olden @Leox @Vanitas @HurtHeart @MohaNaa @Mohana @FcPoker @Patrick @Markeloff @Wagner @BourBoN @Nikootine @Harir @Farab @Phantasy @Nefrat @Erfan @Sepehr @Jepeto @Zack @LiN @DeatShot @Meli @Brutalest @AnDriaS @SaLiOne @DrEaMeR @Reyhane @AriaGh @Adriyan @LasTBrok @Sardar @Tormenta @salehe1385 @AghaPosh @Dani @Forrest @Universe @WonDerBoy @SFC @Noghte @Rony @Nuclear @Lazyboy @AbbasMZ @DoNaLd @FeLFLi @MILADemon @Umbrella234 @PainT @drStop @God @Wampire @SWAT @Ali @Asli @Moltaf @404 @Whiskey @CaKe چ حرکتی زد تا ۱۰۰ تا رفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 @Owner این قابل تحمل بود اگه Fail می شدی زیاد فشار نمیخوردی اول راه بودی من سر Quest سلاح سری تا مرحله گرفتن Jetpack رفتم به نت گوشی وصل بودم که مطمعن باشم نمیپره بعد یهو یه بنده خدایی زنگ نت قطع شد منم در کمال آرامش جوابش دادم ? نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 ، هنوز داغش رو دلم مونده، 3 بار رفتم نقل قول You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forrest ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 در 12 ساعت قبل، Owner گفته است: درود بر شما تا ته ببینید.https://uupload.ir/view/mahmuleye_tanbakoo_gy8p.mp4/زمان: 1 دقیقهحجم: 30 مگابایت پ.ن: برای دوستانی که این کوئست رو نرفتن، اگر سرعت ماشین به 101 برسه ماموریت ناموفق میشه و ماشین حذف میشه و باید از اول شروع کنی. نمایش محتوا مخفی @BiG @Days @KARiM @Guardian @SalaRc @Fadaei @iRamtin @Alireza @Hello @Nervure @Asall @OmidGH @DarkHell @Mahi @RoseRain @Norvis @OverGrown @ESALAT @Spartan @Omid @Reaver @ORTEGA @Forget @Lea @Olden @Leox @Vanitas @HurtHeart @MohaNaa @Mohana @FcPoker @Patrick @Markeloff @Wagner @BourBoN @Nikootine @Harir @Farab @Phantasy @Nefrat @Erfan @Sepehr @Jepeto @Zack @LiN @DeatShot @Meli @Brutalest @AnDriaS @SaLiOne @DrEaMeR @Reyhane @AriaGh @Adriyan @LasTBrok @Sardar @Tormenta @salehe1385 @AghaPosh @Dani @Forrest @Universe @WonDerBoy @SFC @Noghte @Rony @Nuclear @Lazyboy @AbbasMZ @DoNaLd @FeLFLi @MILADemon @Umbrella234 @PainT @drStop @God @Wampire @SWAT @Ali @Asli @Moltaf @404 @Whiskey @CaKe Lol hamed نقل قول ?????? --------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 خیلی بده 2 بار رفتم خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 در 13 ساعت قبل، iRamtin گفته است: کسایی بودن با گان وایساده بودن تا ما بیایم میزدن مارو میزان شعور هر کسی شخصیت واقعی او را نشان می دهد... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در March 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2022 در ۱ ساعت قبل، HurtHeart گفته است: ، هنوز داغش رو دلم مونده، 3 بار رفتم نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.