SirMehdi ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: یه سوال پرسیدم پطور قیمت خرید پرادز واسه تجارتم رو کاهش یا افزایش بدم که میگن نمیشه. درحالی که دستور Prodprice/ برای اینکار اختصاص داده شده • مدارک (فیلم یا عکس): در این عکس سوالم رو مطرح کردم : در اینجا مثل اینکه رفتن پیش ادمین ها برای دریافت پاسخ و اینکه بگن قصد مزاحمت داره (خود اقای ابی هم سوال رو نتونستن جواب بدن و سوال رو به طور کامل واسشون شفاف سازی کردم و فیلم توضیحاتم هم موجوده در صورت نیاز ارسال میکنم): اینم پاسخ نهایی ایشون که گفتن چنین کاری ممکن نیست اما درستو Prodprice/ برای این کار وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 با سلام خدمت شما شاکی محترم @SirMehdi شکایت شما قبول شد. + بسته شد. ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده