DARTHHOOMAN ارسال شده در February 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 در 6 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: تست نبود گفتگو بود ها بمولا نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در February 3, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۳ در 15:38، Lazyboy گفته است: مگه اینکه ما قدیمی های NG برگردیم وگرنه به این راحتی جم نمیشه جوری میگی قدیمی زمانی NG بودی بزور ی بانک چک می دادی در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۳ در 18:17، Aliherfei گفته است: آخه کی به تو گفته نظر بدی این بچه 12 ساله به درسش لطمه نخوره یوقت ننه باباش خبر دارن چی کار میکنه؟ 1 1 2 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در February 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 در 2 ساعت قبل، Forget گفته است: جوری میگی قدیمی زمانی NG بودی بزور ی بانک چک می دادی خیلی از قدیمی ها وقتی برگشتن نه بانکی چک دادن نه در خدمت فکشن بودن فقط خوش گذرانی می کردن فقط اگه رابی چیزی بود شاید زحمت می کشیدن میومدن فیل کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در February 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2022 در 10 ساعت قبل، Forget گفته است: جوری میگی قدیمی زمانی NG بودی بزور ی بانک چک می دادی من متود بانک چک دادنم فرق داشت من /find میزدم میفهمیدم رابه باو من جز کسایی بودم که بیشترین راب هارو قبل استارت فهمیده نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slater ارسال شده در February 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ در 14:07، Aliherfei گفته است: نه مثل اینکه دیگه اینجا جای موندن نیست این پیامی که ایشون با 12 سال سن داد نشان دهنده یک فاجعه برای سرور RPG هست کاش حداقل 12 سالش بود 1 نقل قول Quando il gatto non c’è, i topi ballano لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ در 09:31، RiPMoHammaD گفته است: وین 7 بهترینه در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ در 12:36، DARTHHOOMAN گفته است: این رو فقط یک ادم لجند درک میکنه هم اکنون بنده لجند شدم بار سوم هست دارم ویندوز عوض میکنم نابود کردم لپتاپ رو ولی دیگه میدونم چه ویندوزی رو بهترین عملکرد داره براش به سلامتی همه سونی ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 @Ali ناموسا سانچز واسه NG? مرسی که تایپیکو میبینی چیزی نمیگی 1 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در February 5, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۷ در 17:43، LearninG گفته است: کلا با NG حال نمیکنم میخوام ورش دارم اصن چه لزومی داره رابا فیل شه؟ 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۵ در 11:58، Lazyboy گفته است: من متود بانک چک دادنم فرق داشت من /find میزدم میفهمیدم رابه باو من جز کسایی بودم که بیشترین راب هارو قبل استارت فهمیده باریکلا در 4 ساعت قبل، LearninG گفته است: @Ali ناموسا سانچز واسه NG? مرسی که تایپیکو میبینی چیزی نمیگی قدر اون ۲ تا NRG ندونستیم همونارم از دست دادیم حالا اون سانچز رو ولش کن سیستم جدید JB رو کجای دلم بزارم نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 یکم دیگه تلاش کنه پلیرا بیشتر بای میدن افرین نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 در 11 دقیقه قبل، LearninG گفته است: یکم دیگه تلاش کنه پلیرا بیشتر بای میدن افرین ما ایرانیا برعکسیم از وقتی مشکلا زیاد شدن پلیر زیاد شده مثل وضعیت الانمون تو واقعیت نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 8 ساعت قبل، Gibson گفته است: لا اون سانچز رو ولش کن سیستم جدید JB رو کجای دلم بزارم مگه باز عوض شد ؟ نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 8 ساعت قبل، Gibson گفته است: باریکلا قدر اون ۲ تا NRG ندونستیم همونارم از دست دادیم حالا اون سانچز رو ولش کن سیستم جدید JB رو کجای دلم بزارم کاش به حرف علی گوش داده بودیم فیل نمیکردیم سیستم جدید نمیامد رابش با باف فیل کردم JB شو هم با اینکه از تمام CMD های ادمینی جز goto استفاده کرد بازم فیل شد در کل اگه اون ۲ ۳ ماه رو مثل تراکتور فیل نمیکردیم الان یکم وضع NG خوب بود نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 39 دقیقه قبل، iMahDi گفته است: مگه باز عوض شد ؟ آری بدجوری هم عوض شد نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 14 ساعت قبل، LearninG گفته است: @Ali ناموسا سانچز واسه NG? مرسی که تایپیکو میبینی چیزی نمیگی از روش قدیمی هانتر تو cp استفاده میکنیم دیگه در در ۱۴۰۰/۱۱/۸ در 03:44، Leox گفته است: ضربه ای که این اپدیت ها به فکشن زد اگه هیتلر به شوروی میزد الان کل دنیا برای هیتلر بود. چند مثال باهم مرور کنیم... 1- ورود به بانک در زمان راب با HP 15 2- سیستم جدید JB 3- نداشتن ماشین مناسب در HQ انقد تگ کردیم که پیگیری کنید بهتره دیگه تگ نکنیم.... یا حق مورد شماره ۳ حل شد سانچز اوردن میمونه ۲تای دیگه نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 2 ساعت قبل، Rasputin گفته است: مورد شماره ۳ حل شد سانچز اوردن میمونه ۲تای دیگه مورد ۲ هم حل شد، سیستم جدید اضافه شد نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 6 ساعت قبل، Rasputin گفته است: از روش قدیمی هانتر تو cp استفاده میکنیم دیگه مورد شماره ۳ حل شد سانچز اوردن میمونه ۲تای دیگه وای رفتم دیدم چقد سمه این یعنی چقد فکر کردن اینو گذاشتن؟؟؟؟ نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 9 ساعت قبل، Rasputin گفته است: از روش قدیمی هانتر تو cp استفاده میکنیم دیگه از راهه دور رانر بزنین جوری که نیک نیم نیوفته از بالا با هانتر CP رو موشک بارون کنین ببینم کی میخواد چی بگه هر جوری که میتونین و فکرشو میکنین به نفع NGِ کار کنین نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 بهترین راه انحلال NG است تمام 1 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 2 ساعت قبل، Rasputin گفته است: مورد شماره ۳ حل شد سانچز اوردن میمونه ۲تای دیگه رفتم دیدم چه سمی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در 11 ساعت قبل، Rasputin گفته است: از روش قدیمی هانتر تو cp استفاده میکنیم دیگه مورد شماره ۳ حل شد سانچز اوردن میمونه ۲تای دیگه مورد شماره ی 2 هم حل شده دیگ مگ ندیدی؟ مورد شماره ی 1 هم که خیلی وقته حل شده. Rep/ میزنی میری تو ارمور هم داری دیگ چی میخوای؟ کلا علی مشغوله حل کردن مشکلات بود که الحمدالله همشون حل شدن. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daddy ارسال شده در February 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2022 در ۱ ساعت قبل، Gibson گفته است: مورد شماره ی 2 هم حل شده دیگ مگ ندیدی؟ مورد شماره ی 1 هم که خیلی وقته حل شده. Rep/ میزنی میری تو ارمور هم داری دیگ چی میخوای؟ کلا علی مشغوله حل کردن مشکلات بود که الحمدالله همشون حل شدن. داش حالا شما مراقب باش راب فکشن وین نشه نمیخواد /Rep بزنی گلد حروم کنی 1 نقل قول ✟ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ✟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در February 10, 2022 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2022 با سلام و احترام: ما همواره سعی در آن داریم که بتوانیم بهترین نحوه اولویت بندی را برای اقلیت ها در نظر بگیریم. متسفانه بازیکنان با بکار گیری روش هایی نامناسب سعی در برهم زدن این اولویت بندی دارند. اکر پیشنهادی در این رابطه دارید به ما اطلاع دهید نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۷ در 17:43، LearninG گفته است: کلا با NG حال نمیکنم میخوام ورش دارم اصن چه لزومی داره رابا فیل شه؟ راست میگه پولی که از تو راب برداشته میشه پول پلیرا که نیست اگر بود یه روزه کل پولت میرفت نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad2260 ارسال شده در February 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۱۷ در 19:55، Rasputin گفته است: بهترین راه انحلال NG است تمام چرا ؟ تازه سانچز اوردن قراره خیلی اتفاق های دیگه بیوفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.