Mythic ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل (ویرایش شده) عزیزانی که درخواست عضویت آنها رد شده: @CrazYBaLaaCH @Mamadd12 @Tristan @yousefGG @SCF شما فرم عضویت را کامل / با حوصله پر نکردید. @Aiyda @MooDi شما دارای تنبیه اقلیت هستید. @ThiS @Tristan @imArmin @KAVIR درخواست شما برای اکانت مورد نظر، تکراری می باشد. @OfogH @Builder حضور در اقلیت دیگر @McClane محرومیت از سرور با سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز در پست بالا میتوانید مشاهده کنید قبول شدن و رد شدن پست هارو! اقلیتLos Santos Vagos Family تنها به 6 عضو نیاز دارد و از اونجایی که پست عضویت شما دوستان عزیز +80 عدد هستش بنده فعلا 22 نفر اول اولویت بندی رو قرار میدم و تست هارو شروع میکنم اگر جای خالی در اقلیت ماند برای تست, ادامه اولویت بندی هارو در همین تاپیک اعلام میکنم... لیست اولویت بندی ها به شرح زیر میباشد: 1-@Wizards 2-@NiK 3-@TheSmarTy 4-@Bodybuilder 5-@TAJER 6-@MamadTaj 7-@SuTuN 8-@Nasakh 9-@BarisTaN 10-@ImYasiiN 11-@ThiS 12-@BarristanSelmy 13-@LyinG 14-@Tofaan16 15-@Nimosh 16-@EzraeeI 17-@SaMeR 18-@Hot 19-@Shreder 20-@Silence 21- @Zaboli 22-@SaNeR اگر هر گونه نا عدالتی در اولویت بندی دیدید به شخص بنده پیام بدهید. ویرایش شده 3 ساعت قبل توسط Mythic نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/412/#findComment-911226 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mythic ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) 49 دقیقه قبل، Mythic گفته است: عزیزانی که درخواست عضویت آنها رد شده: @CrazYBaLaaCH @Mamadd12 @Tristan @yousefGG @SCF شما فرم عضویت را کامل / با حوصله پر نکردید. @Aiyda @MooDi شما دارای تنبیه اقلیت هستید. @ThiS @Tristan @imArmin @KAVIR درخواست شما برای اکانت مورد نظر، تکراری می باشد. @OfogH @Builder حضور در اقلیت دیگر @McClane محرومیت از سرور با سلامی دوباره خدمت دوستان عزیز در پست بالا میتوانید مشاهده کنید قبول شدن و رد شدن پست هارو! اقلیتLos Santos Vagos Family تنها به 6 عضو نیاز دارد و از اونجایی که پست عضویت شما دوستان عزیز +80 عدد هستش بنده فعلا 24 نفر اول اولویت بندی رو قرار میدم و تست هارو شروع میکنم اگر جای خالی در اقلیت ماند برای تست, ادامه اولویت بندی هارو در همین تاپیک اعلام میکنم... لیست اولویت بندی ها به شرح زیر میباشد: 1-@Wizards 2-@NiK 3-@TheSmarTy 4-@Bodybuilder 5-@TAJER 6-@MamadTaj 7-@SuTuN 8-@Khabima 9-@Nasakh 10-@BarisTaN 11-@ImYasiiN 12-@ThiS 13-@BarristanSelmy 14-@LyinG 15-@Tofaan16 16-@Nimosh 18-@EzraeeI 19-@SaMeR 20-@Hot 21-@Shreder 22-@Silence 23- @Zaboli 24-@SaNeR اگر هر گونه نا عدالتی در اولویت بندی دیدید به شخص بنده پیام بدهید. اصلاحیه ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط Mythic نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/24-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/412/#findComment-911237 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.