TeacherAmin ارسال شده در یکشنبه در 11:38 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:38 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، باادب، اهل رفاقت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم چون بن شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای علاقه ای که دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رنک دو این فکشن را لازم دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBerLyN ارسال شده در یکشنبه در 12:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:15 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرحسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی ، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: احساس خستگی کردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaCj ارسال شده در یکشنبه در 12:54 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور.باادب.دوست داشتنی.قوی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-1:00. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:میخوام بیام دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):میدانم که میتوانم کارهای این فکشن را انجام دهم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در گانریم عالی بازی میکنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bedro123 ارسال شده در یکشنبه در 13:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:29 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 الی 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به دسته بالاتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه بسیار زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SydSina ارسال شده در یکشنبه در 14:33 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:33 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ساده بودن فکشن و مناسب شخصیت من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول بآ قآنونِ خودِت زِندِگی کُن اینجآ پُشتِ سَر خُدآ عَم حَرف میزَنَن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
REAZAKD ارسال شده در یکشنبه در 15:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:15 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با اخلاق با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00-16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟جای مناسبی برای من هست و ساده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Silence ارسال شده در یکشنبه در 15:31 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:31 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مجیب • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور. مهربان. با اخلاق. دارای اعتماد به نفس کامل. گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(6:00)-(12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصله ام سر رفته بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخواهم این فکشن رو تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
koorosh13 ارسال شده در یکشنبه در 16:08 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:08 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: کوروش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ-مهربون-باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 تا 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ یکی دوبار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliooo ارسال شده در یکشنبه در 16:09 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:09 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال قوی قانونمند.. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ در روز 3 ساعت یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر (17:00) تا (23:00) و (08:00) تا (12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ... • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم و کار جالبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ارتقا بدم خودمو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ مثبت 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در یکشنبه در 16:26 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲الی ۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن باحالیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید۶بار نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Visper ارسال شده در یکشنبه در 17:08 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:08 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خون سرد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hiirad ارسال شده در یکشنبه در 17:14 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:14 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۳ • اسم واقعی:هیراد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۱۷:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن یه اقلیت دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):یه این اقلیت علاقه مند هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این اقلیت رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammad ارسال شده در یکشنبه در 17:39 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:39 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بیکار با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00-13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اینکه به این فکشن بیایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در یکشنبه در 18:41 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:41 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهریار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، فعال، قانون مند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 03:00 یا 01:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در یکشنبه در 18:56 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:56 سلام و درود خدمت متقضیان اقلیت Los Santos Vagos Family مهلت زمان hvshg درخواست عضویت به پایان رسیده است. اولویت بندی به زودی اعلام میشود 1 1 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓸𝓷𝓮 𝓯𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در دوشنبه در 19:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:11 تمامی درخواست ها جز این موارد رد شد: @DaShBaLaaCH شما فقط برای یک اکانت میتوانید پست بگذارید(درخواست شما برای NegativeBalaach رد شد) @Promise در خواست شما رد شد(دارای FP هستید) @MaTiin درخواست شما رد شد(در اقلیت هستید) @Danth درخواست شما برای اکانت اول تایید و برای اکانت دوم رد شد(فقط برای یک اکانت میتوانید پست بگذارید) @AmiRKomanDo درخواست شما رد شد(در اقلیت هستید) @AmirBerLyN درخواست شما رد شد(دارای FP هستید) @STOB درخواست شما رد شد (شما از سرور محروم هستید) @iliooo درخواست شما رد شد(مشکل در پنل کاربری) -------------------------------------------------------------------------------------- اولویت بندی: Kadkhoda Whalter NewMoon SyDSina Dream._.Killer SuperHero Rate Blum Rotel Raimond DR.ss Khandayie Amore Devil_Master Cpt DragonHeart Fable OnToP Ni_Ni LightNight Bucker Masteri Fearmaster SCF GreenFox Pencil Mozmen Abalfazl Nem_King) BloodFury DemonDragon TIng Hekayat Visper AmiirAliii Eclozapine Larki Popang Hiirad GodOfSniper Andres (TURK)Warrior Donor ImHossein NegativeBalaach Qaem .Maahdi, Taha11228 RadoBargh SoTon Mehriyar TheBalaach mmd_TC ---------------------------------------------------- هرگونه تماس با لیدر و ساب لیدر موجب رد شدن شما میشود، لطفا از تماس برای فهمیدن نوبت خود خودداری کنید نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓸𝓷𝓮 𝓯𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در دیروز در 08:09 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:09 درود، ظرفیت این اقلیت تکمیل میباشد، تا اطلاع ثانوی از ارسال درخواست خودداری کنید نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓸𝓷𝓮 𝓯𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.