ARAWMIXIA ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 کدوم دسته متوسط گنگش بالا تره؟ کدوم توی سرور حاکمیت داره ؟ همه ازش میترسن ؟ Ballas Family با رهبری [AG]ErnestoCheGuevara تماس گرفتم با این آقا میگم شما گنگتون بالاس ؟ میگه بسته به لوله ! سطح مهارت هاس ! میگم drugs میخوام 20 مثقال میگه مین از پلیس میترسم ! دسته متوسطی که از پلیس بترسه بدرد نیمخوره! ناامید شدم از این قبیله لیدرشون پلیس بوده قبلا! خخخخخ نفوذیهVarios Los Aztecas Family با رهبری icecube تماس گرفتم با این بنده خدای صدا خوشکل از تهران گفتم شما گنگ بالاتری یا بقیه ی دسته متوسط ها گفت که تورف ها و فستیوال رو ببین گفت فتیوال قبلی اینها شاخ بودن گفتم 20 مثقال drugs میخام گفت بچه مثبته نمیفروشه باید برم از drug dealer ها بگیرم دسته متوسطیی که بچه مثبت باشه باید میرفته پلیس میشده نه دسته متوسط. از اینم نا امید شدم نظر شما چیه دوستا ن؟ نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 تاپیک های کاملا بی محتوا..! نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در January 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 20 دقیقه قبل، Brutalest گفته است: تاپیک های کاملا بی محتوا..! سلام دوست عزیز توی گوگل سرچ کنید محتوا و تولید محتوا و نحوه ی تولید محتوا انشالهه اشنا میشید بامحتوای مرتبط با این مجموعه! نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmeriKKKasMostWanted ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 thug nation didnt run with drugs over here نقل قول 𝙞𝘾𝙚𝘾𝙪𝙗𝙚 ,𝙩𝙝𝙚 𝙣𝙖𝙢𝙚 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙡𝙞𝙫𝙚 𝙞𝙣 𝙞𝙣𝙛𝙖𝙢𝙮 𝙖𝙨𝙠 𝙩𝙝𝙚 𝙮𝙤𝙪𝙣𝙜 𝙣𝙞𝙜𝙜𝙖 𝙬𝙝𝙤 𝙞𝙣𝙫𝙚𝙣𝙩𝙚𝙙 𝙀𝙖𝙯𝙮-𝙚 𝙒𝙚𝙨𝙩 𝙘𝙤𝙖𝙨𝙩 𝙗𝙞*𝙘𝙝 𝙔𝙚𝙖𝙝 𝙩𝙝𝙖𝙩𝙨 𝙖𝙡𝙡 𝙢𝙚 http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Legacy.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/icecube.png The Ruthless لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 2 ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: کدوم دسته متوسط گنگش بالا تره؟ کدوم توی سرور حاکمیت داره ؟ همه ازش میترسن ؟ Ballas Family با رهبری [AG]ErnestoCheGuevara تماس گرفتم با این آقا میگم شما گنگتون بالاس ؟ میگه بسته به لوله ! سطح مهارت هاس ! میگم drugs میخوام 20 مثقال میگه مین از پلیس میترسم ! دسته متوسطی که از پلیس بترسه بدرد نیمخوره! ناامید شدم از این قبیله لیدرشون پلیس بوده قبلا! خخخخخ نفوذیهVarios Los Aztecas Family با رهبری icecube تماس گرفتم با این بنده خدای صدا خوشکل از تهران گفتم شما گنگ بالاتری یا بقیه ی دسته متوسط ها گفت که تورف ها و فستیوال رو ببین گفت فتیوال قبلی اینها شاخ بودن گفتم 20 مثقال drugs میخام گفت بچه مثبته نمیفروشه باید برم از drug dealer ها بگیرم دسته متوسطیی که بچه مثبت باشه باید میرفته پلیس میشده نه دسته متوسط. از اینم نا امید شدم نظر شما چیه دوستا ن؟ معلومه دگ هرکدوم که من توش باشم اصلا هرکدوم که من نباشم بدرد نمیخوره 2 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 48 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: معلومه دگ هرکدوم که من توش باشم اصلا هرکدوم که من نباشم بدرد نمیخوره اره باو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 6 ساعت قبل، ARAWMIXIA گفته است: صدا خوشکل از تهران بعله... نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 یه پیام دارم نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 بنظرم بالاس خفن تر باشه 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 به نظر من TMF (نه ممبر و لیدرش فقط خودش مثلا منطقش اسکیناش کلا خوشم میاد گنگ تره به نظر من) در 16 ساعت قبل، Brutalest گفته است: تاپیک های کاملا بی محتوا..! Nice نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 Garbage Family ❤ 1 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0rphine ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 19:08، ARAWMIXIA گفته است: دسته متوسطیی که بچه مثبت باشه باید میرفته پلیس میشده نه دسته متوسط. اینو یکم بیشتر توضیح دهید در 3 ساعت قبل، Shxyan گفته است: Garbage Family ❤ نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/And.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 19:08، ARAWMIXIA گفته است: کدوم دسته متوسط گنگش بالا تره؟ بستگی به ساقیش داره کدوم توی سرور حاکمیت داره ؟ حاکمیت یعنی اینکه کسی نخواد بات رو در رو بشه! همه ازش میترسن ؟ ولله منم مثل همه شما هیولا نیستم که بترسین Ballas Family با رهبری [AG]ErnestoCheGuevara تماس گرفتم با این آقا میگم شما گنگتون بالاس ؟ میگه بسته به لوله ! سطح مهارت هاس ! دقیقا اول اسکیل بعد اسکین میگم drugs میخوام 20 مثقال میگه مین از پلیس میترسم ! دسته متوسطی که از پلیس بترسه بدرد نیمخوره! همه از پلیس میترسن شما وقتی اینو میفهمی که 10 میلیون دراگ ازت بگیرن ناامید شدم از این قبیله لیدرشون پلیس بوده قبلا! خخخخخ نفوذیه یه افتخاری بود که نسیب هرکسی نمیشه نظر شما چیه دوستان؟ من نه گنگم بالاست نه ادای داریم بعضیا هم میگن که با @AmeriKKKasMostWanted مشکلی هست که اینم اینجا بگم هرکسی که تو دسته متوسط وار مشکلی نداشته باشه باید بهش شک کنید داخل دسته متوسط و وار دشمن همیم ولی در زندگی خارج از بازی کمتر از برادر نیستیم نقل قول ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در January 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 19:08، ARAWMIXIA گفته است: تماس گرفتم با این بنده خدای صدا خوشکل از تهران پشمام نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 19:08، ARAWMIXIA گفته است: کدوم دسته متوسط گنگش بالا تره؟ سازمان بسیج مستضعفین دیگر هیچ 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Posh ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 عشق فقط ممد'ز دسته متوسط نقل قول فکر میکنن میدونن کی ام , فکر میکنم میدونم کی ان , فکر میکنن نمیدونم کی ان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در January 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 22:01، RiPMoHammaD گفته است: معلومه دگ هرکدوم که من توش باشم اصلا هرکدوم که من نباشم بدرد نمیخوره آهااا میشه حق نگی قلبم میگیره #بالا_باش_ @RiPMoHammaD نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 22:01، RiPMoHammaD گفته است: معلومه دگ هرکدوم که من توش باشم اصلا هرکدوم که من نباشم بدرد نمیخوره تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود. نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2022 در 11 دقیقه قبل، MaSiH گفته است: تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود. https://s4.uupload.ir/files/photo_2022-01-18_00-03-46_co3b.jpg 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در January 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2022 در ۱ ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: https://s4.uupload.ir/files/photo_2022-01-18_00-03-46_co3b.jpg شیطونه میگه همین چرخو نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2022 کی گفته عکس صدا نداره عکس: در 10 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: https://s4.uupload.ir/files/photo_2022-01-18_00-03-46_co3b.jpg نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 19:08، ARAWMIXIA گفته است: نظر شما چیه دوستا ن؟ مود اینفتو میخوام نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.