SuTuN ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 وقتی میخوام با اندروید بیام بازی نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه
iCeT ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 (ویرایش شده) در 8 دقیقه قبل، WisIer گفته است: وقتی میخوام با اندروید بیام بازی نمیشه اکانتت یک ساله بن شده تازه فهمیدی. ویرایش شده January 9, 2022 توسط A3HKAN نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه
Mazi ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 در 1 ساعت قبل، WisIer گفته است: وقتی میخوام با اندروید بیام بازی نمیشه سلام, Chat بازی رو بخون نوشته Ban شدی تنها کاری که شما باید بکنی اینکه بری یه Topic جدید بزنی و درخواست Unban بدی تا پیگیری کنند. نقل قول لینک به دیدگاه
SuTuN ارسال شده در January 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 در 1 ساعت قبل، A3HKAN گفته است: اکانتت یک ساله بن شده تازه فهمیدی. من تا ظهر تو بازی بودم نقل قول لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 در 17 دقیقه قبل، WisIer گفته است: من تا ظهر تو بازی بودم این اسمی که میخوای باهاش بیای قبلا رجیستر شده و بن شدع نقل قول ツ لینک به دیدگاه
Only ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 در 2 ساعت قبل، WisIer گفته است: وقتی میخوام با اندروید بیام بازی نمیشه نتت رو یکبار خاموش روشن کن اوک میشه نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه
Brutalest ارسال شده در January 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 در 2 ساعت قبل، WisIer گفته است: وقتی میخوام با اندروید بیام بازی نمیشه مودم یا گوشیت رو یک بار خاموش روشن کن اوکی میشه نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه
SuTuN ارسال شده در January 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2022 اوکی شد نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.