Tabriz ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 سلام و عرض خسته نباشید به تمامیه کسانی که در ارساکیا گیم هستید. من یه پیشنهاد داشتم که بازی رو خیلی جذاب میکنه مثلا gun ,, drug,,materials,,بتونیم توی صندوق ماشین بزاریم و پلیس ها بتونن ماشین رو هم بگردن ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 همین جوری برای خودت فقط پیشنهاد میدی چرا نصف پیشنهاداتو قبلا یکی داده و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 2, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 در 5 ساعت قبل، ASHMAN گفته است: همین جوری برای خودت فقط پیشنهاد میدی چرا نصف پیشنهاداتو قبلا یکی داده Xd دوستام میگن من میزارم ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 در 2 ساعت قبل، Deadly گفته است: Xd دوستام میگن من میزارم جالبه و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 با سلام پیشناهاد نمیشه چون بازی رو خیلی مسخره میکنه. (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 3, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 در 32 دقیقه قبل، Maniii گفته است: با سلام پیشناهاد نمیشه چون بازی رو خیلی مسخره میکنه. من تنها نمیگم من کلا با دوستام نظر سنجی میکنم توی سرور بعد ببینم تعداد نظرات خیلیه میام اینجا میفرستم ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در January 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2022 بهتره نفرستی (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 پیشنهاد تکراری نظرم + هست. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 10, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز پیشنهاد شما متاسفانه تکراری میباشد و در آپدیت هایی آینده پیاده سازی خواهد شد. با تشکر از پیشنهاد شما ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده