TheMasTeR ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در 15 ساعت قبل، iMatin گفته است: یه تگ [AG] بخوره خوبه امروز وقتی Sina بم اولین تیک تست جنرال داد با اولی پاس کردم دونی هم استف رو 10مین بعد گرفتم همون لحضه اونم پاس کردم مونده هلپری یا لیدری که اینشالله دارم میک میشم اونم میدن. پ. ن: همه دارن میگن چرا داری میری حمالیه ولی یه دلم میگه موفق میشم و به رنکای بالاتر میرسم(تو خواب) همه چیز اولش ذوق داره کم کم دلسرد میشی نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 در 17 ساعت قبل، Shxyan گفته است: همه چیز اولش ذوق داره کم کم دلسرد میشی چی بگیم نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 6 دقیقه قبل، Amiiir گفته است: ? نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.