LuTi ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 (ویرایش شده) خیلی جالب است عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرش • جنسیت واقعی: مرد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی با مرام • روزانه چقدر مخ پسر/دختر می زنید؟ بیشتر اونا میزنن نه من کاری ندارم • در چه ساعت هایی تصمیم به مخ زدن پسر/دختر میگیرید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر تو محل کار که 10:00 - 17:00 • چرا شما اکس قبلی کات کردید: نکردم هنوز هست • برای چه می خواهید رل بزنید(حداقل 30 کلمه): تایم خیلی کم که وقت دارم (بیکاری) • چرا فکر می کنید که رل زدن اتفاق مناسبی برای شما هست؟: بیکاری میشه گفت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟: زیاد در در ۱۴۰۰/۹/۷ در 06:42، RoseRain گفته است: سوال اینجاست: تست چی؟ فکر کنم از هموناااا ویرایش شده December 7, 2021 توسط Araash نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 بعله دوستان بازم شاهد تاپیک های طنز و ...شر هستیم طرف غورباقه سر کوچه نگاش نمیکنه میاد تاپیک رل میزنه اه جمع کن باو نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 در 3 دقیقه قبل، DeanBnjamin گفته است: بعله دوستان بازم شاهد تاپیک های طنز و ...شر هستیم طرف غورباقه سر کوچه نگاش نمیکنه میاد تاپیک رل میزنه اه جمع کن باو نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahann ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 نقل قول , Dₒₙ'ₜ Bₑ ₐ ₛₜₐᵣ ᵢₙ ₜₕₑ ₛₖy .bₑ ₐ Cₐₙdₗₑ ᵢₙ ₜₕₑ Dₐᵣₖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 در 1 ساعت قبل، DeanBnjamin گفته است: بعله دوستان بازم شاهد تاپیک های طنز و ...شر هستیم طرف غورباقه سر کوچه نگاش نمیکنه میاد تاپیک رل میزنه اه جمع کن باو عزیزم به مدت 5 بار برات نوشتم میتونی نیای تاپیک من عین یه معتادی هستی که میاد کمپ میگه چرا مواد ترک میکنید جمع کنید بعد میره بیرون والا کسی هم نظر تو براش مهم نیست میای تاپیک من و @parsa1519 هی نظر میدی نمیدونم کی به این گفته ادم مهمی هستی شاخی هی میاد نظر میده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.