Simon ارسال شده در November 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2017 نیاز به راب پوینت داریم؟ بعد این اپدیت خولیه ولی بسیار سخته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjadSXM ارسال شده در November 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2017 بنده هم با نظر چند نفر از دوستان که گفتن کاری کنید از Biz ها و House یا هر اینتریوری بشه دزدی کرد موافقم. و امیدواریم این اتفاق بیوفته و عالی میشه. Reality is wrong, Dreams are for Real Sajjadᶳᵘᵡᶤᴹᵘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در December 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2017 (ویرایش شده) سلام خیلی خوشحالم که سرور این قدر زود در حال پیشرفت شده. سیستمه خیلی خیلی جالبیه ولی یه پیشنهاد دارم که میتونه راب رو به دنیای واقعی نزدیکتر کنه. از اونجا که دسته متوسط تو سرور نقش خیلی مهمی ندارند پیش نهاد میکنم امتیاز راب زدن رو کلا به اعضای دسته متوسط ها بدید چون دسته متوسط تنها کاری که میتونه انجام بده وار زدن و turf گرفتنه و اخر کار هم یه میتینگ و بدون هیچ زحمتی کلی حقوق میگرند در صورتی که فقط دسته متوسط بتونه از بانک دزدی کنه هم کار برای پیلس ها سخت میشه و هم این که دیگه هر کسی نمیتونه 3 4 تا از دوستاشو برداره بره راب اینجوری بازیکنا تشویق میشند که به دسته متوسطها بیان و رهبر های دسته متوسط تشویق میشند که بازیکنان فعال رو قبول کنند و اکانت های مولتی از دسته متوسط بیرون میره و قطعا وضعیت وار ها هم بهتر میشه. مثلا من میام واسه اعضای دسته ام تو جلسه ی هفتگی یه روزی رو مشخص میکنم که مثلا فلان بازیکنا روزه دوشنبه باید یه راب با هم بزنن اینجوری دسته متوسط تو سرور یه کار جالب پیدا میکنه و دیگه تنها دغدغه ی بازیکنای یه دسته متوسط turf نمیشه. تو دنیای غیر مجازی قطعا مردم عادی یا هر کس دیگه ای جرات دزدی از بانک رو ندارند و اگر هم انجام بدن حتما شکست میخورند. لطفا به پیشنهاد من فکر کنید چون واقعا دسته متوسط داره تو سرور واسه همه بی معنی میشه و افرادی که این دسته رو دوست دارن ممکنه از سرور دل زده بشن ولی در کل آپدیت باحالیه ایول. ویرایش شده December 16, 2017 توسط Night 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XziT ارسال شده در January 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2018 در در 17/12/2017 در 07:55، Night گفته است : سلام خیلی خوشحالم که سرور این قدر زود در حال پیشرفت شده. سیستمه خیلی خیلی جالبیه ولی یه پیشنهاد دارم که میتونه راب رو به دنیای واقعی نزدیکتر کنه. از اونجا که دسته متوسط تو سرور نقش خیلی مهمی ندارند پیش نهاد میکنم امتیاز راب زدن رو کلا به اعضای دسته متوسط ها بدید چون دسته متوسط تنها کاری که میتونه انجام بده وار زدن و turf گرفتنه و اخر کار هم یه میتینگ و بدون هیچ زحمتی کلی حقوق میگرند در صورتی که فقط دسته متوسط بتونه از بانک دزدی کنه هم کار برای پیلس ها سخت میشه و هم این که دیگه هر کسی نمیتونه 3 4 تا از دوستاشو برداره بره راب اینجوری بازیکنا تشویق میشند که به دسته متوسطها بیان و رهبر های دسته متوسط تشویق میشند که بازیکنان فعال رو قبول کنند و اکانت های مولتی از دسته متوسط بیرون میره و قطعا وضعیت وار ها هم بهتر میشه. مثلا من میام واسه اعضای دسته ام تو جلسه ی هفتگی یه روزی رو مشخص میکنم که مثلا فلان بازیکنا روزه دوشنبه باید یه راب با هم بزنن اینجوری دسته متوسط تو سرور یه کار جالب پیدا میکنه و دیگه تنها دغدغه ی بازیکنای یه دسته متوسط turf نمیشه. تو دنیای غیر مجازی قطعا مردم عادی یا هر کس دیگه ای جرات دزدی از بانک رو ندارند و اگر هم انجام بدن حتما شکست میخورند. لطفا به پیشنهاد من فکر کنید چون واقعا دسته متوسط داره تو سرور واسه همه بی معنی میشه و افرادی که این دسته رو دوست دارن ممکنه از سرور دل زده بشن ولی در کل آپدیت باحالیه ایول. اگه موضوع اینه که سرور به واقعیت نزدیک شه، چطوره اینکارو کنیم. بهتره DM واسه دسته متوسط آزاد باشه البته با محدودیت هایی. مثلا در طول روز نهایتا 3 بار بتونه DM بکنه. به این دلیل که دسته متوسط بزرگترین تشکیلات تبهکاری سازمان یافته تو دنیاس، خیلی الکیه اگه نتونه یکی رو همینطوری بکشه، یه Civil رو. دسته متوسط خیلی چیز باحالیه تو سرور، ولی متاسفانه جز یه وار دادن سر یه تورف، دیگه کاری نداره انجام بده، کل هفته رو باید بره تو سرور با ماشینش دور بزنه. الان که دیگه رقابت های اجباری هم برگزار نمیشه کلا لیدرا با دو تا از رفیقاشون میرن وار بقیه اعضا هم که انگار نه انگار .. دسته متوسط الان فقط یا باید ساب لیدر باشی یا خود لیدر، ممبر به درد نمیخوره. (( ببخشید اگه خیلی رک وتند بود )) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdhosi ارسال شده در January 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2018 (ویرایش شده) واقا عالیه به لول هم بستگی داره ویرایش شده January 12, 2018 توسط mmdhosi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdhosi ارسال شده در January 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2018 (ویرایش شده) اگه بشه ماشین افراد رو هم دزدید خیلی عالی میشه ویرایش شده January 12, 2018 توسط mmdhosi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farshad ارسال شده در January 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2018 سلام. من یک دوتا مورد هست که باید بگم: 1.زمان این اپدیت عظیم رو لطفا اعلام کنید 2.خواهشا توضیحات بیشتری راجع به cmd های این راب ها و فراز از زندان بگذارید باتشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSoheiL ارسال شده در October 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2018 ALI دمت گرم عالیهههههههههههههههههههههههههههههه Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در May 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2019 سلام این سیستم فعال هست در سرور؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در June 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2019 پس چی شد این فرار از زندان؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در October 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2019 slm key farar az zendan miad? Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NZI ارسال شده در January 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • خیلی باحال شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده