LordMeysam ارسال شده در October 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: گفت میریزم به بانکت بعد استوپ ایونت q/ داد. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در November 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2021 در حال برسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Draven ارسال شده در November 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2021 طبق عکس من گفتم بیاد در بانک و با $AHOOWD$ پرداخت کنم ولی نیومد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در November 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2021 @DRAVEL مدرک خودتون رو بفرستید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Draven ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 ایشون میگه پول نگرفتن من چه مدرکی بفرستم نشون به اون نشونی که ادمین هم در ایونت بود و شاهد بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 @LordMeysam با سلام و احترام شکایت شما در حال بررسی هست.... @DRAVEL برگذار کننده مسابقات که شما باشید 24 ساعت مهلت برای ارائه مدرک پرداخت وجه ایونت را دارا هستید بعد از این فرصت اگر مدرک ارائه نشود با شما طبق قوانین مکتوب برخورد خواهد شد. ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 شکایت شما تایید شد برگذار کننده ایونت وارن دریافت خواهند کرد. * بسته شد * ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده