رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

پارتی بازی - Neverdie-ORTEGA و SFC

Esmail

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Noghte.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

SFC.png

NeverDie.png

ORTEGA.png

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلام داستان بر میگرده به یک ماه پیش که لیدر بودم جناب NeverDie منو tp دادن و گفتن میخوای Move بخوری هلپری؟ گفتم بله. ولی جناب ORTEGA گفتن سلات نداره و نمیشه حالا بعد از یک ماه همین ماجرا واسه کسی به نامه MatriX اتفاق افتاده که ایشون لیدر مدیک شده و میخواسته MoVe بخوره هلپری ولی با توجه به این که سلات هلپری پر بوده ایشون رفته هلپری و صحبت هایی که با SFC داشتم میگفتن که Matrix نتونسته فکشن رو کنترل کنه و رفته هلپری اگه نتونسته کنترل کنه فکشن رو باید دیموت بشه نه اینکه بره هلپری @Meli به این موضوع رسیدگی بشه.

• مدارک (فیلم یا عکس): نیازی نیست.

• دوست دارم که 2
  • ناراحت 1

Oppenheimer.png

Bradley.png

تنها یک چراغ است که مرا هدایت می‌کند و آن چراغ تجربه است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@Noghte

با سلام و احترام خدمت شما،

در ۱ ساعت قبل، Noghte گفته است:

با سلام داستان بر میگرده به یک ماه پیش که لیدر بودم جناب NeverDie منو tp دادن و گفتن میخوای Move بخوری هلپری؟

دوست عزیز فرمودید: آغاز سال تحصیلی هست و برای لیدری وقت ندارید و بنده هم مسئول هلپر نبودم که بهتون بگم میخواید برید هلپری! و ما با توجه به صف شما رو به لیدری اوردیم و شما هم طبق خواسته ی خودتان از تیم خارج شدید میتونستید از اول وارد تیم هلپر ها بشید شما که گرایش به سوی هلپر ها داشتید و شما میتوانستید بدون استعفا دادن در تیم لیدری به راه خود ادامه بدید.

پ.ن: لطف کنید قبل از صحبت هایی که بنده حتی اطلاعی هم ندارم در مورد move شدن به هلپریتون به جای بنده حرف نزنید و مدرک ارائه بدید چون بنده با مدارک اثبات میکنم که شکایت شما در مورد اظهارتی که از بنده دارید صحیح نیست.

مدرک: bandicam_2021-10-18_17-57-03-981_drv7.jp

متاسفانه در تایم لیدری 11 روز مهمانه تیم کارکنان بودید و در زمان هلپری هم که قبل از لیدری بهتون داده شده بود هم 1 ماه نشده بوده که خارج شدید.

مدرک:bandicam_2021-10-18_18-05-43-064_9msb.jp

در نظر داشته باشید تیم کارکنان یک تیم شخصی بوده و نیازی به بازگو کردن برای پلیر ها نیست.

و شما هم قادر نیستید که هر موقع خواستید خارج بشید و یک شکایت اعمال کنید که به تیم بتونید وارد بشید.

* موفق و سربلند باشید *

• مرسی 1

?ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست?

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه

• سرپرست

با سلام و درود:

اوقات به کام:

تمامی توضیحات توسط @Alireza ذکر شده اند.

توضیحات اضافی به پشتیبان مجموعه ارسال شد.

تا پاسخ پشتیبان مجموعه بسته شد.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • مؤسس

با سلام.

این حرکت تصمیم مدیریت بوده و مدیریت میدونسته که قرار هست تیم هلپری بعد از چند روز خالی بشه و افرادی که شما از آنها شکایت کردید در این تصمیم دخیل نبودند.

باز هم بابت ضعیف هندل کردن این شرایط عرض پوزش داریم.

شکایت شما رد شد. بسته شد.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...