dolfys ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معمولا ظهر و شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل کنکور • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوستام هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون چشاش مثل خودم تنگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ دو یا سه بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 @dolfys درخواست عضویت شما رد شد، شما به رنک سه دسته ی ملایم نرسیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Heydar ارسال شده در July 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: احمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شجاع سریع و وقت شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10تا16 و 20تا 3 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج چون 1 سال بازی نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون از دسته متوسط خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم اینجا واسه ی من ساخته شده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در July 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2018 @Heydar درخواست عضویت شما رد شد، در اقلیت Los Santos Vagos Family هستید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sina9533 ارسال شده در July 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون شوخ رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 4:000 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): متوسطو دوست دارم کلا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون همع چیشو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در July 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2018 • سن واقعی: 21• اسم واقعی: مبین• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و بدون حاشیه.• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 15 ساعت آنلاین و بین 8 الی 10 ساعت اسلیپ• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10 صبح الی 3 نیمه شب و بعضی هفته ها 10 شب الی 11 صبح روز بعد.• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مدتی توان آمدن به سرور رو نداشتم.• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): ایجاد تحول و علاقه به شرکت در جنگ ها.• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با قوانینش بیشتر از بقیه فکشن ها آشنایی دارم.• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بین 5 الی 6 ساعت. نقل قول Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در July 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رسول • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با جنبه, باحال, با مرام و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت الی 10 ساعت(بستگی داره!) • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ازش خوشم نمیومد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل 30 کلمه): چون بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ انشالله که مناسب باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 5 بار (بستگی داره!) ویرایش شده July 25, 2018 توسط rasool نقل قول .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در July 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2018 @rasool درخواست عضویت شما رد شد، شما به رنک سه دسته ی ملایم نرسیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در July 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال - آرام - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم یکبار امتحانش کنم و علاقه هم دارم به این فکشن! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول زیادی توش هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8-10 نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در July 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 @matin0050 درخواست عضویت شما رد شد، شما به رنک سه دسته ی ملایم نرسیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sina9533 ارسال شده در July 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون شوخ رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 4:000 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): متوسطو دوست دارم کلا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون همع چیشو بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در July 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2018 @sina9533 درخواست عضویت شما رد شد، شما به رنک سه دسته ی ملایم نرسیدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: Shayan • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ - کار بلد - با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تایم نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مطمعن هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 @Shawyan درخواست عضویت شما قبول شد، برای تست آماده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NorthBuffer ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون شوخ رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر نمی کنم مطمئن هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول ??????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: NasTaraN • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مجرب - دنیا دیده - پیر خسته!!! • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21 الی ماشالله • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اقلیت خوبیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر مناسبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 سن واقعی: 14 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام جدی منتظر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18-24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کارهای دسته متوسط رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: اریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب خوب خیلی خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد ویرایش شده August 1, 2018 توسط AriaGh نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 @RadiKal درخواست عضویت شما قبول شد. @NasTaraN درخواست عضویت شما قبول شد. @Smartboy درخواست عضویت شما قبول شد. @AriaGh درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arrash ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:َوخ و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:...... • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):خوشم میاد ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 الی 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 @Arrash درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: فرحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خِعلی بَچه فانیَم خِعلی چَتِرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: هَمینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خِعلی فَکشِنِ فانیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کلا خِعلی فانه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید: 5-6 بار نقل قول Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlaCkJusTiCe ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی خوبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رضا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رضا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار Consigliere BlaCkJusTiCe Every think is blaCk in my world ویرایش شده August 1, 2018 توسط AmirBlack نقل قول Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahler ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 @FaRHaN درخواست عضویت شما قبول شد. @AmirBlack درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یکم عصبانی و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همین جوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.