AIiasghar ارسال شده در April 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی اصغر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و شوخ و .... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00- 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کمک و وجود دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شاید باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 - 3 نقل قول Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در April 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2018 @ASa درخواست عضویت شما تایید شد. @Alikerman1 در خواست عضویت شما تایید شد. برای تست آماده باشید، قوانین عمومی سرور و قوانین عمومی دسته ی متوسط، مطالعه شود. Triads Mafia Leader نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arcane ارسال شده در April 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر عصر تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ترک کردم کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و مهارت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در April 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2018 @DeadPool درخواست عضویت شما تایید شد. برای تست آماده باشید، قوانین عمومی سرور و قوانین عمومی دسته ی متوسط، مطالعه شود. Triads Mafia Leader نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Keanu ارسال شده در April 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مبین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کاره خودمه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00- 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کمک و وجود دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شاید باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 - 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در April 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2018 @Mobinn درخواست شما تایید شد. برای تست آماده باشید، قوانین عمومی سرور و قوانین عمومی دسته ی متوسط، مطالعه شود. Triads Mafia Leader نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gholam ارسال شده در April 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشنو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در April 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2018 @Gholam درخواست عضویت شما رد شد، (شما در اقلیت دیگری حضور دارید). Triads Mafia Leader نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arrash ارسال شده در April 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2018 در در 11/6/2016 در 21:11، Ali گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد ازش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XaPhaN ارسال شده در April 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: یاسر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی عالیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 15 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:دلیل داشت نمیشه گفت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری عشقی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در April 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2018 @arashirving درخواست عضویت شما رد شد، (شما دارای تنبیه اقلیت هستید). @Alice1997 درخواست عضویت شما رد شد، (شما از دسته ی متوسط مسدود هستید). نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در April 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابولفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشنو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در May 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21• اسم واقعی: نوید• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی ، پررو ، گیمر• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3:00 الی 13:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم.• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط رو دوست دارم.• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشنو دوست دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در May 4, 2018 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دیموت شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشنو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melina ارسال شده در May 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام و عاشق بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن به این فکشن . • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای اینکه فکر میکنم در این فکشن موفق هستم . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza00 ارسال شده در May 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته کننده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از دسته متوسط خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم و دست به تفنگ خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
4Ebi4 ارسال شده در May 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمدابراهیم • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متفرقه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستم شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دسته متوسط علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا علاقه دارم وکارم را به خوبی انجام میدهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza7801 ارسال شده در May 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دلسوز و بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 6 4 یا 5 تا 11 بعضی وقتا پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: امتحان داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دسته متوسط علاقه دارم و جالب است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 یا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در May 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2018 @WesTHaCker درخواست عضویت شما قبول شد، اماده تست باشید. @MaRiaaa درخواست عضویت شما قبول شد، اماده تست باشید. @SenioR درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری حضور دارید. @Melina درخواست عضویت شما قبول شد، اماده تست باشید. @reza00 درخواست عضویت شما قبول شد، اماده تست باشید. @ebibagherpour درخواست عضویت شما قبول شد، اماده تست باشید. @reza7801 درخواست عضویت شما قبول شد، اماده تست باشید. با تشکر E.Vι.Dι ᴱʳᶠᵃᶰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در May 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال محکم بعضی وقتا شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:از بکسش خوشم نمیومد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در May 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2018 @ABOLDUNHIL درخواست عضویت شما قبول شد، اماده تست باشید. با تشکر E.Vι.Dι ᴱʳᶠᵃᶰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRhosein ارسال شده در May 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک ادم بی ازار فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6:00 تا 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و لیدر عع خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ یکی از دوستام اینجاس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در May 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2018 @AMIRhosein درخواست عضویت شما قبول شد، اماده تست باشید. با تشکر E.Vι.Dι ᴱʳᶠᵃᶰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در May 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون فعال حرف گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته کننده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون ازاد تری نصبت بقیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این کار دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در May 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2018 @mahdimii درخواست عضویت شما قبول شد، اماده تست باشید. با تشکر E.Vι.Dι ᴱʳᶠᵃᶰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.