parsa1519 ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 (ویرایش شده) سلام میخوام بگین که حداقل و حداکثر درامد روزانه تون چقدر بوده؟ خودم حداقل 3k تا 100k @DEDSEC2077 @DANGER14 این دوتا رو تگ کردم رفیقام بودن ویرایش شده September 16, 2021 توسط parsa1519 نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEDSEC2077 ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 سلام.من هم همین سوال رو داشتم. خودم که روزی 20K میزارم کنار تو حساب بانکیم،بقیش هم خدا میرسونه . بعضی ها هم که گلد میخرن و میفروشن... اونا کسایی هستن که ضرف 1 هفته 1 اینفرنوس و 1 NRG دم خونشون تو Richman پارک شده. باور کنید یه نفر سرویس مکانیک داد، خونش تو ریچمن بود،5 تا مانستر و 2 تا هاترینگ ریکر داشت. یه shamal هم رو سقف خونش. بعد میپرسید چجور repair , refill رو قبول کنم! ممنون دوستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 در 30 دقیقه قبل، parsa1519 گفته است: سلام میخوام بگین که حداقل و حداکثر درامد روزانه تون چقدر بوده؟ خودم حداقل 3k تا 100k @DEDSEC2077 @DANGER14 این دوتا رو تگ کردم رفیقام بودن حداقل 0 حداکثر 10000 نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 حداقا60k حداکثر500k نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در September 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 در 3 ساعت قبل، mahdi13851 گفته است: حداقل 0 حداکثر 10000 فقط 10k? نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DEDSEC2077 ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 اینجوری که نمیشه، در 3 ساعت قبل، mahdi13851 گفته است: حداقل 0 حداکثر 10000 همین! 5k که هر روز خرج آدم میشه تو بازی... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 در 1 ساعت قبل، parsa1519 گفته است: فقط 10k? قبل اینکه برم دسته متوسط بیشتر بود الان تنها درآمدم حقوقمه نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 در 6 ساعت قبل، parsa1519 گفته است: سلام میخوام بگین که حداقل و حداکثر درامد روزانه تون چقدر بوده؟ خودم حداقل 3k تا 100k @DEDSEC2077 @DANGER14 این دوتا رو تگ کردم رفیقام بودن اونموقع که فیش اوکی بود 2.7 mill یه روزه زدم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 بد نی ولی هست دیگه نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpyGard ارسال شده در September 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2021 من که هیچی فقظ paycheck نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 (ویرایش شده) هعی... وقتی بود که افسر بودم... با میلاد بودم @MiladME بقیه بچه هارو جا نندازم! @djamer @ShahiiN @MrRaBiN @iMahDi @KimBerLy @farzadsk23 @YaXuN و بقیه که یادم نیست... هممون وقتی واقعا میخواستیم برا فکشنمون خدمت کنیم درآمدمون حداقل!!! یک میلیون در هفته بود الان جونم دراومد با ی شغل (بهتره نگم) 20کا رو با گشادی جم کردم ویرایش شده September 21, 2021 توسط iErfaN 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در September 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 در 7 ساعت قبل، iErfaN گفته است: هعی... وقتی بود که افسر بودم... با میلاد بودم @MiladME بقیه بچه هارو جا نندازم! @djamer @ShahiiN @MrRaBiN @iMahDi @KimBerLy @farzadsk23 @YaXuN و بقیه که یادم نیست... هممون وقتی واقعا میخواستیم برا فکشنمون خدمت کنیم درآمدمون حداقل!!! یک میلیون در هفته بود الان جونم دراومد با ی شغل (بهتره نگم) 20کا رو با گشادی جم کردم نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elyass ارسال شده در September 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 نقل قول ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CIGARETTE DREAMS THAT ARE ROLLED BETWEEN THE PAPERS ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در September 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 حد اقل 100.000 حداکثر 1.500.000 در هفته نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 الان حداقل من 20 کا هست حداکثر بکش بخوای کار کنی 500 کا با حضور اپدیت گرم و شیرین الان اون تازه واردی که لول 5 6 هست اینفرنوس داره منی که تو فکشنم جون هم بکنم تو یک هفته بازم نمیتونم اینفرنوس بخرم فقط و فقط باید بریم فارمر تا بتونیم در عرض 1 هفته اینفرنوس داشته باشیم @Ali انصاف نیست بخدا نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodsteaR ارسال شده در September 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 در 14 ساعت قبل، iErfaN گفته است: هعی... وقتی بود که افسر بودم... با میلاد بودم @MiladME بقیه بچه هارو جا نندازم! @djamer @ShahiiN @MrRaBiN @iMahDi @KimBerLy @farzadsk23 @YaXuN و بقیه که یادم نیست... هممون وقتی واقعا میخواستیم برا فکشنمون خدمت کنیم درآمدمون حداقل!!! یک میلیون در هفته بود الان جونم دراومد با ی شغل (بهتره نگم) 20کا رو با گشادی جم کردم Are khoda vkili ke jat khalie dadash. 1 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۳۱ در 01:20، iErfaN گفته است: هعی... وقتی بود که افسر بودم... با میلاد بودم @MiladME بقیه بچه هارو جا نندازم! @djamer @ShahiiN @MrRaBiN @iMahDi @KimBerLy @farzadsk23 @YaXuN و بقیه که یادم نیست... هممون وقتی واقعا میخواستیم برا فکشنمون خدمت کنیم درآمدمون حداقل!!! یک میلیون در هفته بود الان جونم دراومد با ی شغل (بهتره نگم) 20کا رو با گشادی جم کردم الان طرف نمیدونه یه وانتد C-6 عه یا C-7 میگم تیر بزن میگه اخطار ندادی کهاون موقع وانتدا بیشتر بود الان درامد کمتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 در ۱ ساعت قبل، YaXuN گفته است: الان طرف نمیدونه یه وانتد C-6 عه یا C-7 میگم تیر بزن میگه اخطار ندادی کهاون موقع وانتدا بیشتر بود الان درامد کمتره فقط روزی که وانتد اتوماتیک اومد و پیدی پاره شد... @Ali نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 اون موقعه که ظرفیت ماهی گیری 400/400 بود طرف از ساعت ۶ صبح چادر میزد تا ۱ شب آخره سرم ۱میلیونو ۲۰۰کا عشو میگرفت و میرفت از جمله خودمم تو ۳ روز جوگیر بودم زیر ۸۰۰کا نمیومد درآمدم 1 نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 قبل از اینکه بیام PD درامدم روزانه 3 الی 6 میل بود از خرید و فروش ماشین و موتور و ... اما الان هم PD خوب پول میده و روزانه 200 الی 300 میگیرم بهتر از هیچیه. نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 @Gorg نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۸ در 17:48، Betoche گفته است: درامدم روزانه 3 الی 6 میل بود داداش اینی که گفتی واسه خود علی هم قفله چجوری روزی شیش میل؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 در 1 ساعت قبل، 404 گفته است: داداش اینی که گفتی واسه خود علی هم قفله چجوری روزی شیش میل؟ کار هر کس نیست خرمن کوفتن نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 در 3 ساعت قبل، Betoche گفته است: کار هر کس نیست خرمن کوفتن داش فک کنم منو نشناسیا @mohammadbhr نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 در ۱ ساعت قبل، 404 گفته است: داش فک کنم منو نشناسیا @mohammadbhr نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.