Palycity ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 یک موضوعی هست که من زمانی که هلپر بودم خیلی از این اتفاقا می افتاد هم برای کسی که میفروخت هم برای کسی که میخرید اگر بشه مثلا متریال و قیمت رو که گذاشتیم یک صفحه بیاره که ایا میخوای انقد متریال رو انقد بفروشه و موقعی که تایید رو زد برای کسی که میخره این پیام رو ببره چون من دیدم خیلی ها ازشون دزدی میشه با این حرکت مخصوصا پلیرهای جدید @Ali@SFC@Anita@ORTEGA@Meli@Farab@SaLiOne@HurtHeart@CyBeRi@OmidGH@AlBeRT ممنون میشم شما هم نظر بدین 1 نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nate ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در 4 دقیقه قبل، Palycity گفته است: یک موضوعی هست که من زمانی که هلپر بودم خیلی از این اتفاقا می افتاد هم برای کسی که میفروخت هم برای کسی که میخرید اگر بشه مثلا متریال و قیمت رو که گذاشتیم یک صفحه بیاره که ایا میخوای انقد متریال رو انقد بفروشه و موقعی که تایید رو زد برای کسی که میخره این پیام رو ببره چون من دیدم خیلی ها ازشون دزدی میشه با این حرکت مخصوصا پلیرهای جدید @Ali@SFC@Anita@ORTEGA@Meli@Farab@SaLiOne@HurtHeart@CyBeRi@OmidGH@AlBeRT ممنون میشم شما هم نظر بدین خیلی ایده ی خوبیه، منم از این گزارشا زیاد دیدم، ادمین هم هستم و زیاد ریپورت میدن راجبه این موضوع، اگر بشه عملی بشه خیلی خوب و عالی هست. نقل قول You'Ve Never Had A FrienD Like Me .Never Surrender.Surround yourself with people that challenge how you think. Not people that nod their head and act like they agree ------------------------------- I'd rather be alone, I am not good in crowds -------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 پیشنهاد خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 موافقم اگر برای فروش هر چیزی تاییدیه بیاره خوب میشه مثلا گلد واسه ی گلد هم زیاد ریپورت میاد نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 خیلی هم خوب میشه و سیستم اسونیه برا تایید و عدم تایید موافقم! نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NATO ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 واسه گلد هم زیاد دیدم طرف خواسه بزنه 250/000 زده بود 25/000 و طرفم سری acc کرده بود نقل قول سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۳ در 05:34، Palycity گفته است: یک موضوعی هست که من زمانی که هلپر بودم خیلی از این اتفاقا می افتاد هم برای کسی که میفروخت هم برای کسی که میخرید اگر بشه مثلا متریال و قیمت رو که گذاشتیم یک صفحه بیاره که ایا میخوای انقد متریال رو انقد بفروشه و موقعی که تایید رو زد برای کسی که میخره این پیام رو ببره چون من دیدم خیلی ها ازشون دزدی میشه با این حرکت مخصوصا پلیرهای جدید @Ali@SFC@Anita@ORTEGA@Meli@Farab@SaLiOne@HurtHeart@CyBeRi@OmidGH@AlBeRT ممنون میشم شما هم نظر بدین موافقم 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 @JallaD کلاه بردار متریال نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۳ در 05:34، Palycity گفته است: یک موضوعی هست که من زمانی که هلپر بودم خیلی از این اتفاقا می افتاد هم برای کسی که میفروخت هم برای کسی که میخرید اگر بشه مثلا متریال و قیمت رو که گذاشتیم یک صفحه بیاره که ایا میخوای انقد متریال رو انقد بفروشه و موقعی که تایید رو زد برای کسی که میخره این پیام رو ببره چون من دیدم خیلی ها ازشون دزدی میشه با این حرکت مخصوصا پلیرهای جدید @Ali@SFC@Anita@ORTEGA@Meli@Farab@SaLiOne@HurtHeart@CyBeRi@OmidGH@AlBeRT ممنون میشم شما هم نظر بدین چرا کاروکاسبی مارو بهم میزنی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در 3 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: چرا کاروکاسبی مارو بهم میزنی نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در ۱ ساعت قبل، RevelaTioN گفته است: نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در 4 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: خوبه نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۹/۲۹ در 22:52، RevelaTioN گفته است: @JallaD کلاه بردار متریال من اصلا متریال نمیفروشم @RevelaTioN ویرایش شده December 23, 2021 توسط JallaD نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 در 2 ساعت قبل، JallaD گفته است: من اصلا متریال نمیفروشم @RevelaTioN ناموسن؟ نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 19 ساعت قبل، RevelaTioN گفته است: ناموسن؟ بمولا نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 (ویرایش شده) پیشنهاد عالیه ویرایش شده December 24, 2021 توسط Gab سلام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 با سلام پیشنهاد شما رد شد. بسته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در December 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2021 در 4 دقیقه قبل، 404 گفته است: با سلام پیشنهاد شما رد شد. بسته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 در 19 ساعت قبل، Skip گفته است: ارزو داره فاندر شه بیاد اینو بنویسه نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در December 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2021 در 25 دقیقه قبل، JallaD گفته است: ارزو داره فاندر شه بیاد اینو بنویسه من اصن بازی نمیکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۱۰/۳ در 18:50، 404 گفته است: با سلام پیشنهاد شما رد شد. بسته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در January 2, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 چه خبره تو این تاپیک نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در January 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2022 در در ۱۴۰۰/۶/۳ در 05:34، Palycity گفته است: یک موضوعی هست که من زمانی که هلپر بودم خیلی از این اتفاقا می افتاد هم برای کسی که میفروخت هم برای کسی که میخرید اگر بشه مثلا متریال و قیمت رو که گذاشتیم یک صفحه بیاره که ایا میخوای انقد متریال رو انقد بفروشه و موقعی که تایید رو زد برای کسی که میخره این پیام رو ببره چون من دیدم خیلی ها ازشون دزدی میشه با این حرکت مخصوصا پلیرهای جدید @Ali@SFC@Anita@ORTEGA@Meli@Farab@SaLiOne@HurtHeart@CyBeRi@OmidGH@AlBeRT ممنون میشم شما هم نظر بدین اره نظر خیلی خوبیه اگه عملی بشه چون سر من هم کلاه گذاشتن با این روش دوستش پیشم ماشینو زود زود خاموش روشن کرد و اون متن خرید متریال گم شد. و من هم دیگه نتونستم ببینم accکردم و دیدم ۳۰۰دونه متریال رو داده۱۵۰k نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 نظرم + هست. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.