Chanoda ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 (ویرایش شده) سلام خانم ها و آقایان سیامک انصـ... چیز نه ببخشید سینا هستم این چالش با بقیه چالشامون فرق داره فک کنین سوار یه ماشین زمان شدین که فقط میتونه 5 سال به عقب بره یا یا 20 سال جلو دوتا دکمه هست قرمز آبی فرض کن 5 سال رفتی به عقب کدوم کار اشتباهتو درست میکنی؟ 20 سال رفتی به جلو دوست داری خودتو توی چه جایگاهی ببینی؟ کدوم؟ خودم: آبی و 1- یه شغل درست دارم احتمالا 2- با کسی که تا اون موقع عاشقش میشم احتمالا ازدواج کردم 3- شاید بچه هم دارم نمیدونم 4- شاید دیگه کنار رفیقام نباشم 5- 1% هم احتمال میدم شاید خارج از ایران دارم زندگی میکنم شمام بیاین تو ماشین زمان خودتون: @Kerazom @RoLLinG @Mary @Sami @Fuck @Meliva @Mohana @MiladME @83mehrdad83 @Original @Shxyan @Plato @Americanmamali @PumpKin @hassanlp @Eblis @Hydra @NikoBeliic @EarlAmin @OstadFaraz @0STAD @KARiM @SepehrKabir @AmirEpiCure @RealGodFather @AlmaS @NiCuLaS @OmidGH @Meli @Ali @llErrorsll @iErfaN @Gang @Pouriajm75 @Life ویرایش شده August 20, 2021 توسط RaaD Wrong words 1 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 در ۱ ساعت قبل، RaaD گفته است: آبی میرم ببینم آپدیت جدید سرور اومده؟ و میرم ببینم آیت الله جنتی چند سالشونه؟ نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 قرمز بر میگردم به 5 سال گذشته و روی کنترل اعصاب خودم کار میکنم نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 قرمز اون موقع که پسر داییم داشت از سرور حرف میزد قلم پاشو میشکوندم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 قرمز اون موقع که پسر داییم داشت از سرور حرف میزد قلم پاشو میشکوندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 در 8 ساعت قبل، RaaD گفته است: شمام بیاین تو ماشین زمان خودتون: خب آبی چون گذشته رو کلا بیخیالش حوصله آینده رو به زور دارم 20 سال دیگه رو یا کلا نیستم یا اگه هستم خودمو توی یه زندگی میبینم که کلا هیچی به هیچ جام نیست بای نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 در 9 ساعت قبل، RaaD گفته است: سلام خانم ها و آقایان سیامک انصـ... چیز نه ببخشید سینا هستم این چالش با بقیه چالشامون فرق داره فک کنین سوار یه ماشین زمان شدین که فقط میتونه 5 سال به عقب بره یا یا 20 سال جلو دوتا دکمه هست قرمز آبی فرض کن 5 سال رفتی به عقب کدوم کار اشتباهتو درست میکنی؟ 20 سال رفتی به جلو دوست داری خودتو توی چه جایگاهی ببینی؟ کدوم؟ خودم: آبی و 1- یه شغل درست دارم احتمالا 2- با کسی که تا اون موقع عاشقش میشم احتمالا ازدواج کردم 3- شاید بچه هم دارم نمیدونم 4- شاید دیگه کنار رفیقام نباشم 5- 1% هم احتمال میدم شاید خارج از ایران دارم زندگی میکنم شمام بیاین تو ماشین زمان خودتون: @Kerazom @RoLLinG @Mary @Sami @Fuck @Meliva @Mohana @MiladME @83mehrdad83 @Original @Shxyan @Plato @Americanmamali @PumpKin @hassanlp @Eblis @Hydra @NikoBeliic @EarlAmin @OstadFaraz @0STAD @KARiM @SepehrKabir @AmirEpiCure @RealGodFather @AlmaS @NiCuLaS @OmidGH @Meli @Ali @llErrorsll @iErfaN @Gang @Pouriajm75 @Life قطعا آبی رو انتخاب نمیکنم چون وقتی آدم از آیندش خبر داشته باشه زندگی دیگه براش جالب نیست و تکراریه مثل فیلمی که باره چندمه میبینیم برمیگردم 5سال قبل کارت گرافیک احتکار میکنم که الان پولدار باشم xDD نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 در 4 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: قطعا آبی رو انتخاب نمیکنم چون وقتی آدم از آیندش خبر داشته باشه زندگی دیگه براش جالب نیست و تکراریه مثل فیلمی که باره چندمه میبینیم برمیگردم 5سال قبل کارت گرافیک احتکار میکنم که الان پولدار باشم xDD من اگه قرار بود برم 5 سال قبل میرفتم چین اونی که داشت کرونا رو میساخت از نوک دوماغ دار میزدم نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 آبی میخاستم خونه ماشین ویلا و کلی امکانات داشته باشم. به کسی که دوسش دارم ازدواج کرده باشم. بچه یه دو تا دختر دو تا پسر. کنسول های جدیدو بازی های جدید عشق و حال دمت گرم دعوت کردی نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 (ویرایش شده) قرمز به ملت خبر میدادم قراره همه چی گرون بشه جمع کنین نبار کنید ویرایش شده August 20, 2021 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorg ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 در 14 ساعت قبل، Plato گفته است: میرم ببینم آپدیت جدید سرور اومده؟ و میرم ببینم آیت الله جنتی چند سالشونه؟ واای نقل قول ••Mʏ Mɪɴᴅ ɪS ᴀ Dʀᴇᴀᴍ Cᴇᴍᴇᴛᴇʀʏ﹗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 قرص آبی بریم آینده ببینیم یه گو*هی شدیم یا معلممون آینده نگر خوبی بود جایگاهمون چیه ج... چیزه ترکش کردیم یا نه آره خلاصه... نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Samurayii ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 در 12 ساعت قبل، 0STAD گفته است: قرمز اون موقع که پسر داییم داشت از سرور حرف میزد قلم پاشو میشکوندم اره داش بخدا گل گفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 در 23 ساعت قبل، RaaD گفته است: سلام خانم ها و آقایان سیامک انصـ... چیز نه ببخشید سینا هستم این چالش با بقیه چالشامون فرق داره فک کنین سوار یه ماشین زمان شدین که فقط میتونه 5 سال به عقب بره یا یا 20 سال جلو دوتا دکمه هست قرمز آبی فرض کن 5 سال رفتی به عقب کدوم کار اشتباهتو درست میکنی؟ 20 سال رفتی به جلو دوست داری خودتو توی چه جایگاهی ببینی؟ کدوم؟ خودم: آبی و 1- یه شغل درست دارم احتمالا 2- با کسی که تا اون موقع عاشقش میشم احتمالا ازدواج کردم 3- شاید بچه هم دارم نمیدونم 4- شاید دیگه کنار رفیقام نباشم 5- 1% هم احتمال میدم شاید خارج از ایران دارم زندگی میکنم شمام بیاین تو ماشین زمان خودتون: @Kerazom @RoLLinG @Mary @Sami @Fuck @Meliva @Mohana @MiladME @83mehrdad83 @Original @Shxyan @Plato @Americanmamali @PumpKin @hassanlp @Eblis @Hydra @NikoBeliic @EarlAmin @OstadFaraz @0STAD @KARiM @SepehrKabir @AmirEpiCure @RealGodFather @AlmaS @NiCuLaS @OmidGH @Meli @Ali @llErrorsll @iErfaN @Gang @Pouriajm75 @Life چرا ماشین زمان 25 داریم =| اما ماشین زمان 85 نداریم؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 در 3 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: چرا ماشین زمان 25 داریم =| اما ماشین زمان 85 نداریم؟ مطالب حق؟ نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 آبی، طبیعتا تا اون موقع زن که گرفتمو بچه که نمیدونم ولی زیاد علاقه ای ندارم تا اون موقع تیم امنیتیم گسترده میشه :)) در حقیقت کسی نمیدونه آینده چه شکلیه، اما جای بهتری هست حتما. در 15 ساعت قبل، iErfaN گفته است: قرمز به ملت خبر میدادم قراره همه چی گرون بشه جمع کنین نبار کنید الان یک میلیون پولی نیست ولی اون موقع یک میلیون جور کردن هم سختیای الانو داشت. تورم همینه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۹ در 11:30، RaaD گفته است: آبی نظرم عوض شد آبـــــــــــــــــــــــــــــی از دواج کردم و یدونه پسر و یدونه دختر خوشگل دارم رئیس شرکت برنامه نویسی و نفوذ هستم یه خونه و ماشین خوب دارم توی فضای مجازی تیک آبی گرفتم کـــــــــــــلا میخوام دنیارو فتح کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Joseph ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۹ در 11:30، RaaD گفته است: خودم: آبی و 1- یه شغل درست دارم احتمالا 2- با کسی که تا اون موقع عاشقش میشم احتمالا ازدواج کردم 3- شاید بچه هم دارم نمیدونم 4- شاید دیگه کنار رفیقام نباشم 5- 1% هم احتمال میدم شاید خارج از ایران دارم زندگی میکنم شایدم هنوز سینگلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 در 9 دقیقه قبل، Joseph گفته است: شایدم هنوز سینگلی اره داش حق گفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 در 2 ساعت قبل، Joseph گفته است: شایدم هنوز سینگلی در 2 ساعت قبل، 0STAD گفته است: اره داش حق گفتی نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 در 3 ساعت قبل، RaaD گفته است: داش ناراحت نباش یه عقاب همیشه تنهاست...! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 در 8 ساعت قبل، 0STAD گفته است: داش ناراحت نباش یه عقاب همیشه تنهاست...! تو عقابی تنهایی به من چه چرا منو وارد این داستانا میکنی؟ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 در 2 دقیقه قبل، RaaD گفته است: تو عقابی تنهایی به من چه چرا منو وارد این داستانا میکنی؟ داش عقاب بودن حال میده بیا با هم عقاب شیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
darkman1383 ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 xd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.