Nicolay ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 در 2 ساعت قبل، OmidGH گفته است: متوقف کردن افرادی که با دوچرخه کار میکنن هم ترفند های خودشو داره که کاپای قدیمی بیشتر بلدن عده ای هم هستن به قول علیرضا فقط Holy یا بیزینس باگ رو بلدن و توی درگیری تن به تن به مشکل میخورن قایم شدن تو سوراخ موش حالا Drug رو توی دسته Abuse نمیشه گذاشت چون زیر آتیش نمیشه استفاده کرد تازگی هم فهمیدم با کمک آتش نشانان اقلیت پیراپزشکان هم میشه یه سری FTP هارو خوابوند @MiladME میدونه چه ترفند هایی رو میگم معلومه توی دورانی که من کاپ بودم به پستم نخوردی انشالله که برگشتم با ترفندای قدیمی یکمی آشنات میکنم الان تو FTP هارو با اون فیل میکنی؟ نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 در 26 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: الان تو FTP هارو با اون فیل میکنی؟ بیشتر Help برای کاپ به حساب میاد تا فیل کننده نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 در 7 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: بیشتر Help برای کاپ به حساب میاد تا فیل کننده پاشو برو /heal تو بده تو چه به help دادن به کاپ نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 در 1 ساعت قبل، OmidGH گفته است: ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست عاقا علی هم اینو گفته امید ژون https://forum.arsacia.ir/topic/7688-سیاست-نمایان-شدن-و-پنهان-شدن-محتویات/ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 در 4 دقیقه قبل، llKhll گفته است: عاقا علی هم اینو گفته امید ژون https://forum.arsacia.ir/topic/7688-سیاست-نمایان-شدن-و-پنهان-شدن-محتویات/ عزیز خودم ناظم فروم بودم اینارو حفظم نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 در 2 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: عزیز خودم ناظم فروم بودم اینارو حفظم عزیزکم قانون جدید فولوم رو خوندی ؟ تاپیک های قدیمی فروم Bump کنی وارن میدن بنت میکنن @DeFiNiTiVe زخم خوردش اینه فقط یه ارسال و یه واکنش نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۲ در 01:45، Forget گفته است: د. اما گروهی دیگه میروند بالا ی HQ TMF یک مکان رو یاد گرفتن بعد می روند اونجا بعد پلیس ها رو میزنن اینم با همون کلمات مارو به تمسخر میگیرن، خدا به اینا هم مکانی یاد داد اما تعدادی دیگه... این افراد اعضای "Cop" کاملا با هاشون اشنا هستند سواره دوچرخه میشوند بعد می پرند بالا ی ساختمون ها 2تا تیر می زنند بعد دوباره سواره دوچرخشون میشوند و به این کارشون میگن FTP و شاید 10دقیقه برای کشتنشون وقت بزاریم و به این افراد هم مثل بالایی ها میشه گفت: خدا به اینا هم دوچرخه داد Shamal = کبوتر دوچرخه = بز کوهی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 نقل قول Bump کردن تاپیک های قدیمی بدون فعالیت با پست های غیر جدی اسپم محسوب می شود. فکر نکنم پستی که من دادم غیر جدی باشه @llKhll در 18 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: پاشو برو /heal تو بده تو چه به help دادن به کاپ زمانی که برای دفاع از FBI ازش FP300 شدم کجا بودی نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2021 در 10 ساعت قبل، OmidGH گفته است: @llKhll زمانی که برای دفاع از FBI ازش FP300 شدم کجا بودی یادمه اونو با PD فکر کنم دعوات شده بود درسته؟ اون موقع من از FBI امدم بیرون رفتم PD یادمه جلو در HQ PD وایساده بودی داشتی نعره میکشیدی نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.