Pooya2002 ارسال شده در April 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2018 • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پویا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادمی خوش اخلاق و با صبر زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:میخواستم به فکشن شما بیایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن را دوست دارم و دوست دارم کنار شما فعالیت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون دوست دارم در دسته متوسط باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alionee ارسال شده در April 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2018 (ویرایش شده) باسلام Pooya2002@ درخواست شما قبول اماده تست باشید برای گرفتن تست به لیدر یا ساب لیدر زنگ بزنید ویرایش شده April 24, 2018 توسط Alionee نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alionee ارسال شده در April 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2018 باسلام matadoor80@ درخواست شما قبول اماده تست باشید برای تست به لیدر و ساب لیدر زنگ بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BULLY ارسال شده در April 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حمید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و جدی در بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکل داشتن با لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به فکشن دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای این که فکر میکنم این فکشن جای مناسبی برای من هست . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alione ارسال شده در April 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2018 @BULLY درخواست شما قبول شد برای تست اماده باشید نقل قول Alione لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TORGHABE ارسال شده در April 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارسلان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: همیشه آنلاین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکل با قوانین • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گانری و دوستام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستای گل و عزیزم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alionee ارسال شده در April 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2018 @TORGHABE درخواست شما قبول شد برای تست به لیدر یا ساب لیدر زنگ بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killzone ارسال شده در April 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7الی 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00_23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به خاطر درامد خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gholam ارسال شده در April 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشنو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNitro ارسال شده در April 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2018 @Mamad0061 و @Gholam درخواسته شما به دلیل عضویت در اقلیت دیگر رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Keanu ارسال شده در April 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مبین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 الی 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته متوسط رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشنو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-5بار ویرایش شده April 29, 2018 توسط Mobinn نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNitro ارسال شده در April 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2018 @Mobinn درخواست شما قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در April 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: شایان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ - خوش اخلاق - با مرام - راستگو و...... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 اغلب تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بله!! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NEOkill ارسال شده در May 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2018 @Example درخواسته شما به دلیل عضویت در اقلیت دیگر رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در May 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ - خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدر بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشنو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در May 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عصبی >> با حوصله << فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:از ادماش خوشم نمیومد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستم اونجاس و >> علاقعه << • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 4 بار نقل قول بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DTireX ارسال شده در May 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: حمید رضا • اسم واقعی: 20 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد کم , بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک fp 80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستام هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ وقت بگذره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NEOkill ارسال شده در May 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2018 (ویرایش شده) @ABOLDUNHIL و @Th3Un4Giv3N با درخواست عضویت شما موافقت شد، برای تست اماده باشید. عناوین تست: 10 سؤال از قوانین عمومی، 10 سؤال از قوانین عمومی دسته متوسط و 2 تست Duel با تفنگ های Deagle و M4. ویرایش شده May 5, 2018 توسط alireza38 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamidCPT ارسال شده در May 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2018 کس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: حمید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تاحالا به اندازه 30 کلمه ب خودم فکر نکردم ولی بد نیستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7-8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 3:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: واسه تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش عشقمه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام اینجان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول ɪғ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ɪ ᴅᴏɴᴛ ɴᴇᴇᴅ ɪᴛ ﹣ ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴʙʟᴀᴄᴋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRhosein ارسال شده در May 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خون سرد و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6:00 تا 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به کفشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ یکی از رفیقام تواین ففکشن عع • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NEOkill ارسال شده در May 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2018 @Mrcpt10 و @AMIRhosein با درخواست عضویت شما موافقت شد، برای تست اماده باشید. عناوین تست: 10 سؤال از قوانین عمومی، 10 سؤال از قوانین عمومی دسته متوسط و 2 تست Duel با تفنگ های Deagle و M4. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در May 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق کار کن فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بیکار بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کارش عالیه و ازاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DTireX ارسال شده در May 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: حمید رضا • اسم واقعی: 20 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد کم , بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک fp 80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستام هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ وقت بگذره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NEOkill ارسال شده در May 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2018 @mahdimii و @G0DTireX با درخواست عضویت شما موافقت شد، برای تست اماده باشید.عناوین تست: 10 سؤال از قوانین عمومی، 10 سؤال از قوانین عمومی دسته متوسط و 2 تست Duel با تفنگ های Deagle و M4. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DTireX ارسال شده در May 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: امیر رضا • اسم واقعی: 20 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد کم , بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کیک fp 80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستام هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ وقت بگذره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.