Mysterious ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: من helpme/ دادم و ایشون اکسپت کرد چون سوالم طولانی بود ازشون خواستم که ظاهر بشن ایشون با دوچرخه ظاهر شدن و دچرخه افتاد توی آب و شروع کردن فحاشی کردن به من که متاسفانه چون با میکروفون بود مدارکش موجود نیست و بعد از فحاشی Helpme/ رو بستن و به سوالم پاسخ ندادن و بعدش هم که Helpme/ دادم ریجکت کردن • مدارک (فیلم یا عکس): به @SaLiOne ارسال شد انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در August 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم: هلپر مربوطه 24 ساعت فرصت برای ارسال مدارک و ارائه ی دفاعیه را دارند. 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در August 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 بنده از شکایت خودم صرف نظر میکنم انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در August 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2021 در 3 ساعت قبل، mahdi13851 گفته است: بنده از شکایت خودم صرف نظر میکنم با سلام شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. +بسته شد. 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده