Anathema ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 (ویرایش شده) با سلام. مود های درخواستیتونو بگید براتون میزارم (انواع مود موجود است) (انواع HUD هم موجود است) (انواع فونت موجود است) (انواع افکت موجود است) (انواع همه چی موجود است =|) چند عکس: @Shollmaqz @TiAbolfazLTi @Farab @CaKe @iAriyaN @Meliva @Hiner @Erfan23 @iErfaN @Arshiyaii @AlirezaGS7 دیگه به ذهنم نرسید معذرت ویرایش شده August 3, 2021 توسط RiPMoHammaD 2 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 (ویرایش شده) در 21 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: با سلام. مود های درخواستیتونو بگید براتون میزارم (انواع مود موجود است) (انواع HUD هم موجود است) (انواع فونت موجود است) (انواع افکت موجود است) (انواع همه چی موجود است =|) چند عکس: Hud health bar و آیکون رنگی اسلحه ها و خود اسلحه های جدید HD و اسکین جدید Claude پر کیفیت و صدای جدید برای اسلحه ها و ماشین و انفجار تکسچر متوسط و معمولی انفجار ممنون ویرایش شده August 3, 2021 توسط Claude نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 24 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: با سلام. مود های درخواستیتونو بگید براتون میزارم (انواع مود موجود است) (انواع HUD هم موجود است) (انواع فونت موجود است) (انواع افکت موجود است) (انواع همه چی موجود است =|) چند عکس: @Shollmaqz @TiAbolfazLTi @Farab @CaKe @iAriyaN @Meliva @Hiner @Erfan23 @iErfaN @Arshiyaii @AlirezaGS7 دیگه به ذهنم نرسید معذرت داداش من مود aim میخام که نقطه یه Aim م تغییر کنه نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 25 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: با سلام. مود های درخواستیتونو بگید براتون میزارم (انواع مود موجود است) (انواع HUD هم موجود است) (انواع فونت موجود است) (انواع افکت موجود است) (انواع همه چی موجود است =|) چند عکس: @Shollmaqz @TiAbolfazLTi @Farab @CaKe @iAriyaN @Meliva @Hiner @Erfan23 @iErfaN @Arshiyaii @AlirezaGS7 دیگه به ذهنم نرسید معذرت چیز حقی بود ب مولا,خوشم اومد. نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 تمامی سفارشات تا شب اینجا گذاشته میشه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 دادا مود Map میخام نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 (ویرایش شده) گان پکتو بده ممد @RiPMoHammaD در 14 دقیقه قبل، Arshiyaii گفته است: داداش من مود aim میخام که نقطه یه Aim م تغییر کنه دارم SiteM16 پستو حتما لایک بده https://s18.picofile.com/file/8438895150/hud.txd.html بریز پوشه Models @Arshiyaii ویرایش شده August 3, 2021 توسط TiAbolfazLTi 3 نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 4 دقیقه قبل، TiAbolfazLTi گفته است: گان پکتو بده ممد @RiPMoHammaD دارم SiteM16 پستو حتما لایک بده https://s18.picofile.com/file/8438895150/hud.txd.html بریز پوشه Models @Arshiyaii من بهش دادم کپی با ذکر منبع کن نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 2 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: من بهش دادم کپی با ذکر منبع کن تو خودت کپی کردی در 3 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: من بهش دادم کپی با ذکر منبع کن گان پک چی شد؟ نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 2 دقیقه قبل، TiAbolfazLTi گفته است: گان پک چی شد؟ در 17 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: تمامی سفارشات تا شب اینجا گذاشته میشه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در ۱ ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: کپی با ذکر منبع کن همچنین 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 2 ساعت قبل، Claude گفته است: Hud health bar و آیکون رنگی اسلحه ها و خود اسلحه های جدید HD و اسکین جدید Claude پر کیفیت و صدای جدید برای اسلحه ها و ماشین و انفجار تکسچر متوسط و معمولی انفجار ممنون Claude HD ببین چطوره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 25 دقیقه قبل، Mahi گفته است: Claude HD ببین چطوره؟ عالی هستش! برام لینکشو میفرستی به پیویم؟ نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 دنبال یه مود آب و هوا هستم که مثلا شب رو پر ستاره و روز رو طبیعی تر جلوه بده نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 34 دقیقه قبل، CaKe گفته است: دنبال یه مود آب و هوا هستم که مثلا شب رو پر ستاره و روز رو طبیعی تر جلوه بده Click ببین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 (ویرایش شده) @RiPMoHammaD هر چی HUD داری بفرست حساب میکنم همشو ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- در 11 دقیقه قبل، Mahi گفته است: Click ببین این رو لانچر پشتیبانی نمیکنه حاجی ویرایش شده August 3, 2021 توسط iSalaR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 3 دقیقه قبل، iSalaR گفته است: این رو لانچر پشتیبانی نمیکنه حاجی @Ali بیا برای لانچر پاسخ گو باش میدونم کار نمیکنه ولی دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 ماشین ۴۰۵ گذاشته جا Bobcat نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 2 ساعت قبل، Mahi گفته است: Click ببین قشنگ بود, واسه انلاین بود این؟ نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 13 دقیقه قبل، CaKe گفته است: قشنگ بود, واسه انلاین بود این؟ نه لانچر پشتیبانی نمیکنه فقط آفلاین سمپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 هارد کامپیوتر من خراب شده و نمیتونم به بازی برگردم دلم تنگ شده و دوست دارم به بازی برگردم. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 9 ساعت قبل، Claude گفته است: Hud health bar و آیکون رنگی اسلحه ها و خود اسلحه های جدید HD و اسکین جدید Claude پر کیفیت و صدای جدید برای اسلحه ها و ماشین و انفجار تکسچر متوسط و معمولی انفجار ممنون https://uupload.ir/view/effects_jay_gozin_tu_pushe_models_8xet.rar/ افکت https://uupload.ir/view/nf89_15673-new-weapons-pack_(1)_pl73.zip/ گانپک (فقط یسری از گان هاست اگه برا بقیه هم خواستی بگو بزارم) @Mahi لطف کرد داد اسکینو باز اگه خواستی بگو در 9 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: داداش من مود aim میخام که نقطه یه Aim م تغییر کنه https://uupload.ir/view/hud_4iq8.rar/ این اچ یو دی رو بریز ایم هم توشه در 9 ساعت قبل، Shollmaqz گفته است: دادا مود Map میخام https://rozup.ir/up/noreply/GTA/GTA V Map For GTA5(zargame.ir).RAR pin: www.zargame.ir محتویات پوشه "To GTA3.IMG" رو با استفاده از نرم افزار img tool در بازی جایگزین کن. پ.ن: نت ضعیف بود نشد خودم بدون رمز آپلود کنم که تبلیغ نشه در 9 ساعت قبل، TiAbolfazLTi گفته است: گان پک چی شد؟ دادم در 3 ساعت قبل، iSalaR گفته است: @RiPMoHammaD هر چی HUD داری بفرست حساب میکنم همشو داش اگه همرو بخوام بدم خیلی حجمشون زیاد میشه چون چیزایه مختلف دارم مثلا برا 5،6 M4 تا مود دارم در 4 ساعت قبل، CaKe گفته است: دنبال یه مود آب و هوا هستم که مثلا شب رو پر ستاره و روز رو طبیعی تر جلوه بده دارم ولی متاسفانه لانچر پشتیبانی نمیکنه 2 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 @RiPMoHammaD Mod Gun M4 Bede |: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 3, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در 4 دقیقه قبل، 9Hess گفته است: @RiPMoHammaD Mod Gun M4 Bede |: اوک کلیک تو gta3.img جایگزین کن 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: https://rozup.ir/up/noreply/GTA/GTA V Map For GTA5(zargame.ir).RAR pin: www.zargame.ir محتویات پوشه "To GTA3.IMG" رو با استفاده از نرم افزار img tool در بازی جایگزین کن. داداچ اینو لانچر ساپورت نمیکنه نه ؟ چند بار ریخنم ولی تغییرای رو مپ نیس خیلی رو مخمه در 3 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: امر دیگه ؟ یه مود فونت هم محبت کن داداچ ویرایش شده August 3, 2021 توسط iSalaR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.