QwE ارسال شده در July 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2021 متن آهنگ ♬♪♬ چشا بستس ساعت رد میشه ♬♪♬ ♬♪♬ تحملش واسم سخت میشه ♬♪♬ ♬♪♬ ددی ایشوزت تو رو داغونت کرد ♬♪♬ ♬♪♬ اعتماد نداشتی همیشه ♬♪♬ ♬♪♬ حرف نزن از قبلنا خستم از تهدید کردنا ♬♪♬ ♬♪♬ حتی دیگه رو تختتم پشتت به من میموند شبا ♬♪♬ ♬♪♬ واست با همه سرد شدم از آرزوهام رد شدم ♬♪♬ ♬♪♬ تنهام میزاری آخرش میخوای با همه بد باشم ♬♪♬ ♬♪♬ میگه باهمه فرق داره میگه دوسم داره ♬♪♬ ♬♪♬ نمیدونم داره یا نه نه نه ♬♪♬ ♬♪♬ میگه به خاطرم با همه توو دعوائه ♬♪♬ ♬♪♬ نمیدونم اره یا نه نه نه ♬♪♬ ♬♪♬ یا نه نه نه ♬♪♬ ♬♪♬ فرق نمیکنه برام که گریه میکنی الان ♬♪♬ ♬♪♬ نگاهام روی تکستته که کِر نمیکنی برام ♬♪♬ ♬♪♬ من با نگاهت یخ زدم لبات یه تیغ رو گردنم ♬♪♬ ♬♪♬ میترسیدی عوض بشم همینا عوض کردنم ♬♪♬ ♬♪♬ چشا بستس ساعت رد میشه ♬♪♬ ♬♪♬ واسم تحملش سخت میشه ♬♪♬ ♬♪♬ ددی ایشوزت تو رو داغونت کرد ♬♪♬ ♬♪♬ اعتماد نداشتی همیشه ♬♪♬ ♬♪♬ حرف نزن از قبلنا خستم از تهدید کردنا ♬♪♬ ♬♪♬ حتی دیگه رو تختتم پشتت به من میموند شبا ♬♪♬ ♬♪♬ واست با همه سرد شدم از آرزوهام رد شدم ♬♪♬ ♬♪♬ تنهام میزاری آخرش میخوای با همه بد باشم ♬♪♬ ♬♪♬ میگه باهمه فرق داره میگه دوسم داره ♬♪♬ ♬♪♬ نمیدونم داره یا نه نه نه ♬♪♬ ♬♪♬ میگه به خاطرم با همه توو دعوائه ♬♪♬ ♬♪♬ نمیدونم اره یا نه نه نه ♬♪♬ ♬♪♬ با همه فرق داره ♬♪♬ ♬♪♬ نمیدونم داره یا نه نه نه ♬♪♬ ♬♪♬ میگه به خاطرم با همه توو دعوائه ♬♪♬ ♬♪♬ نه نه نه یه یه یه ♬♪♬ ♬♪♬ من با نگاهت یخ زدم لبات یه تیغ رو گردنم ♬♪♬ دانلود آهنگ https://uupload.ir/view/poobon_-_sard_(320)_zani.mp3/ @Radan 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.