iCeT ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 17:54، RaaD گفته است: من آمده ام وای وای من آمده ام عشق فریاد کند من آمده ام که ناز بنیاد کند خب دوستان این چالش از این قضیست که باید بگید اگه قرار باشه با یک سلبریتی "ایرانی - خارجی" ازدواج کنید کیو انتخاب میکنید؟ 1- سن شما و سن شخص مورد نظر در این چالش مطرح نیست 2- هم اسم بگید هم عکس شخص رو آپلود کنید (جون پدربزرگتون دارای حجاب درست حسابی باشه پارمون نکنن) خودم: Jennifer Aniston @Meliva @NoThinG @Kerazom @RoLLinG @iErfaN @Mohana @Reyhane @OmidGH @Fuck @Alireza @NiCuLaS @ORTEGA @SaLiOne @saraaaa @Refigh @Americanmamali @littleparis @EarlAmin @Original @83mehrdad83 @PumpKin @Hydra @alirezags7 @AbbasMZ و بقیه که به جدم قسم دیگه به ذهنم نرسید... من رو دختر انجلینا جولی: شیلو جولی پیت لامصب چقد خوبه هم خودش هم مادرش این شما و این کراش جدیدتون نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 17:02، AbbasMZ گفته است: خودش رفع میکنه این نیاز رو نیاز بقیه رو رفع نمیکنه؟ نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 21:00، Nigga گفته است: هععیییی فیلماشو شبا میبینم نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 در 3 ساعت قبل، Brutalest گفته است: فقط میبینه هااااا همین کار دیگه نمیکنه دوستان نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Posh ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 23:37، Shxyan گفته است: اسم :گلنار عکس: هیچوقت به گلنارم خیانت نمیکنم نقل قول فکر میکنن میدونن کی ام , فکر میکنم میدونم کی ان , فکر میکنن نمیدونم کی ان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 متاسفانه مشکل پخش داره وگرنه میزاشتم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در 10 ساعت قبل، MaSiH گفته است: فقط میبینه هااااا همین کار دیگه نمیکنه دوستان دقیقا در 40 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: متاسفانه مشکل پخش داره وگرنه میزاشتم لااقل اسمشو بگو دلمون خوش باشه نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در 13 دقیقه قبل، Brutalest گفته است: دقیقا لااقل اسمشو بگو دلمون خوش باشه داش بزار آبروم حفظ شه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در 30 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: داش بزار آبروم حفظ شه همه ی ما عاشقشیم سخت نگیر نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در 20 دقیقه قبل، MaSiH گفته است: همه ی ما عاشقشیم سخت نگیر این عالییی بود نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در 21 دقیقه قبل، MaSiH گفته است: همه ی ما عاشقشیم سخت نگیر این بده نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 در 4 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: این عالییی بود نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 فقط لانا رودز (عاشق گل زر هم هستیم)از نوع قرمزش 1 نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در January 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 20:30، Meliva گفته است: متاسفانه من نمیتونم کسی رو ک چندین هزار نفر کراش دارن روشو دوس داشته باشم پس هیچوقت به این فکر نکردم ک با سلبریتی بخوام ازدواج کنم یا ازش خوشم بیاد:/ کلا ادمی ام ک اگه همه دنیا یه چیزیو انتخاب کنن من سمت اون یه چیز نمیرم... و خب نمیتونم به این فک کنم ک با سلبریتی ازدواج کنم دیگه میدونی؟ خیلی اصرار نکن ترو خدا بیا قبول کن ، دلشون میشکنه D: در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 23:37، Shxyan گفته است: اسم :گلنار عکس: همین باعث شد خیانت ها کم شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در January 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 20:30، Meliva گفته است: متاسفانه من نمیتونم کسی رو ک چندین هزار نفر کراش دارن روشو دوس داشته باشم پس هیچوقت به این فکر نکردم ک با سلبریتی بخوام ازدواج کنم یا ازش خوشم بیاد:/ کلا ادمی ام ک اگه همه دنیا یه چیزیو انتخاب کنن من سمت اون یه چیز نمیرم... و خب نمیتونم به این فک کنم ک با سلبریتی ازدواج کنم دیگه میدونی؟ خیلی اصرار نکن نه تورو خدا قبول کن گناه دارن همین یه بارو فقط نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲ در 10:18، Sepehr گفته است: متاسفانه مشکل پخش داره وگرنه میزاشتم بگم؟ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2022 در 28 دقیقه قبل، DARTHHOOMAN گفته است: بگم؟ نههههه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2022 در ۱ ساعت قبل، Sepehr گفته است: نههههه خدایی داشتی چی شد دنبال سکه گم شده میگشتم زدم به گنج علی بابا در ۱ ساعت قبل، Sepehr گفته است: نههههه تازه داشتم از دعوای جای cnn فیلم میگرفتم یادم رفت قط کنم کل اون تیکه ضبط شده نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در January 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 شهرام شب پره نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۹ در 23:14، Tommy گفته است: داش تو ارساکیا دیگه نیست ماشالله حتی فیک ها هم رل دارن تو ارساکیا چه برسه بع دخترای واقعی دهنت نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در January 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 23:37، Shxyan گفته است: اسم :گلنار عکس: داش هنوز زنده ای؟؟ راه میتونی بری سالم؟؟ در در ۱۴۰۰/۱۱/۲ در 10:18، Sepehr گفته است: متاسفانه مشکل پخش داره وگرنه میزاشتم داش این از مشکل پخش گذشته اگه بزاری همونجا بنت میدن نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در February 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 20:30، Meliva گفته است: متاسفانه من نمیتونم کسی رو ک چندین هزار نفر کراش دارن روشو دوس داشته باشم پس هیچوقت به این فکر نکردم ک با سلبریتی بخوام ازدواج کنم یا ازش خوشم بیاد:/ کلا ادمی ام ک اگه همه دنیا یه چیزیو انتخاب کنن من سمت اون یه چیز نمیرم... و خب نمیتونم به این فک کنم ک با سلبریتی ازدواج کنم دیگه میدونی؟ خیلی اصرار نکن به قول حرف سینا @RaaD یه فرصت به AlenDelon هم بده نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
seprooz123 ارسال شده در February 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۹ در 03:25، Tommy گفته است: #سلطان یاس اینم از این این نیز بگذرد من درست نخوندم پست رو شت We have a new gay couple نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در February 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2022 در 22 دقیقه قبل، seprooz123 گفته است: We have a new gay couple بخدا منظور پست رو نگرفتم خوب نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.