Shollmaqz ارسال شده در July 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2021 سلام. در حوالی شهرLS پسری بود که عاشق فکشن TTCبود و تمام تلاشش رو میکرد که به این فکشن بره ولی نمیتونست و همش گریه میکرد.ی روز که داشتم دور میزدم دیدم به فکشن رفته و به هرکی میرسه با ذوق وشوق داد میزنه من رفتم فکشن ....همه از خنده داشتن میمردن من هم سریعن دوربین در اوردم و ازین صحنه عکس تهیه کردم.XD اینقدری ک این ذوق کرده بود من تا حالا نکرده بودم. 2 نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 XD نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TomsonAline ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 XD یادش به خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 TTC در کل فکشن خوبیه. اگه مکانیکی Skill 5 نمیخاست خودمم میرفتم XD پ.ن: دست از علایقتون نکشید یه روزی بهشون میرسید. نقل قول ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۴ در 23:36، TomsonAline گفته است: XD یادش به خیر خدانکشتت تامسون XD منم روز اول که رفتم TTC همین کارو کردم ذوق مرگ شدما XD نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALiPT ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 خیلی هم عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در October 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2021 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.