Shollmaqz ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 درود. امروز در حوالی شهر مشاهده اتفاقاتی شدم و کنجکاوی باعث شد تا پی کارو بگیرم تا ببینم چه اتفاقی داره میفته.با تلاش بسیار تونستم از این پلیس عکسی تهیه کنم که در حال انجام وظیفه است. او به دنبال فرد مجرم و فراری میرود و دقت و عکس العمل آن باعث شد تا مجرم هیچ راه فراری نداشته باشد. تلاش و انجام وظیفه ایشون باعث شد تا باردیگر شهر به ارامش برگردد و او مجرم را به زندان فرستاد. امیدوارم تا شهر ما همیشه پر از این پلیس های فداکار و پر تلاش باشد تا همیشه شهر در ارامش باشد ممنون از شما 2 نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱ در 17:17، Shollmaqz گفته است: درود. امروز در حوالی شهر مشاهده اتفاقاتی شدم و کنجکاوی باعث شد تا پی کارو بگیرم تا ببینم چه اتفاقی داره میفته.با تلاش بسیار تونستم از این پلیس عکسی تهیه کنم که در حال انجام وظیفه است. او به دنبال فرد مجرم و فراری میرود و دقت و عکس العمل آن باعث شد تا مجرم هیچ راه فراری نداشته باشد. تلاش و انجام وظیفه ایشون باعث شد تا باردیگر شهر به ارامش برگردد و او مجرم را به زندان فرستاد. امیدوارم تا شهر ما همیشه پر از این پلیس های فداکار و پر تلاش باشد تا همیشه شهر در ارامش باشد ممنون از شما درود بر شرفش. نقل قول ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱ در 17:17، Shollmaqz گفته است: درود. امروز در حوالی شهر مشاهده اتفاقاتی شدم و کنجکاوی باعث شد تا پی کارو بگیرم تا ببینم چه اتفاقی داره میفته.با تلاش بسیار تونستم از این پلیس عکسی تهیه کنم که در حال انجام وظیفه است. او به دنبال فرد مجرم و فراری میرود و دقت و عکس العمل آن باعث شد تا مجرم هیچ راه فراری نداشته باشد. تلاش و انجام وظیفه ایشون باعث شد تا باردیگر شهر به ارامش برگردد و او مجرم را به زندان فرستاد. امیدوارم تا شهر ما همیشه پر از این پلیس های فداکار و پر تلاش باشد تا همیشه شهر در ارامش باشد ممنون از شما این بازیکن خیلی مراپ و مرفعت دارن نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در August 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱ در 17:17، Shollmaqz گفته است: با تلاش بسیار تونستم از این پلیس عکسی تهیه کنم که در حال انجام وظیفه است. داش مرسی از تلاشت ولی با ژستی که گرفته بعید میدونم با تلاش بسیار گرفته باشی XD نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۶ در 20:16، N0B0DY گفته است: داش مرسی از تلاشت ولی با ژستی که گرفته بعید میدونم با تلاش بسیار گرفته باشی XD نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۶ در 20:16، N0B0DY گفته است: داش مرسی از تلاشت ولی با ژستی که گرفته بعید میدونم با تلاش بسیار گرفته باشی XD نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.