HamedBhn ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: من توی ایونت بدون کوچکترین اذیت سوار ماشین بودم که با کیک شدن مواجه شدم! درخواست دارم فیلم ایونت رو بررسی کنید! • مدارک (فیلم یا عکس): و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی @iHaMeD شکایت شما در حال رسیدگی... ویرایش شده June 29, 2021 توسط HaTeD با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در July 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2021 سلامی دوباره خدمت شاکی @HamedBhn شکایت شما تایید شد. پ.ن: بازیکن مجازات شد. بسته شد. با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده