WaTchDogs ارسال شده در June 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 در 1 ساعت قبل، AliAgent گفته است: این حجم از زرنگی واقعا عجیبه، کاش از این همه سیاست در برخورد با دشمن استفاده کنیم همه رو تحریم میکنیم سعی کنید از قرآن استفاده ی فان نکنید، جدا از بحث فان و هر چیزی این دیگه واقعا بی شعوریه و اصلا خنده دار نیست میشه 25 کا نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parshan ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۷ در 02:29، WaTchDogs گفته است: با سلام و آرزوی قبولی اطاعات و عبادات شما بنده حاج اقا .Ebrahim. هستم هر کس بد ما به خلق گویید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم دلتنگتون بودیم و هستیم ما یه کمک ساختیم برای ساختن مسجد در آرساکیا و تقریبا همه برگه هایه شهرداری و اداری و ... گذراندیم فقط به همت شما نیاز مندیم هر فرد هر چقدر میتواند به بنده حقیر که نماینده شما در شهر (سرور ارساکیا) شده ام کمک کند تا مسجد آرساکیا رو برپا کنیم . پایین هم چند عکس از خودم ( حاج اقایه ارساکیا ) میگذارم که با دیدن من در سرور سریع به کنارم بیاین و هدیه خود را به من عطا بفرمایین. اللّٰهُمَّ إِنَّهُ لَيْسَ لِى عِلْمٌ بِمَوْضِعِ رِزْقِى ، وَإِنَّما أَطْلُبُهُ بِخَطَراتٍ تَخْطُرُ عَلَىٰ قَلْبِى ، فَأَجُولُ فِى طَلَبِهِ الْبُلْدانَ ، فَأَنَا فِيَما أَنَا طالِبٌ كَالْحَيْرانِ ، لَاأَدْرِى أَفِى سَهْلٍ هُوَ أَمْ فِى جَبَلٍ ، أَمْ فِى أَرْضٍ أَمْ فِى سَماءٍ ، أَمْ فِى بَرٍّ أَمْ فِى بَحْرٍ ، وَعَلَىٰ يَدَيْ مَنْ ، وَمِنْ قِبَلِ مَنْ ، وَقَدْ عَلِمْتُ أَنَّ عِلْمَهُ عِنْدَكَ ، وَأَسْبابَهُ بِيَدِكَ ، وَ أَنْتَ الَّذِى تَقْسِمُهُ بِلُطْفِكَ ، وَتُسَبِّبُهُ بِرَحْمَتِكَ ، اللّٰهُمَّ فَصَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ ، وَاجْعَلْ يا رَبِّ رِزْقَكَ لِى وَاسِعاً ، وَمَطْلَبَهُ سَهْلاً ، وَمَأْخَذَهُ قَرِيباً ، وَلَا تُعَنِّنِى بِطَلبِ مَا لَمْ تُقَدِّرْ لِى فِيهِ رِزْقاً ، فَإِنَّكَ غَنِيٌّ عَنْ عَذَابِي وَ أَنَا فَقِيرٌ إِلَىٰ رَحْمَتِكَ ، فَصَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ ، وَجُدْ عَلَىٰ عَبْدِكَ بِفَضْلِكَ ، إِنَّكَ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ @Ali @Meli از شما خاهش میکنم که نگاهی به استعداد بنده بفرمایین و جوایزه ویژه به بنده اطا بفرمایین و همچنین مردم کمک کنین مسجد آرساکیا رو بسازیم کلّ خیر خیخیخخخ نابیه داش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در June 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2021 دشمن خون خوار در کمین ماست ما به روی ماهه شما حاج آقا نیاز داریم نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2021 (ویرایش شده) باشد که رستگار شوید ویرایش شده June 12, 2021 توسط DoNaLd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meliva ارسال شده در June 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2021 بامزه بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 سمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Joseph ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 پاره شدم از خنده سم خالص نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 "اخذ" نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosi ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 نقل قول بیگی راس میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanaka ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 نقل قول ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.