AlibiRafeon ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 (ویرایش شده) دوستان اگر میشه خاطرات دزیده شدن اموال مثل ماشین خانه پول GOLD ..... یا حتی هم اگر شخص دزد الکی از شما شکایت و تایید شده لطفا اینجا بگید کامل توضیح بدید که چطوری چه وقتی چه مکانی و ایا ادمینی با شخص سارق کمکی و همرایی داشته است ویرایش شده June 6, 2021 توسط amiraligamerbax نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 19:01، amiraligamerbax گفته است: دوستان اگر میشه خاطرات دزیده شدن اموال مثل ماشین خانه پول GOLD ..... یا حتی هم اگر شخص دزد الکی از شما شکایت و تایید شده لطفا اینجا بگید کامل توضیح بدید که چطوری چه وقتی چه مکانی و ایا ادمینی با شخص سارق کمکی و همرایی داشته است من که نگرفتم چی شد نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 19:01، amiraligamerbax گفته است: دوستان اگر میشه خاطرات دزیده شدن اموال مثل ماشین خانه پول GOLD ..... یا حتی هم اگر شخص دزد الکی از شما شکایت و تایید شده لطفا اینجا بگید کامل توضیح بدید که چطوری چه وقتی چه مکانی و ایا ادمینی با شخص سارق کمکی و همرایی داشته است هیچی اکانتم کلا غیب شد رفت یا دلیلت شد لول 50 خورده ای بود با کلی وسیله که هنوزم معلوم نیست چه بلایی سر اکانتم امده ویرایش شده June 9, 2021 توسط depman 1 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 در 3 ساعت قبل، depman گفته است: هیچی اکانتم کلا غیب شد رفت یا دلیلت شد لول 50 خورده ای بود با کلی وسیله که هنوزم معلوم نیست چه بلایی سر اکانتم امده نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 19:01، amiraligamerbax گفته است: دوستان اگر میشه خاطرات دزیده شدن اموال مثل ماشین خانه پول GOLD ..... یا حتی هم اگر شخص دزد الکی از شما شکایت و تایید شده لطفا اینجا بگید کامل توضیح بدید که چطوری چه وقتی چه مکانی و ایا ادمینی با شخص سارق کمکی و همرایی داشته است والا من تا جایی که یادمه اکانت زدم اکانت نزدن ازم نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kianoosh13 ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 19:01، amiraligamerbax گفته است: دوستان اگر میشه خاطرات دزیده شدن اموال مثل ماشین خانه پول GOLD ..... یا حتی هم اگر شخص دزد الکی از شما شکایت و تایید شده لطفا اینجا بگید کامل توضیح بدید که چطوری چه وقتی چه مکانی و ایا ادمینی با شخص سارق کمکی و همرایی داشته است اکانت kianoosh6543 داشتم هکم کردن 4mil توش بود با یک bullet neon دار کع طرف بن برا همیشع هم کرد توووفف نقل قول مع واصع داشتنت خودمو از دص دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kianoosh13 ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 اینم شانس مایع دیگع نقل قول مع واصع داشتنت خودمو از دص دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 در 29 دقیقه قبل، kianoosh13 گفته است: اکانت kianoosh6543 داشتم هکم کردن 4mil توش بود با یک bullet neon دار کع طرف بن برا همیشع هم کرد توووفف چطوری زندگی شمارتو پیوی بده کارت دارم در 28 دقیقه قبل، kianoosh13 گفته است: اینم شانس مایع دیگع کم پیدایی گل نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kianoosh13 ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 حاجی نمیدونی چقدر دلم براتون تنگع نقل قول مع واصع داشتنت خودمو از دص دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kianoosh13 ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 بابا نمیدونم چرا لانچر نصب نمیشع نقل قول مع واصع داشتنت خودمو از دص دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 در 1 ساعت قبل، kianoosh13 گفته است: حاجی نمیدونی چقدر دلم براتون تنگع بخیال لانچر شمارتو بده کارت دارم در 1 ساعت قبل، kianoosh13 گفته است: حاجی نمیدونی چقدر دلم براتون تنگع اینو یادته در 10 دقیقه قبل، iAriyan گفته است: بخیال لانچر شمارتو بده کارت دارم اینو یادته @Troll نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 19:01، amiraligamerbax گفته است: بنده، عرشیا جان XdevilX اومد به ما گفت بوکانرتو 200k میخرم منم شاید هفته دومی بود که بازی میکردم بعد بهم گفت بزن /sellcarto XdevilX 200K که اگه اینو بزنن 200$ حساب میشه هیچی دیگه خدا به داد ما رسید نتمون پرید وگرنه شاید همون هفته دوم که اومدم بای میدادم از سرور 3 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kianoosh13 ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 10 ساعت قبل، iAriyan گفته است: بخیال لانچر شمارتو بده کارت دارم اینو یادته @Troll حاجی این عکسع هنوز هس این خیلی قدیمیع الان همتون یا دسته متوسط رفتین یا FBI خخخ من بدبخت اکانتم هک کردن یکی از لول 1 باید بزنم تووووف فقط من پیشرفت نکردم نقل قول مع واصع داشتنت خودمو از دص دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 3 ساعت قبل، kianoosh13 گفته است: حاجی این عکسع هنوز هس این خیلی قدیمیع الان همتون یا دسته متوسط رفتین یا FBI خخخ من بدبخت اکانتم هک کردن یکی از لول 1 باید بزنم تووووف فقط من پیشرفت نکردم در 15 ساعت قبل، kianoosh13 گفته است: بابا نمیدونم چرا لانچر نصب نمیشع آنتی ویروستو غیر فعال کن بعد نصب کن در 3 ساعت قبل، kianoosh13 گفته است: حاجی این عکسع هنوز هس این خیلی قدیمیع الان همتون یا دسته متوسط رفتین یا FBI خخخ من بدبخت اکانتم هک کردن یکی از لول 1 باید بزنم تووووف فقط من پیشرفت نکردم بیا خودم بهت اکانت میدم نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 23 ساعت قبل، J0KeR گفته است: سوس ماس نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 8 ساعت قبل، kianoosh13 گفته است: حاجی این عکسع هنوز هس این خیلی قدیمیع الان همتون یا دسته متوسط رفتین یا FBI خخخ من بدبخت اکانتم هک کردن یکی از لول 1 باید بزنم تووووف فقط من پیشرفت نکردم چه قدیمی اگه زیاد باشه ماله 3ماه پیشه یه جوری میگی قدیمی انگار ماله 2014 عه 1 نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kianoosh13 ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 5 ساعت قبل، iAriyan گفته است: آنتی ویروستو غیر فعال کن بعد نصب کن ن کلا نصب کردم ولی IP بن ام باید با سمپ بازی کنم پوووووف نقل قول مع واصع داشتنت خودمو از دص دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در 1 ساعت قبل، Soulless گفته است: چه قدیمی اگه زیاد باشه ماله 3ماه پیشه یه جوری میگی قدیمی انگار ماله 2014 عه نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 برو اکانت Little beagle رو ببین میفهمی قدیمی یعنی چی. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 19:01، amiraligamerbax گفته است: دوستان اگر میشه خاطرات دزیده شدن اموال مثل ماشین خانه پول GOLD ..... یا حتی هم اگر شخص دزد الکی از شما شکایت و تایید شده لطفا اینجا بگید کامل توضیح بدید که چطوری چه وقتی چه مکانی و ایا ادمینی با شخص سارق کمکی و همرایی داشته است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۹ در 13:56، depman گفته است: دلیلت در در ۱۴۰۰/۳/۱۹ در 13:56، depman گفته است: یا دلیلت شد در در ۱۴۰۰/۳/۲۰ در 21:05، kianoosh13 گفته است: IP بن ام باید با سمپ بازی کنم در در ۱۴۰۰/۳/۱۹ در 23:23، kianoosh13 گفته است: کانت kianoosh6543 داشتم هکم کردن 4mil توش بود با یک bullet neon دار کع طرف بن برا همیشع هم کرد توووفف واسه به هم ریختن نظم سرور تعلیق شدی هک چیه؟ نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kianoosh13 ارسال شده در June 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۲۱ در 23:06، NoThinG گفته است: واسه به هم ریختن نظم سرور تعلیق شدی هک چیه؟ دیگع همع میدونن هک شودم شمارع و ایمیل من رو اکانت بودع ولی رمز نمیدونم از کجا میارع چند بارم زنگ زدع بهم نقل قول مع واصع داشتنت خودمو از دص دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 من فقط یک بار اومدم اکانتمو بفروشم (یه بازی دیگر) چون هم کلنیم بود اول اکانتو دادم ولی اون پول نداد و فیش جعلی داد بهم و بای بای. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 کلنی میگن نباس ب کسی اعتماد کنی ولی یارو اینقد از خودش مایه گذاش که.... منم گفتم عب نداره اکانتمو میدم بذار کارشو بکنه 2 روز بعدش رفتم دیدم رمزش اشتب میزنه فهمیدم یارو زده اکو .جیمیل زدم اومدم گیم دیدم اینف و خونه پول و متریال و (دراگ)(ب اینم رحم نکرده یارو)فرداش همه چیزو ازش پس گرفتم یارو دیگه داشت میسوخ دگ ب شوخ میرف اینقد دنبالم اومد تا یه مدرک فحاشی ازم گرفت اونم چی (گفتم طوفیدم روت)ک نمیدونم این چیه ک فحاشی شدت بالا حساب شد 2 روز بن شدم عب نداره بالاخره ک باز میام بازی همه چیزمم پس گرفتم دیگه نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorist ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 در 12 ساعت قبل، shalex گفته است: کلنی میگن نباس ب کسی اعتماد کنی ولی یارو اینقد از خودش مایه گذاش که.... منم گفتم عب نداره اکانتمو میدم بذار کارشو بکنه 2 روز بعدش رفتم دیدم رمزش اشتب میزنه فهمیدم یارو زده اکو .جیمیل زدم اومدم گیم دیدم اینف و خونه پول و متریال و (دراگ)(ب اینم رحم نکرده یارو)فرداش همه چیزو ازش پس گرفتم یارو دیگه داشت میسوخ دگ ب شوخ میرف اینقد دنبالم اومد تا یه مدرک فحاشی ازم گرفت اونم چی (گفتم طوفیدم روت)ک نمیدونم این چیه ک فحاشی شدت بالا حساب شد 2 روز بن شدم عب نداره بالاخره ک باز میام بازی همه چیزمم پس گرفتم دیگه شیت در در ۱۴۰۰/۳/۲۰ در 04:17، Chandler گفته است: بنده، عرشیا جان XdevilX اومد به ما گفت بوکانرتو 200k میخرم منم شاید هفته دومی بود که بازی میکردم بعد بهم گفت بزن /sellcarto XdevilX 200K که اگه اینو بزنن 200$ حساب میشه هیچی دیگه خدا به داد ما رسید نتمون پرید وگرنه شاید همون هفته دوم که اومدم بای میدادم از سرور یادش بخیر قبلا همین مدلی کلاهبرداری میکردن حتی الان هم وقتی تازه واردها رو میبینن از همین مدل ازش کلاهبرداری میکنن یه نفر میخاست به من گلد سل بده نمیدونم چیکار میرد وقتی سی ام دی میزد ارور میداد بهش گفتم قبل اینکه / بزنی یه فاصله بزار ببینم مشکلش چیه یارو خبر نداشتش که وقتی کد لو بره میتونم ازش بگیرم ولی لولشو دیدم دلم سوختش دوباره بهش گفتم و ازش خریدم نقل قول ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ سکوتم بخاطره شخصیت خودمه وگرنه بعضیا که خیلی زیر سوالن! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.