BarboDamage ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 سلام من مدیک هستم و خونم سیستم /heal داره ولی وقتی توی خونه میخوام از /heal استفاده کنم سیستم فکر میکنه که من میخوام کسی رو هیل کنم و سیستم هیل خونه کار نمیکنه اگر امکانش هست cmd سیستم /heal داخل خونه رو عوض کنید تا برای مدیک ها با /heal خودشون قاطی نشه. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 داداش باس خونه upgrade کنی که heal/ کار کنه healupgrade/ هس اگه نه! فیلم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 در ۱ ساعت قبل، iSalaR گفته است: داداش باس خونه upgrade کنی که heal/ کار کنه healupgrade/ هس اگه نه! فیلم؟ داداش میگه خونه قابلیت Heal/ داره بعد میگی HealUpgrade/ به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 20, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۶ در 21:50، iAbolFazL گفته است: داداش میگه خونه قابلیت Heal/ داره بعد میگی HealUpgrade/ بله، دقیقاً. باید حتماً خانه شما HealUpgrade داشته باشد، اگر نداشته باشد heal/ شما در خانه مثل این می ماند که دارید به یک شخص دیگر heal می دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 خب اگر در خانه ای باشه که سیستم هیل داره،وقتی میخواد به یک نفر هیل بده چجوری میشه؟ شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 در 4 ساعت قبل، Plato گفته است: خب اگر در خانه ای باشه که سیستم هیل داره،وقتی میخواد به یک نفر هیل بده چجوری میشه؟ اگر /Heal ID Price بزنه درخواست دادن جون فرستاده میشه و اگر چیزی جز این بزنه جونش پر میشه ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده